Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Cecilia, multumesc. Vacanta placuta, chiar si asa pe fuga...

Luy, sa va distrati bine la acvariile cu serpi .

Rox, ce fain s-au distrat copiii cu turul aeronavei. Super! Felicitari pt inot si engleza!!!

alinkav, sa va iasa super supriza pt antrenoare. Sunt sigura ca va fi de efect! Pup pe Olivia, tin pumnii sa treaca repede piciorul

Valentina, multa sanatate tie si copiilor, mult spor cu dansul si multa putere sa te ocupi de toate!!!

Erina, toate ok?

SabinaY, nu iti face griji de distanta intre mesaje! Ce dulce Erika...

Eu iar sunt pe fuga, ma duc sa o iau pe Lisa de la gradi. Nu mai promit nimic, intru cand apuc .

Suntem bine cu totii, copiii sunt extra-nazdravani, Adam e un "cheeky" si un zambaret si se baga in seama oriunde, tot nu zice mare lucru, dar noi intelegem ce baguie el ;)

Antrenamentele merg bine, azi am avut o sesiune de PT. Sotul a zis ca vrea sa vina sa facem impreuna, asa ca ne-am dat duhul impreuna sub atenta indrumare a antrenorului meu . 1h, pe ceas, de la ridicat greutati, catarat pe franghie, fugit pe scari, flotari, etc, etc. Am 3-4 sapt de rezistenta si antrenamente cu greutati, apoi poate mai baga cardio mai substantial. La kg cam stagnez, am scazut relativ putin, fata de cele min 2kg pe luna la cat ma asteptam, dar cred ca mananc cam mult , asa ca lucram la asta. Insa am scazut la size 8-10, depinde de firma etc, ceea ce ma face extrem de fericita, mai ales ca nu ma simt "larga" si "imprastiata". Parca m-am adunat si nu mai se scutura suncile pe mine . O sa incerc sa pun poze, dar efectiv n apuc sa fac nimic!!!

Acum fug sa pregatesc snacksuri pt masina si sa o iau pe Lisa, si iar intru in trafic. Offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Am reusit saptamana trecuta sa mai fac "curat" printre poze...

Iata cum mai arata mandretea mea de fata

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sabina, calatorie placuta si usoara, sa ai parte de vesti bune si mult succes pe calea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao, fetele, dragele mele!

Luiza, am absentat motivat, ne-am luat o minvacanta cu fetele si am aterizat la buni la curte, super! Fetele, doar in curte, la balaceala, nisip, o nebunie...Eu cu tati am fugit azi acasa sa facem bagajul, maine plecam in vacanta!

M-am bucurat sa citesc vestile bune despre toata lumea, inteleg ca Maria Nanei e o dulce si creste frumos.M-am bucurat de progresele lui Andrei si nu am nicio indoiala ca se va dezvolta armonios cu asa parinti dedicati As fi vrut sa o imbratisez si eu live pe Irina si copiii dulci. Erinei nici nu am apucat sa ii urez concediu frumos, dar stiu sigur ca asa va fi si vor reveni cu bateriile incarcate. Pe copiii lui Vale vreau sa-i felicit, insa tare ma rog sa se rezolve si problemele tale de sanatate, draga mea. Mai rau e ca esti si singura cu amandoi Mi-a fost dor de toata lumea, asta e clar.

Luiza, voi va aventurati pe undeva in concediu?

Carpatina, Ioana e asa de frumoasa. Are o privire vie si inteligenta, exact ca mami, ce ma bucur ca ai facut curat si ne-ai aratat-o, incredibil ce a crescut

SabinaY, ce dulce Erika, sa stii ca si Sara mi-a spus in cateva randuri ca ar vrea sa fie din nou bb in burtica.

Noi crestem mari, Sofi tot mai nazdravana, Sara parca mai cuminte. Se joaca foarte mult impreuna si evident au inbceput haraielile de la jucarii. Asteptam si noi concediul.

Nu cred sa mai intru, asa ca va sarut cu tot dragul de la mic la mare. Sa fiti cuminti si sa va distrati in concedii, da????

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ce vant de vacanta bate pe aici

Gabriela, sa va distati, sa va relaxati, sa va simtiti minunat si sa va intoarceti cu amintiri frumoase !

Adi, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ca nu ai dat jos cele 2 kg / luna pe care ti le propusesei. De fapt nu acesta este scopul principal al programului intens pe care il urmezi... ci faptul ca te simti mult mai bine in propria piele, ca faci tot acel efort cu multa placere si esti plina de energie .

Carpatina, multumim ca te-ai indurat de noi . Pupam apasat micuta sirena cu apucaturi de om mare, ne e dor de ea, Maria ma mai intreaba uneori 'cand ne mai intalnim cu Ioana ?'. Am notat in agenda planurile pt la iarna , nu ne scapati

Alina, cum mai e Olivia ? Mititica... De ce antibiotic pt o muscatura de insecta ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabriela concediu placut.

Carpatina ai o minunatie de fetita, nu stiu de ce, mi-o imaginam mai miniona(daca ne-o areti asa rar)...pup

Luy....zau ca mi-ar placea sa mergem si noi la un film, teatru sau altceva...dar din pacate saptamana aceasta ma stat zi lumina in scoala, am ajuns numai dupa 8 seara si cadeam ca un "bolovan" cum spune Cristi...si ca sa fie treaba rezolvata, azi merge tati dupa baiat ca a facut bubite pe corp, fata spate, picioare( eu banuiesc varicela care a bantuit gradinita, a avut 5 cazuri in grupa in ultima luna)....dr de acolo a zis ca este alergie, ideea este ca nu pot sa stau linistita si nici sa ma incred in acea dr....asa ca pauza "de libertate" la mine, maine la 8.30 suntem la dr...in functie de ce ne spune o sa-l duc la scoala cu mine.....sper sa nu fie nimic grav, nu pot sta acasa cu el. asta este ne descurcam noi...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Am reusit saptamana trecuta sa mai fac "curat" printre poze...

Iata cum mai arata mandretea mea de fata

Adica superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

am trimis poze cu baiatul, in excursia de la 1 iunie

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Ca tot suntem la capitolul copii frumosi, am reusit sa vad pozele de pe mailul comun. Am inceput cu pozele minunate de la intalnirea DC de 1 iunie.

M-am delectat cu Cristi de Cecilia, fan Fulger Mc Queen, in excursia de 1 iunie, vad ca s-a distrat pe cinste. Unde zici ca au fost? L-am admirat si elegant la serbare, si insotit de domnisoare frumoase. Si ce de diplomeeeee....

Tare frumusica Gene Luni asa incantata de serpi. Imi pare rau ca noi nu mai apucam sa ajungem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Ce vant de vacanta bate pe aici

Unde e ala? Sa adie mai repede si pe la mine.

Mergi la inceput