PRIETENE FARA TITLU (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Liliana, exact asa fac si ai mei. Ana se imbraca batzaind si cu un ochi la 'mate. In masina a fost si inca mai este un dezastru. Nerabdatoare, plictisita. Bine ca nu mai zbiara. Tavi in schimb e cumintenia intruchipata in masina. O iubeste! Ii place sa plece cu masina oriunde. In schimb ai mei cred ca prefera casa oricarei alte distractii exterioare. Bine, hai fie un loc de joaca ar fi mai interesant, poate.
Ingrid, calatorie frumoasa. De impacare? Sau o luati si pe Diana? Ufff cu barbatii astia......Nici nu mai zic, ca mi s-a acrit. problema e nici n-am cui sa-i zic nimic never. Cu prietenele, nu-mi permit ca le au pe ale lor. Mama e dificila si n-am ce vb cu ea. Prietena mea cea mai buna, mi-a zis ca ea nu poate sa asculte nimic, ca se sperie, ca mie mi-a trebuit sa ma marit si sa fac copii, deci tb sa trag. Si la mare, am fost pe langa bolile copiilor suparata si noaptea ca sa nu-l bat la cap i-am scris un mail. La 2-3-4 noaptea. Acum o saptamana. Nu l-a citit nici acum. Si e senin ca un bebelush. Da, banalitati. De iesit undeva, vreodata, nu se pune problema. Am cumparat un voucher la un rest indian, candva inainte de Paste. Deci se fac 3 luni si va expira. Am zis, hai sa fac eu un gest frumos. A facut rezervarea sa mergem? Nuuuuuu. In 3 luni, gasea o zi. Cand facusem rezervare pt 3 zile la munte, doar noi, n-a vrut sa mearga ca nu era zapada.
Mira, casa e superba din exterior. Deci la cum arata, o sa fie superba si in interior, dupa renovare.
Pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI, MONI! SANATATE, FERICIRE SI NOROC!

Revin.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI MONI! Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
Sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bee, imi pare tare rau sa aud ce povestesti, trimiti mesaje pentru ca nu vrea sa te asculte? Si alea necitite? Of..
In primul rand mi-as schimba prietena, daca nu e in stare sa te auda povestindu-ti necazurile. A mea a stat fara sa miste aproape doua ore in timp ce ma jeluiam, drept e ca ne intelegem perfect si ma ajuta cand e cazul.
Eu eram la punctul critic, ala de da in fierbere , nu pot spune ca am uitat sau am iertat ceva, convietuim mai departe. Concediul il facem ca asa era planuit demult, cu copil, cu nepotul meu (18 ani) si chiar daca stateam separati sau certati, eu nu renuntam la plecare. Adevarat ca daca stiam ce era, nu faceam rezervarea.
Macar ati fost la mare, tot cu probleme de sanatate (groaznic e in vacanta sa-ti fie bolnavi copiii) si v-ati relaxat cat de cat.
Mira, super casa! Mare, incapatoare. Eu nu le-as separa pe fete inca, daca se simt bine impreuna si Daria nu cere explicit asta, pentru lectii poate avea un birou, iar Selin va constientiza ca nu e bine s-o deranjeze cand invata.
Ii doresc toate cele bune surorii, Doamne ajuta sa aiba un copilas sanatos, daca medicul a spus ca nu sunt relevante ecografiile, sa nu se streseze. De cate ori face eco? Lunar?
Denisa, cand se intoarce fata in Canada? As fi vrut s-o intalnesc. Tu nu vii deloc in Romania?
Moni, da-mi tu pozele sau filmul cu baletul Emmei. Pana la urma s-a schimbat data spectacolului? Cum merge cu pianul, ii place?
Moni, cum te simti de ziua ta? Cred ca urarile curg. O sa te sun mai pe seara, acum am o fetita in vizita la Diana. Si musai cu ochii pe ele, ca au la idei....
Ma pun la facut cartofi piure.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni, La multi ani!!!!!!!! Iti doresc muuulta sanatate, sa o scoti cu bine la capat!!
Ingrid, im pare rau, lasa ca poate in vacanta mai uitati de probelme si va fi bine. Al meu cu cat reclama mai mult ca nu vrea in vacanta ( ca e scump asta-i explicatia lui intotdeauna) odata plecat de acasa e alt om!!!
Bee, nici eu nu pot comunica cu al meu. Mi-a zis zilele astea sa vin mai repede acasa!!!. si el alearga de ici colo, mai are si servicciul asta inplus cand e de lucru fuge acolo 1-2-3 ore intre scoala copiilor sau seara cand ajung eu acasa. Acum si cu multe alte termine pentru casa........ Cum am ajuns el s-a intins pe canapea. Era 6.30-7, asa ca nu am apucat nici sa ma dezbrac, ce sa vorbesc de cina, si am luat copii sa-i pun in pat. Eu stiu ca al meu face multe, si nu am chiar asa motive sa ma plang, dar cred ca ar putea fi putin mai organizat si atunci ar fi si putin mai relaxat si ar putea face si mai multe. Casa e un dezastru. e ultimul lucru de care se apuca, DACa se apuca. Si pe mine dezordinea ma termina.
noi am fost in austria, ne-am comandat un whirpool (dorinta lui), am vazut si ceva mobila pentru baie, de bucatarie mai asteptam ceva. Deocamdata licitez una pe ebay, sa vedem daca o primim pana la urma.

