PRIETENE FARA TITLU (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA aoleu mai,ai mare grija cu tensiunea aia ,las-o mai moale cu stresul! Ca la asa ceva in caz de ceva, nu mai ai timp sa cauti trialuri
Mai chiar ca-s mari figuri ai tai cum le place lor doar acasa ! La noi chiar nu au pe cine semana asa casnici ca si mie si lui Ghita tare ne place sa umblam teleleu.La noi singura piedica era de obicei timpul/banii.
Ziceai de pregateli de serbat ziua? Nimic.Doar tort cu frisca servit in familia super restransa + vanzatoarele de la magazin care-s si ele abonate la orice de genul asta Nici macar frate-meu cu prietena nu-s acasa, ca tocmai azi au decolat in Grecia,au prins o oferta avantajoasa in Creta, all incllusive ,nici nu-i de mirare la ce balamuc e pe-acolo .Si azi in loc sa decoleze avionul la 10,au decolat abia pe la 13 ,dar in final au ajuns cu bine.Sper sa fie la fel si la intoarcere,ca el mai are experiente de-astea,cum fu cu norul de cenusa care l-a prins la Barcellona Asa si tot fix azi au decolat in Italia la mare prietena-mea Laura cu familia si de obicei ei erau prezenti de ziua mea pe-aici.Asa ca nu ma strofoc cu nimic,ba mai mult nici tortul nu-l deplasam,adica nu-l mai aducem aici,ci merg eu la mami maine. Acum ma lupt telefonic sa o conving pe vara-mea sa vina totusi incoace in we, e problema de la serviciul sotului ei,ca nu vrea colega sa il inlocuiasca duminica Macar sa vina si sa se intoarca el cu o zi mai devreme.Ei ziceau ca mai bine amana vizita pana pe 15 iul,dar pot veni lejer si atunci ...
CRISTINAA voi ce mai faceti ca am pierdut sirul ... pana la urma ati mai plecat sau ba la mare?
Diana inca viseaza la locul de joaca de la Cap Aurora Si eu
Ingrid hai gata cu bagajele alea si mai da raportul si pe-aici.
In legatura cu DEEA casa de pamant din poza aia, la care lucra atunci nu e a lor cum credeam, era un workshop.Dar a pus poze si cu a lor ... sunt la stadiul de sapat fundatia + canalizare.Si Daria statea pe margine cu planul in mana si se intreba care e camera ei Deci tot e ceva Au o priveliste superba acolo !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee ma bucur ca esti calare pe PC
...........si eu am doua siameze!! sunt la fel, nedespartite. Le-am propus de fapt al meu insista sa le facem camere separate mai ales ca sunt relativ mici in comparatie cu cele de aici din apartament. Ele au inceput sa planga amandoua sa se imbratiseze, nu cumva sa le despartim. Daaa, in august mai avem un scolarel. Deja vrea s faca exercitii de tot felul, vine la mine cu caiete, carti sa scriem sa socotim. Piticoata in rand cu ea. Acum am stat langa ele, si au vrut o poveste.......Capra cu 3 iezi nu am mai povestit-o de muuuuult. Selin inca stia versurile............cred ca as fi cea mai rezolvata daca as da-o si pe ea de pe acum la scoala
Bee, noi nu lucram amandoi, doar eu 4 zile/ sapt si barbatu-meu in weekend noaptea. Deci ei sunt cu tata-su acasa. Dar, da raman si singuri chiar si pentru 1-2 ore la nevoie. sunt cuminti, stiu ca nu trebuie sa deschida usa ( ca vine lupu!!!!!!!!!!!) si deobicei au voie la TV. ai mei sunt dornici de plecat. De fapt noi plecam destul de mult. Daria e cea mai casnica. Ei ii e dor repede de casa, cand a auzit ca ne mutam a inceput sa planga ca ea nu pleaca, ii era frica ca numai noi plecam si tot cei in casa, implicit jucariile ei raman pe loc. S-a linistit cand a aflat ca isi poate lua totul cu ea.
David ar pleca non-stop. Oriunde, si daca se poate fara fete, " ca-l enerveaza".
Mai 2 zile si inca o saptamana si avem si noi vacanta. Pe 12 iulie vine sora-mea la noi pentru cateva zile,in drum spre FRanta, o sarbatorim aici pe verisoara Caroline, apoi spre finalul lunii vine mama sau matusa, vedem care cum se impart acasa, pentru ca la noi incepe nebunia cu casa. Maine mergem pana in Austria, sa mai vedem de ceva oferte pentru una, alta.

