Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

mi-a dat si mie acum mesaj, mi-a zis ca ne multumeste tuturor pentru sustinere, conteaza enorm.
e in continuare pe perfuzii, poate sa nasca in orice moment... adica nimic nou....

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Doamne ajuta si pazeste pe Ramona si Iustin!

Fetelor, fetelor, nu e timp si loc de polemici si replici tari, cine poate ajuta cu un sfat sau chiar o "pila" (ca din pacate vad ca se f poarta inca) e binevenita si incurajata sa o faca! Vorbim oricum pe vehiculatii, e cineva care stie cu siguranta, din interior, ca nu sunt locuri sau unde e cel mai bine??? As vrea sa am aceasta informatie, ca atunci chiar as putea zice ca pot ajuta, dar pana atunci ma rog doar pt Ramona sa fie pe maini bune si sa se ia cea mai buna decizie medicala pt ea si copil. Chiar vorbisem cu ea azi noapte si isi punea f mare speranta in doctorita cea noua...

Haideti ca fac si capitol nou pana se mai calmeaza emotiile...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 30+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Mesaj de la Ramona:
Citez

"Am col sters aproape de tot, contractii, e posibil sa nasc acum, am perfuzii cu gynipiral continua sa aman cat pot (n.r.= nasterea). Si sunt probleme cu cateterul ca urinez cu sange si durerile de rinichi provoaca contractii. Sper sa ma ajute perfuzia si sa-l tin cat mai mult altfel trebuie neaparat sa ma duca la polizu unde au incubatoare pentru prematuri asa de mici. Va multumesc pentru sustinere! Din tot sufletul! Sunt debusolata complet! Si cam ametita de la perfuzii! Va pup"

Acum, tineti-va nervii in cui ca nu merita sa va certati, mai ales acum!

Sustinerea voastra e importanta, a tuturor si sa fiti toate unite!

O sa ii trimit un mesaj de incurajare DIN PARTEA TUTUROR asa ca lasati galceava si mai bine rugati-va sa fie bine...si Ramonei si lui Alinuff si noua tuturor!

Cand e mai greu (ca acum) atunci sa va uniti si sa fiti supportive!

Pup

Felicia,de pui (Gabriel) si 33+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 7 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Daca ia cineva legatura cu Ramona sa ii spuna ca am sunat-o in legatura cu transferul la Polizu, dar nu raspunde. Sa ma sune ea sau sotul ei.

35+

M-ai lasat fara cuvinte! Daca Ramonei i s-a spus ca, in eventualitatea in care naste pana vineri nu sunt locuri la Polizu inseamna ca acele incubatoare sunt ocupate de copii prematuri care au nevoie sa stea in ele. Imi dau seama ca ai pile prin spitale si acest lucru te priveste, insa tu chiar ai mai putea trai stiind ca un alt copil a murit pt a fi salvat al tau, pe cand al tau putea fi transferat la alt spital?

Mihaela

Draga mea mi se pare total deplasat mesajul tau. Am ramas masca. Nu stiu de unde ai scos tu ca ar fi scos alt copil de la incubator. Asa ceva nu se intampla in nicio situatie. E absurd. Lucrurile nu stau chiar asa, intodeuna au o rezerva acolo. Si eu nu am zis ca as avea super pile dar daca poti sa pui o vorba buna, in loc sa zici doar imi pare rau, si sa ajuti pe cineva, nu vad de ce ai ezita. Si in plus nici nu am garantat ca se rezolva 100%, dar nu ma opreste nimic sa incerc.
Tu ce ai face in situatia asta ai refuza un ajutor?
Eu zic ca ar trebui sa gandim inainte sa dam astfel de mesaje.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

sotul ei a fost la spital si nu erau locuri ....deci nu din auzite ( din pacate )
sa ne rugam sa nu fie nevoie sa se ajunga la interventii , pile etc si sa ii treaca contractile si durerile, iar bebe sa reziste cat de mult poate!!

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Daca ia cineva legatura cu Ramona sa ii spuna ca am sunat-o in legatura cu transferul la Polizu, dar nu raspunde. Sa ma sune ea sau sotul ei.

35+

M-ai lasat fara cuvinte! Daca Ramonei i s-a spus ca, in eventualitatea in care naste pana vineri nu sunt locuri la Polizu inseamna ca acele incubatoare sunt ocupate de copii prematuri care au nevoie sa stea in ele. Imi dau seama ca ai pile prin spitale si acest lucru te priveste, insa tu chiar ai mai putea trai stiind ca un alt copil a murit pt a fi salvat al tau, pe cand al tau putea fi transferat la alt spital?

Mihaela

Sper sa nu te superi pe mine dar chiar cred ca exagerezi!!!! Indiferent cat de kk este sistemul sanitar in tara noastra sa nu crezi ca este un doctor atat de nebun incat sa scoata din incubator un copil in pericol, pentru altul!!!!! Cred ca ai facut o afirmatie foarte urata,cand Mamutz nu a vrut altceva decat sa ajute!

Mamutz

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

va rog eu din suflet , daca scriem sa scriem mesaje de incurajare si sa ne rugam ....nu cred ca isi au rostul acum comentarile la alte mesaje.
Pe toate ne-a dat peste cap situati si durerea prin care trec ei!!! si eu sunt tare irascibila , dar trebuie sa ne unim ( cum am dat dovada de multe ori)si sa ne rugam ca toata nebunia asta sa fie un happy end
eu ma intind umpic ca imi bubuie capul !

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

hai ca mai vin eu cu un sfat..sa-i faca dexametazona..ca se fac 3 doze si dureaza pana isi face efectul cam 48 de ore..daca mai tin eu minte...este pentru plamanii lui bebe

Mergi la inceput

Bun, am trimis cateva mesaje Ramonei, sper macar sa poata sa se odihneasca. La cat e probabil de bombardata si de noi si de emotii, oboseala, neliniste, m-ar mira sa mai fie saraca intreaga cu capul.

Acum sa incercam si noi sa ne calmam (e greu...dar se poate) si sa incercam sa o lasam macar cateva ore sa isi mai revina (sa doarma si ea o ora macar). Poate si asta sa ajute sa capete si o mica doza de optimism...orice ajutor cat de mic e foarte bun..

Mamutz i-am trimis mesaj cu nr tau de telefon legat de transferul la Polizu...acum, Doamne ajuta sa fie bine!

V-am pupat pe toate...ma intorc la zacut!

P.S. cine poate, sa faca un capitol nou

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

P.S.

Cum stiti ca dopul s-a dus???

Intreb pentru ca m-am trezit ieri cu ceva gelatinos, intins pe chilot, putin diferit de normal. E posibil doar sa fie o scurgere mai abundenta (am avut o perioada foarte agitata saptamana asta...d-aia ma gandesc)..

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput