Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***326***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Gianina

Monn, ce bine ca te-a apucat pofta de vorba!

Niste poze: https://picasaweb.google.com/104859916940779646097/MaiIunie2011?authkey=Gv1sRgCM3I0Zjxi4_q2QE#5620679560792418098

Aneeeiuuuul!!!!!!!!Cat e de frumos, mai Ana!!! Cred ca de aia il pituli tu asa, sa nu-i fie de deochi!

www.lucamic.blogspot.com/" target="_blank">http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

In primul rand, pana nu uit: felicitari, Monnvas, sa te tii de planurile pe care ti le-ai facut; de fapt ambitioasa, inteligenta si muncitoare cum te stiu, nu-mi fac probleme!! Dar cand va intoarceti?
Apoi cu Simplyana iar nu pot sa nu fiu de acord in ceea ce spune, dar din urmatoarele motive:
- parintii de care spune ea isi arata ingrijorarea sau hai sa zicem nemultumirea prin priviri, nu prin vorbe "de duh" care sa eticheteze copilul. Simply, pun pariu ca pe cat esti tu de blajina, daca ai auzi la adresa lui Luca rautati de genul:"ce rau e! ce obraznic!" etc ti s-ar duce pacifismul la vale si ar iesi leoaica din tine;)
- Luca nu e afectat, coopereaza, deci nu resimte frustrare; iarasi sunt convinsa ca daca Luca nu ar fi asa de dispus sa lase din tavaleala lui, de ex, nici tu nu ai insista pana la a-i produce suferinta. Si eu sunt de acord cu distragerea atentiei sau antrenarea in alte activitati, dar fara impunere. Exemplu: Sophiphi adora baltzile. Eu normal ca nu mor de fericire si incerc:"aaa, uite aia! hai acolo!" dar de cele mai multe ori nu tine, fratica si atunci o las in treaba ei. Intr-o zi asa fericita a fost ca s-a pus cu curu' in balta si atunci m-am gandit: slava Domnului ca mai poarta scutec!!:))
In rest...foaie verde loboda, gura lumii sloboda!
PS: Monnvas, tre sa-l dresezi cumva pe sotz, sa-l manipulezi, daca vezi ca argumentele nu tin...auzi tu, palme la fund si armata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anaan, io mereu ma confuzez: care e freza actuala a Guliei? Asa repede i-a crescut pleata aurie sau is pozele mai vechi?! Oricum e scuuump!
Simply, ce mi-ar placea sa iesim la o plimbare cu necuvantatoarele noastre...ca in jur tot copii vorbareti sunt:))) Eu cu huzband ii tot zicem:"Phiphi, alti copii recita "Luceafarul" si tu tot ham! ham!":)))
Dar zau ca mi se pare ca musteste de istetime, efectiv da pe-afara, mie asa mi se pare! Si pe moaca lui Luca se citeste acelasi lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, pozele in care e pletos sunt din mai; freza actuala e zburliciunea aia scurta.

Noi in 3 iulie trebuia sa plecam in Bulgaria, numai ca mi s-a stabilit presustinerea mamutului in 4 iulie. Acum ne chinuim sa schimbam rezervarile, si e cam complicata treaba ca aveam early booking. Eu m-am consolat: in cel mai rau caz pierdem doua zile si asta e, profitam de trai pe vatrai in cele care au ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Multumesc, tufete, de complimentele adresate Aneiului, ma faceti sa.

Eu am avut meditatii, iar Anei a fost cu al lui tata la bunicu' si apoi in vizita la niste prieteni cu copii. S-a intors de-acolo, victorios, cu o jucarie (da, are si obiceiul de a confisca una-alta si de a aduce la domiciliul personal). Relatarea Aneiului: "adus ata acasa, mami, aici locu' ei" - ce sa mai si zic?! Maine o subtilizam discret de sub privirea-i agera si o ducem inapoi. Cu instinctul proprietatii nu sta rau deloc! El considera ca, daca intra cineva pe teritoriul nostru ( curte, casa), toate bunurile respectivului ( inclusiv copiii din dotare) sunt ale noastre de fapt si de drept. Dupa fiecare vizita a prietenilor care au copii pe la noi, se lasa cu circ, fiindca incepe cu "Unde-i bebe meu?!!!!!", "Luat bebe meu!!!!", "Adu bebe meu!!!!" si tot asa. Sper sa depasim si momentul asta...

Chatonel, am gandit-o ieri, dar am uitat sa o si zic: iscusit motanul tau in ale taticelii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

fetelor, ma scuzati ca nu-s prezenta, da aseara atita am beut si vin si vodka si sampanie- bere nu (pina la cuada am gasit cu cine, sic ) c-am facut-o lata.... azi am bolinzit toata ziua

si acum mai trag, da sper sa imi revin pina miine.

asadar cine mai vrea la bere, azi ar trebui sa fie ziua buna, ca doar cu bere se scoate mahmureala, nu? :))

multumim de complimentele pt motan, nu ii venea sa creada cind i le-am transmis :))

vazuram si noi pe andreiu smekeras si frumosel foc

si vrem poze de la gradi, cu micsu cind spune poezii

Mergi la inceput

pentru sondaj: si izia se tiraste pe jos, si izia se joaca in balti si mie mi se pare cool... daca nu acum, cind sa se distreze, cind o fi batrina? nu am avut "noroc" de categorisiri ca "copil rau" sau mai stiu eu ce, dar si daca aveam vedea ea cea (ori cel) care isi permitea sa zica asa ceva.
Iar mamele care au plozi care imita sa faca bine si sa ii ia de linga "instigator", daca nu le convine. E drept ca io nu merg niciodata la "socializat" in parc sau nu stiu unde, dar daca se nimeresc copii pe unde sintem noi si vor sa faca ca izia, nu e bai... si nu se supara nimeni daca copiii se aseaza pe jos ca sa se joace cu pietricele sau sa se uite la furnici ori mai stiu eu ce studii aprofundeaza.

Mergi la inceput

Moon, ce frumooos sa ai asa planuri! Imi pare bine sa vad ca ti-a priit sejurul in belgica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Asta presupune sa termin in primul rand docul si sa ma reorientez catre un domeniu care mi-a fost tare drag, dar l-am abandonat prematur, crezand ca n-o sa ma duca nicaieri.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

care e domeniul, daca nu e secret?

Mergi la inceput

eu am inceput sa ma documentez de cind m-ai trimis spre gramatici comparate: am luat cursul lui saussure, am mai luat si istoria lingvisticii, apoi am descarcat de pe net toate cartile lui bopp... asa ca am de studiar zdravan...
ce pot sa spun deja e ca lingvistica, nefiind o stiinta exacta, a fost trasa de par si umilita de fiecare scriitor in parte, ca sa ii iasa rezultatul dorit. Asa, de ex, franceza s-a vrut sa vina din greaca si latina, pentru ca erau limbi nobile ... fata de restul care ele erau "necioplite"

asa ca nu ma mai mir ca si ai nostri au tras din rasputeri sa fim latini

Mergi la inceput