Sunt terorizata de cuplurile de gandaci!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Gandacii revine ... e sb de ras precum asta?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Pentru mine e un subiect foarte serios, tu, daca vrei, poti sa te distrezi copios pe seama gandacilor mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraP_87 spune:

Eu am scapat cu ceva ani in urma de o serie de purici si de mai multe serii de gandaci (dar cred ca erau rusi) cu o solutie pe care o cumparam de la farmacia veterinara.
Nu mai stiu sa iti zic cum se numea, stiu ca era la fiola si trebuia amestecata cu apa calduta. O pulverizam peste tot in casa, preferabil inainte sa plec o zi sau macar mai multe ore de acasa. Trebuiau lasate toate geamurile inchise, dar dupa asta, cand te intorci, nu mai trebuie curatat nimic. Cica la animale si oameni nu are absolut niciun efect. Partea cu oamenii o pot confirma , cu animale nu am incercat.
Si sigur inca se mai gaseste, ca anul trecut am zis ultima oara la o colega care se lupta cu ceva gongi si mi-a zis ca a fost la o farmacie veterinara,a intrebat si a gasit. (si a functionat si la ea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

acesti gandaci sunt "de canalizare".

in primul rand trebuie sa etansezi toate orificiile si crapaturile din baie, de pe langa robineti, tevile de incalzire/gaze care iti traverseaza baia/casa, de pe langa burlanul se scurgere de la vasul toaletei, lipeste scotch pe conturul usitei de vizitare (daca ai asa ceva in baie). in fiecare seara pune dopuri la scurgerile de la cada si chiuveta, si pe acolo pot veni scarboseniile astea. verifica daca sunt sau nu orificii pe langa corpul de iluminat din baie, daca sunt - astupa-le si pe acestea.
apoi poti folosi Aroxol - varianta cu pulverizator, care nu miroase si este safe pentru animalutele de casa. pulverizezi bine pe langa pereti, tocurile usilor, tevi, pe la pragurile camerelor, ar fi bine sa dai chiar si pe conturul usii de la intrare si pe palier, in fata usii, deoarece si pe acolo pot veni gandacii.
mai exista in gama produselor Sano o solutie de spalat pe jos care are proprietati "anti-gandaci", insa nu stiu daca este ok si pentru animale.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si la apartamentul unde avem biroul,chiar saptamana trecuta una dintre fete a intrat in baie si a dat peste un mutant deasta.Daca era cat a aratat ea,era de jumate de palma ...cica asta a fost primul pe care l-a vazut anul asta,dar anul trecut au mai fost,dar mai mici.A iesit ca fulgerul din baie,si a intrat unul dintre baieti sa il kilareasca dar nu a mai avut pe cine.Au astupat si ei tot ce se poate astupa..acum sa vedem,nu au mai aparut, chiar aseara l-am intrebat pe al meu.Dar a zis ca daca mai apar or sa dea cu Raid deala spuma,dar daca nu e eficient,ii zic sa ia totusi altceva .
Noi stam la curte,eu am alta problema..limacsii care imi vin pe canalizare,in baie.Daca e sa mergem la baie noaptea,facem si noi ca Andra...aprindem lumina,ne benoclam bine de tot pe jos,sa nu fie vre-un nene deasta si abia apoi intram..Nu-mi pot imagina ce reactia as avea daca adormita,as calca desculta pe o molusca deasta.Asa ca daca aveti solutii si pentru limacsi,rog dati-mi

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Noi stam la curte,eu am alta problema..limacsii care imi vin pe canalizare,in baie.

Pune dop la cada/dus si la chiuveta. Asa nu mai au pe unde sa intre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

Pentru mine e un subiect foarte serios, tu, daca vrei, poti sa te distrezi copios pe seama gandacilor mei

BAZAR UMANITAR

Ma scuzi atunci ca n-am fost pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste simtul umorului. Pe mine m-a distrat doar exprimarea ... cupluri de gandaci. Si vad ca nu am fost singura, te-a mai intrebat cineva de unde stii ca erau un cuplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

BAZAR UMANITAR

Ma scuzi atunci ca n-am fost pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste simtul umorului. Pe mine m-a distrat doar exprimarea ... cupluri de gandaci. Si vad ca nu am fost singura, te-a mai intrebat cineva de unde stii ca erau un cuplu.

Si eu am probleme cu gandacii da asta nu m-a impiedicat sa rad cu lacrimi de subiectul cu gandacii "invidiosi".

La subiect -si eu stiu ca regentul e solutia pentru gandaci dar din cate am auzit nu se mai fabrica deoarece au descoperit ca este cancerigen si a fost interzisa producerea lui. Voi de unde il luati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Regentul a fost interzis. In locul lui a aparut Regesc care are aceasi substanta activa. Se vand 2 fiole si pretul e in jur de 20 lei.
Il gasiti la farmacii veterinare sau la magazine care vand produse agricole.
Ca efect> mi se parea mai bun Regentul cu care dadeam o data si un an nu vedeam nimic prin casa. Cu Regesc cam la 3-6 luni apare un gandac si atunci dau iar. Eu dau in locuri bine stabilite > tevi, scurgeri, usi de vizitare...asadar locuri greu accesibile pentru copii...dar nu stiu pt animale.
Oricum este cea mai buna solutie gasita de mine pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Alex_andra, nu stiu ce fel de gindaci ai (sau ce moravuri mai au ei).

Nu vreau sa te supar, stiu ca e penibil, neigienic si tot-tot. Vorbeste cu toti vecinii (ideal ar fi toata scara) sa tratati o data toti ca sa nu migreze de la unii la altii.
Bafta !

(Regentul a fost interzis ca mureau albinele, cum insa se stropeste in spatiu inchis nu-i bai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Multumesc de sfaturi:)
de vreo 2-3 zile nu au mai aparut, dar eu tot sunt cu ochii pe podea sa ma feresc de nemernici...sunt traumatizata de-a binelea.
N-am dat inca cu nimic, am astupat absolut tot ce se putea astupa.
Iar zilele astea se pare ca va fi o igienizare la subsolul blocului, sper sa nu mai apara

Mergi la inceput