.....hai ca mai citesc din urma. am reusit doar asa pe sarite sa citesc de la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata pe ziua de azi...
Filmul a fost dragut... a fost incantat Nicolas si chiar a urmarit cu mare atentie actiunea si nici comentarii prea multe in timpul filmului nu prea a facut cum s-a intamplat acum vreo 6 luni cand a fost cu taica-su si zicea ca nu i-a tacut gura nici o secunda.

Mai dar eu am zis de-al meu ca nu vrea sa plece din casa lui...camera lui... definitiv ca in rest in fiecare zi ma intreaba ce program avem, unde il duc, la ce prieten, ce facem...
Dar Cosmin il intrece in a pleca "teleleu". Asta micu' cum iese din casa fix la masina bodogane...sa-l duc cu masina.. Nu zice nici pas cat e in masina... in schimb frate-su cu chiu cu vai statea ..cu dvd-uri... cu cantecele...cu atentie acordata din partea cuiva... Cosmin insa nici nu stii ca-i in masina... se uita pe fereastra tot timpul.

BEE.. ziceai ca ANA-i nerabdatoare si bataie din picioare... fix asa-i si Nicolas. Pai cand ii pregatesc sa plec din casa cu ei... cel mic sta smirna la imbracat...se executa orice ii spun in schimb Nicolas ma scoate din toti nervii... pana se imbraca.. pana se mai uita la nu stiu ce faza de desen....

DENISA vorbea despre CANDA? Sau n-am inteles eu bine? Oricum oricine ar fi ... sper sa fie OK... Asa-i ca trebuie sa o lasam mai moale cu stresul.. usor de zis..greu de facut.
Super tare Emma ca a calatorit singura pana in Romania.

Eu de-acum incerc sa-i umplu cumva timpul lui Nicolas pe timpul vacantei... deja da semne maxime de plictiseala desi uneori mi se pare ca, cu cat incerc sa-l scot din casa cu atat vrea mai mult. Azi dupa film si pizza mai vroia sa mearga la cineva in vizita.
De vineri , sper sa ne ajute vremea, vreau sa-l duc la niste cursuri de tenis si mai sper sa se incalzeasca vremea sa-l mai pot duce si la inot... ce sa zic nici piscina de-acasa nu am instalat-o inca.

Gata.. cam atat.. dau fuga la dus ca urmez la masaj.

MONI.. LA MULTI ANI!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

MIRA tare fain e de Daria si Selin ,ca-s fetite si de varsta asa apropiata.Le vad eu si pe fetele prietenei mele.Diana mea tanjeste mereu dupa vreo fetita partenera de joaca.Legat de camera, eu zic ca daca e posibil sa le faceti o singura camera mai marisoara,care pe viitor sa poata fi impatita in doua,printr-un perete ulterior,ca prin adolescenta cine stie ce le mai apuca ... dorinta de separeu probabil.Stii la ce ma gandeam acum cum va arata viitoarea voastra casa ? Ceva gen cum era conacul din La Medeleni al lui Ionel Teodoreanu ,ca doar erau cam asa trei personaje de baza doua fete - Olguta si Monica si un baiat-Danut. Parca au trecut ani-lumina decat citeam ,reciteam si ras-citeam cartea aia
Ce ma distreaza David,ce-l plictisesc pe el fetele Da' se pare ca vin zile si mai grele daca-i mai vin inca doua - verisoarele pe cap Apropo,ne-ai zis ce va avea sora ta? Fata sau baiat? Ca nu ami retin.

Ai mei sunt cazati seara asta la mami amandoi,am coborat doar sa le dau siropurile,cand se intorceau din peregrinari - adica locurile de joaca din cartier luate la rand,ca unde naiba sa-i mai duca si husbandu' pentru 2-3 ore ? Cale de doua statii de tramvai,spre UTA si inapoi ,cu halte pe la toate hintele/toboganele din drum , cum ziceam Daca sta doar la mami la bloc cu ei, e mai obositor, ca acolo numai sa alerge stiu Sa vedem ca maine daca nu ploua,poate ii ducem la curte oleaca,problema e ca e cam racoare inca si Tudor numai sa manevreze la apa vrea Abia astept sa fie iar niscaiva canicula sa ii mai duc pe strand - lui Tudor saracu' ii sticlesc ochii si numai cand vede in poze apa din bazinul de pe strand Cica s-a deschis recent un strand privat cu apa termala,in cartierul de langa noi,undeva in spatele blocului lui mami,la iesirea din oras.Cale de 5 minute cu masina,deci trebuie sa facem o proba neaparat.Atat ca-s doar doua bazine cu apa pana la piept - deci adanca pentru copii ,dar macar e calduta- nu foarte calda ca la Felix,ceea ce-i super ok.Si oricum Diana stie sa inoate,iar Tudor e oricum tras in barcuta,sau cu colacul.
Atat ca nu stiu daca au umbra in zona si probabil o fi spatiu mic.Dar ar compensa,ca ar fi ok cand nu e asa cald afara ,nu mai zic ca e super sa fie asa de aproape.Io se vede ca-s zodie de apa,ca numai la balaceala visez Mai e cineva p-aci asa de atras de apa?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am lipsit din cauze mai putin obisnuite si pe care nu vi le doresc...hai sa-i zic "neintelegeri" intre mine si sotz. Am lasat de la mine, mi-a promis ca va fi altfel etc.
Citeam pe aici rar, am preferat tv-ul si cartile.
Diana e bine, a fost bolnava din nou, aceeasi traheita-faringita la care a servit Sumetrolim. A avut serbare la gradinita, a fost zana verii.
Canta zilnic la pian, stie, are dexteritate, dar ma bate la cap cu vioara, azi i-a adus profesorul de pian si vioara lui, s-o vada, s-o atinga...statea cu ochii cat farfuriile si o mangaia. Bine, ea trebuie sa stie pianul si daca doreste iaca, face si vioara mai tarziu.
Deseneaza mai putin, i-am luat panze fara rame si acum picteaza direct acolo, ca "artistii" adevarati. Mi-am propus sa ii cumpar cate una la fiecare doua saptamani. Costa 12 RON, acceptabil.
Sport: jucam badminton si ping-pong. Ne-a sfatuit profesorul sa nu mai joace ping-pong ca i se intareste musculatura mainii, ca si la tenis. Si cum la pian e nevoie de o incheietura flexibila....bine, nu ma iau dupa el pentru ca Diana nu vrea sa devina muzicanta.

Vestea mare: BEA LAPTE! Din nou. De 3 ani n-a mai vrut. Acum doua zile a vazut la Monica, finuta mea si gata. Bea cu cacao, nu simplu, dar bea.
Atat deocamdata, inchei relatarea. Despre mine, nici schimbare. Poate ca mi-a crescut parul mai lung.
Luni plecam in Tirol, vom fi la 30 de km de Innsbruck. Am vazut ca sunt sanse de ploaie. Nu-mi pasa nici daca ar fi torente pe strazi.

Denisa, sunt aici. Scrie-mi daca doresti.
Anda, LA MULTI ANI, SA FII IUBITA, SANATOASA SI NOROCOASA!
Cristina, am fost la un medic dermatolog foarte bun din oras, mi-a dat o crema de soare cu factor 50 de la Anthelios (cica n-are incredere in Nivea-aia o aveam eu) si vineri merg sa-mi ia proba de celule de pe frunte unde am si eu ca si tine melasma.
Zice ca imi da o crema pt inceput, apoi peeling la iarna daca nu iese asa. Te mai tin la curent cu asta, ma intereseaza sa scap de petele astea inestetice.
Mira, prietena mea vine pe 31 iulie in Romania si sta doua saptamani. Ea imi comanda crema Mediderma de la farmacie, dar i-am spus sa aiba rabdare pana vineri, sa o intreb si pe dermatoloaga ce spune de ea.
Si mai ales sa vad ce-mi recomanda...
Lili, Bee, Deea, Moni, va si revin maine cu forte proaspete si cu moralul (sper) mai ridicat.
O noapte buna!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

