Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
'Neatza, poftiti la cafeluta ! 
Sper ca ati avut un weekend frumos 
Noi ne-am bucurat de intalnirea cu Yaia & Co 
. Din pacate sambata nu a mai ajuns la hotel decat prisi cu Rares
. Dar a fost placut si asa, in cerc mai restrans.
Ce sa va zic de personajele principale ... Pe Irina aveam impresia ca o cunosc de o viata, asa ca nu am avut emotiile pe care le am in mod normal cand intalnesc pt prima oara pe cineva. Am asteptat-o cu drag, ca pe o prietena pe care n-am mai revazut-o de mult timp
. Tudor extrem de dulce si cuminte, cred ca e cel mai cuminte papanash
, Alexia scumpa foc si prietenoasa, era tare haioasa cum patrula ea pe acolo ( merge foarte bine, dar are inca ceva de bebelus in felul cum o face
), tati de T&A a dragut si de gasca... Per ansamblu, o familie foarte frumoasa pe care ne-a facut tuturor placere s-o cunoastem personal. Si cu care sunt sigura ca ne-am simti foarte bine intr-o vacanta comuna ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Nana, ai incredere in Maria si in instinctul tau. Nu toti copiii trebuie sa creasca x grame/luna. Daca ea se dezvolta armonios si e vesela, nu trebuie sa te ingrijorezi ca vrea sa pape la 2 ore. Asa fac bebelusii mici
. Si Irina a avut o luna in care nu a luat decat 150 g, dar dupa aceea si-a revenit. Si acum e o grasana... Cred ca a trecut de 9 kg
, maine face 9 luni si o voi cantari. Pupam fluturasul frumos si surioara lui dulce si cuminte 
Sabina, sanatate multa 
Cecilia, cum e in noua casuta ? L-ai expediat pe Cristi, zici ? Hmmm, si ce planuri marete ai tu cu tati in lipsa lui ? ![]()
Rox, sper ca a fost frumos la lectia de zbor. Sa ai o saptamana usoara, atat cat se poate ! 
A primit in sfarsit si Maria rol la serbarea din 21 iulie, va fi broscuta
. Ii va picta pe fata cineva, eu trebuie s-o imbrac in verde, daca nu gasesc vreun costum.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
Neata, sa aveti o saptamana frumoasa!
Eu dau bice la munca pe ultima suta de metri si vreau sa ma asigur ca nu voi fi deranjata in concediu.
Am avut un weekend plin dar ceva prea solicitant. Zborul a fost chiar interesant si copiii au ramas cu impresii placute. Eu in schimb am fost cam daramata de caldura si de zgomotul produs de 30 de copii in spatiu mic.
Cand am revenit pe aeroport, Andrei a declarat ca e foarte liniste.
Turul in sine dragut, le-a dat un mic cadou cu produse inscriptionate Tarom, de mare succes la copii. La urcarea in aeronava au cunoscut echipajul, au facut poze, au facut turul navei pe afara si le-a explicat partile importante. Au avut un mic concurs pe parcursul zborului, au primit bombonele, si la final au intrat pe rand in cabina pilotului. Ideea a fost minunata, la organizare mai mergea putina munca, dar una peste alta a meritat pentru incantarea copiilor.
In rest copiii au avut un weekend plin prin curte si la piscina. Alex inoata cat de cat fara nimic, Andrei cu aripioare. Am stat mult afara si la soare si ne am cam prajit. Dar am simtit ziua de ieri ca pe o zi de concediu.
Cam asta de la noi. Pupici tuturor, mai ales Sabinei careia ii urez multa sanatate si ii tin pumnii pentru calatorie.
vias spune:
imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy[/] Cecilia, cum e in noua casuta ? L-ai expediat pe Cristi, zici ? Hmmm, si ce planuri marete ai tu cu tati in lipsa lui ? Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
In noua casuta este bine, mai avem de munca, am luat o pauza pana la sfarsitul lui august...prea multa oboseala si ceva incurcaturi financiare, care acum s-au rezolvat, dar nu mai rezist eu fizic.....planuri nu avem, abia daca ne vedem dimineata, in rest vb doar la tel... ce cred eu ca gandeai tu, nu sunt sanse...hihi
Eu sunt stoarsa, speram sa-mi mai revin, dar parca nu se mai termina......vreau vacanta, ne storc astia de parca am fi robi pe plantatie...ma gandesc serios sa fac o schimbare in urmatorul an....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
valentina_22 spune:
Buna seara, dupa o lunga perioada si de la noi!
Sabina, multa, multa sanatate , sa vii cu vesti cat mai bune!