V-am pupat...............plecam sa o ajutam pe Andrea sa se mute (tanti care mai are grija de ai mei). Se muta langa casa noastra, asa un noroc!!!!!!!! pentru noi. Ea saraca a divortat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI MONI CU MULTAAAA SANATATEEE SI PUTEREEE!!!

Ingrid-imi pare rau ca te-ai necajit-da-mi te rog pe adresa mea de rogers(denisam@rogers.com) nr de telefon, e mai usor de vb decat de scris.
Emma sta pina pe 29 August,dc aveti drum prin zona Valcei spune-mi te rog si sigur vine undeva sa se vada cu voi(stiu ca va merge la SInaia dc aveti in plan cumva si voi).
Tb sa fug la medic si apoi decolam la cabana pina duminica, dar o sa va spun cum am reusit eu sa schimb in bine rel cu sotul sapt.viitoare, va pup!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi ani, Moni! sa fii sanatoasa si fericita,sa-ti indeplinesti toate visurile si sa ramai aceeasi persoana puternica si optimista, asa cum te stim!
Aceleasdi urari de bine si sanatate si de la Viorel.

Noi suntem la mare ...
Am venit sambata trecuta si stam pana sambata asta. Am venit tot la Jupiter Cap Aurora, totul e aproape neschimbat, la fel de frumos ca anul trecut.
Din pacate, doar vremea nu prea tine cu noi.Am facut plaja ieri vreo 3 ore si azi toata dimineata, in rest ploaie, vant, frig... eu insa sunt deja bronzata, asa ca nu ma plang. Ne plimbam, ne odihnim... acum suntem in camera, ne-am gratulat cu o inghetata delicioasa.
Apa din piscina e rece ca gheata, dar tot ne-am balacit la greu cu totii.
Deci intrun cuvant - ne distram la maxim, cat se poate.
Seara avem teatru si petrecerea, la 23 reusim sa ne culcam.
Oricum, mai facem cateva sejururi, pentru Razvan.

Alte nouati n-am.
Casa e in stand-by , eu tot mai sper, inca.
Pe 7 iulie am examenul de licenta, la Bucuresti, deci am de invatat.
Mai revin eu, candva.
Va imbratisez pe toate fara exceptie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Moni! Multa, multa sanatate iti doresc si tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara si mersi de urari
GIO ma bucur ca ati petrecut asa bine la turci.A stat Edi la tuns?
MIRA spor la achizitionat mobila!
DENISA chiar asa,cum se intoarce Emma? Tot singura? Sunt curioasa de povestea cu husbandu'.
BRANDUSA of si la tine tot asa si iar asa. Azi chiar m-am gandit la tine cand m-a sunat o prietena din Bucuresti, de fapt e chiar fata aia care a fost diagnosticata cu melanom pe mana,odata cu mine,dar la ea era din ala subtire si e ok.De-un an de zile de cand ne-am cunoscut la Cluj, ma suna fff des.Ei bine sotul ei e din ala work-aholic sau cum le zice, castiga intradevar fff bine dar nu are o clipa libera,numai la afaceri ii sta capul,numai laptop si telefoane.Iesiri ioc, concediu ioc ... chiar imi zicea ca se ia si pleaca undeva singura cu vreo prietena in concediu, ca si daca merge cu el numai se enerveaza,ca el tot cu telefonul la ureche. Si nici copii n-au inca.Pai ea ce sa faca tot singurica , sa ia kilele de bani si sa ii sparga aiurea prin malluri ? Noroc ca si lucreaza - la ceva firma de avocatura,dar oricum tot are o gramada de timp liber. Solutia i-am zis eu,e sa faca un copil,da' cand il vede pe sot asa de "implicat" ... Hai ca m-am intins,oricum ideea e ca-s multi cu probleme de genul asta.
INGRID eu cred ca banuiesc care e hiba si la voi.Nu cumva e 'mnealui asa mai nervos de cand a inceput job number two? Ca daca da, aia e cauza.Stres in plus = nervi in plus.Normal ca nu mai poate fi hiper calm si perfect ca si cand ai door un job si ala mai relaxat.Si tu te-ai obisnuit de atatia ani cu perfectiunea,logic ca e mai greu sa te trezesti ca asa ceva mai si scartaie Sper sa aveti super relax in concediu!
CRISTINA imi pare rau ca ati nimerit vreme rea, macar va odihniti si Razvan se distreaza cu activitatile.Io una sincer as cam turba sa fiu la mare si numai sa ma uit la mare si la piscina dar la voi e altceva ca fiind mai aproape puteti merge muult mai des pe-acolo.Cu casa nu te necaji ,sunt sigura ca se va rezolva curand
Vai ca nici nu mai stiu ce-am scris ca m-am intrerupt de nu stiu cate ori de cand scriu sa tot raspund la telefoane, ba si la mail-uri
Hai ca trimit o tura si mai revin ... cred.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

La multi ani Moni !!! Multa , multa sanatate , noroc si sa realizezi tot ce iti propui !!!

Mergi la inceput