Sunt terorizata de cuplurile de gandaci!!
Raspunsuri - Pagina 3
anda141 spune:
Cand stateam cu chirie acum cativa ani, aveam asa ceva. Pe mine ma terorizeaza, mor daca vad unul. Atunci am chemat o firma de dezinsectie, au venit de 2 ori, nu mai stiu la cate zile distanta, dar nu a mai fost picior de gandac cat am stat acolo, si am mai stat cel putin un an. Si erau o gramada, horor !!
Ganditi-va si la varianta cu cineva de specialitate, cred ca solutiile din comert sunt slabe sau omoara pe moment, maine vin altii. Eu am fost extraordinar de multumita de solutia data de oamenii aia.
oana_oana26 spune:
Am avut si noi aceasta problema acum cativa ani iar incet incet au invadat tot blocul dar nimeni nu spunea nimic, de, e rusine sa spui ca ai gandaci
Problema a tot avansat de ne-au umplut "uratii", patrulau si pe casa scarii, ziua in amiaza mare, nu noapte la intuneric asa cum fac de obicei
Fiind posesoare de bebeii m-am crizat, m-am agitat si au inceput toti sa spuna ca sunt disperati, plini de gandaci, fiecare dadea in casa lui si ii trimiteam de la unii la altii
Avand copii mici si baie fara geam la exterior, sprayurile si alte minuni nu erau o solutie pt mine, pt nimeni de altfel pt ca ei (gandacii) se plimbau oricum de la unii la altii, asa ca am cautat o firma de dezinsectie, au dat aia cu o solutie in jurul blocului, la subsol si pe casa scarii si am scapat
Ne-a costat 12 sau 13 lei de apartament
Ei recomanda de 2 ori pe an acesta procedura, vecinii mei vazandu-se scapati n-au mai facut si in toamna, adevarul e ca nici n-au mai aparut pana acum vreo luna, adica a tinut cam un an
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Vin cate doi, unul mai mic si unul mai mare,sunt foarte mari si negri. Apar doar vara. Vara asta parca sunt mai mari decat vara trecuta. Vin din casa, mai precis din baie, cred, adica i-am vazut doar prin zona aia. Cica sunt gandaci de instalatii si apar la umezeala si temperaturi inalte. Naiba sa-i ia, dar sunt terorizata de ei. Sotul meu s-a apucat sa caute gaurele prin casa, sa le acopere, etc. Cum scap de ei?:((.....am si 2 matze in casa, trebuie sa tin cont si de ele, ca nu vreau sa-mi moara. BAZAR UMANITAR |
alex, daca sunt negri, grasani si au doua antene destul de lungi, sunt gandaci "de apa". Nu stiu la tine cum e lemnaria usilor, dar la mine e veche si putreda si au culcus acolo, i-am vazut. De regula, ies noaptea, ai mei sunt de diverse varste (dimensiuni). Iubi a masacrat unul de dimineata, pe pervazul balconului. Pana acum, am trait cu iluzia ca NU se urca, dar uite ca... se urca.
Regent nu se mai fabrica, am cautat si anul trecut si nu am gasit.
Am sters, am spalat cu clor, tot apar.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
Ah, eu am gasit si in camara, am gasit si oua, sunt ca niste capsule maro, parca date cu sare uscata. Bleah.
Selene_Bunny spune:
Pe aici, prin Braila, f. multa lume are asa ceva si putina lume se isterizeaza. Io sa dau in boala cand am vazut... Vreo 3 am gasit si sub covorasul pe care doarme matza, cred ca i-a turtit... Pe langa bloc, pe la noi, misuna noaptea... Si da, se plimba de la un vecin la altul...
Raza de soare spune:
Fetelor, luati spray K 300 de la Sano, dati peste tot, inchideti usi+ferestre cateva ore, apoi aerisiti. Si vorbim dupa!
Atentie, K300, nu K500, acela este apa de ploaie, dar 300-le este...
Raza de soare spune:
Intreba cineva cum sa scape de limacsi.
Simplu: da-le o bere! Sunt atrasi foarte tare de bere. Asa ca pune bere intr-un castron, lighioanele vin, se imbata si...se ineaca. Dimineata trebuie doar sa arunci "gunoiul" si sa inlocuiesti berea cu alta buna.