Noi stam binisor, copii sunt bine, din ce in ce mai energici, iar mamica le supaorta destul de greu zelul. Antrenamentele merg din ce in ce mai bine.M-am infoiat ca un cocos zilele trecute cand antrenorul m-a rugat in mod expres ca Andrei sa nu mai lipseasca de la nici un antrenament, pentru ca ii prezice un mare viitor. Cica Andruta mea are un mare potential. La Alex inca nu se poate pronunta. Executa pasii corect, insa este inceata in miscari. Andrei in schimb, este numai ochi si urechi si mor de dragul lui cand el vad cu danseaza paso doble. La sfarsitul saptamanii merg sa il mai vada inca odata medicul in legatura cu acel ganglion care cu tot tratamentul nu se retrage.
Eu am venit de la spital unde am stat de la ora 10 dimineata pana la 7 seara.
Sunt franta, insa somnul nu vrea sa vina si pace. Analizele au iesit mai rau decat cele de luna trecuta, insa ma asteptam la asta. Trec iar pe Venofer intravenos si trebuie sa mai merg la o reevaluare ginecologica si la endocrinologie. Am facut si controlul la cardiologie, iar cordul este normal. Se pare ca am extrasistole. Inca nu stiu ce inseamna asta, vreau sa caut pe net ca tot nu am somn. S-ar putea sa ajug si la histerectomie, dar ramane de vazut.
Asa per ansamblu ma simt in forma, mi-e mai greu cu copii. Soata are o cursa si din cate ma vorbit astazi cu el nu crede ca ajunge acasa pana la sfarsitul lui iulie.
Am avut si serbarea de la gradinita. Alexandra a avut rolul Lizucai, desi parea mai degraba Scufita Rosie la cum era imbracata. Serbarea a fost emotionanta si la sfarsit mi-e, mi-au dat lacrimile. Se incheie un capitol, incepe altul. ![]()
Andrei a avut o poiezie desre un catelus. Acasa se dadea curajos din cale-afara, iar la serbare s-a intimidat atat de tare incat rostea un vers, suspina de doua ori.
Oricum a facut deliciul spectatorilor cu chineza lui pura.![]()
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
carpatina spune:
wow.. cred ca s-a doborat recordul la absente! Chiar nimeni n-a avut timp azi?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
alinkav spune:
Neata!
Zilele astea am fost foarte aglomerata la munca, ceea ce e super bine!Asta inseamna ca ma apropii de visul meu!![]()
Sambata nu stiu ce a muscat-o pe Olivia de picior, si i s-a umflat tare de tot, saraca zicea ca o strange piciorul. Acum e pe antibiotic. Deja e mult mai ok.
Am si tuns-o scurt, asa cum e Maria. Ii sta super bine, e asa scumpa!
Vale, bravo copiilor!
Azi avem petrecere la dans, a fost ziua antrenoarei noastre, si ii pregatim petrecere surpriza!
Sper sa iasa super!
Pupici!
luy spune:
'Neatza ! Simtiti miros de cafea ? Mmmmmm, v-am pregatit una aromata, sa incepeti ziua in forta ! 
Valentina
.
Sa incep cu vestile bune din mesajul tau : felicitari micului dansator, cred ca tare dragalas este, am vazut si in filmuletele Alinei, mi se par super simpatici cum danseaza ei la varsta aceasta
. Passo doble ? Wow, dar stiu ca a inceput cu ceva complicat ! Bravo pentru ambitie si talent ! 
Imi pare rau insa ca despre sanatatea ta nu ne scrii lucruri bune
. Si din cate inteleg tu trebuie sa ai grija singura de copii in aceste conditii
. Iti doresc multa, multa sanatate, sa iasa soarele si pe strada ta
. Tin pumnii si pentru Andrei, sa identificati cauza inflamarii ganglionului si sa se rezolve problema 
Cecilia, de unde stii la ce ma gandeam eu ?
Cred ca te-ai gandit tu prea departe
. Ziceam ca poate ne urmati exemplul si profitati ca sunteti singurei si iesiti in doi la un film, la un teatru sau unde va face voua placere si nu ati mai ajuns de foarte mult timp din cauza ca nu-l puteati lua si pe Cristi.
Tu nu iei vacanta ?
Rox, ma bucur pentru reusita turului de la Tarom, chiar ca e super pentru copii
. Tocmai mi-am amintit ca am fost si eu o data la un astfel de tur cand eram intr-o tabara - e o amintire destul de vaga, dar stiu ca noi am primit bomboane
.
Cand plecati in concediu ?
Bravo sirenei Alex si lui Andrei pentru inot ! 
Gabriela, ce mai faceti acolo la Cluj ? Mai povesteste-ne ceva, sau ne scrii numai cand e Erina 'acasa' ? ![]()
![]()
Cum Maria si-a exprimat dorinta sa mergem din nou 'la mallul cu serpi'
, iar maine este ultima zi in care mai sunt expuse acvariile la Sun Plaza, in seara aceasta vom bantui pe acolo. Mai merge cineva ?
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina wow.. cred ca s-a doborat recordul la absente! Chiar nimeni n-a avut timp azi? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, eu am intrat sa citesc, dar nu am apucat sa scriu
. Toate bune? Ioana? Tu? Voi?