LILI mersi
Cu imbracatul la mine e jale cu amandoi Tudor din principiu nu-i defel amator de dezbracat/imbracat si trebuie alergat dupa el ca tot evadeaza,iar Diana ... vai mie Cu un ochi la desene,cu mofturi la ales hainele,cu super mofturi la freza - si sa si-o faca singura si numai cum vrea ea evident.Si o lalaieee de ma turbeaza.La faza asta cu lalaitul din pacate vad ca seamana pe taica-su ca si ala se invarte un km prin casa pana-i capabil sa fie gata sa iasa afara pe usa Pai io in schimb sunt ca la armata,daca-i cazul in 3 minute-s si echipata si coborata la parter
Noi inca nu am dus-o pe Diana la cinema nici acum asta desi au evoluat o gramada de filme pentru copii la mall-ul din zona.Parca as vrea sa mearga in premiera la un film care sa fie mai deosebit si ca subiect,nu la din astea la kil,unde ce conteaza-s daor efectele tehnice.
A si mai am o veste.Dianei i se misca tare un dinte de jos si acum seara se intreba ca oare vine Zana Maseluta la noapte?
INGRID in sfarsit.Tulai dar daca n-am mai scrie numai pe asa motiv,cred sincer ca din pacate,multe am cam disparea de tot din peisaj
Ma bucur ca ai asa vesti bune despre Diana Deci pictura adevarata pe panza? Wow ! Si io visam , ca la pensie o sa zac intr-o gradina,sau la munte undeva si o sa pictez.Dar cu varsta parca mi-a cam pierit pofta de desenat,pictat ... Bine macar ca mi-a ramas intacta pofta de citit romane ...

Mergi la inceput

Lili si noi am fost la film eu cu toti 3 si un prieten de-a lui David si mamica lui. Seline a iesit ametita de acolo. abia am tara-o pana la masina. Cred ca fsot totuis prea mult pentru ea. Mi s-a parut un film mai mult pentru baieti, actiunea se desfasura asa de repede, plus 3D.
Moniiii, ma faci sa rad. Hai ca pun cateva poze in album sa vedeti casa. Nu e pe departe casa visurilor mele. Apropo, sora-mea tocmai ce si-a vandut casa din Tm. A lor, nu duplexul contruit pentru vanzare. Ani s-a chinuit sa vanda ceva si acum intr-o saptamana a avut cumparatori atat pentru casa lor cat si pentru terenul de pe strada paralela. Aia cu casa nu s-au horatat asa ca le-au dat actele celor cu terenul, ca apoi intr-un final sa se anunte iar cei cu casa. Acum isi muta catrafusele intr-o casa tot de pe acolo a unei colege plecate in germania, vrea, adica trebuie sa inchirieze un apart tot pe acolo sa fie aproape de mama, si se apuca iar de construit!!!!!!!!!!! Duplexul numai ce l-au inchiriat si nu vor sa scoata chiriasii afara. DAr inaite pleca in Fr in vacanta, naste si apoi se intorc in Ro. Vecinul e arhict, alti vecini de la captul strazii o contruiesc. Priectul e facut de muuuult Ea spera ca intr-un an sa se poata muta in ea. ..............singurul lucru bun, cum vad eu treburile e ca-si vor achita datoriile.
Moni, e baiat sigur. Doar ca nu are inca nume!..........pe mine m-a c-am bagat in sperieti. La cotrolul din aprilie in RO i-a iesit capul mai mic cu 2 saptamani. apoi o colega i-a povestit ca asa a patit si ea (restul totul ok) si a nascut copilul cu SD. Acum in Fr la urmatorul cotrol a iesit la fel capul ceva mai mic, dar medicul de acolo a linistit-o i-a explicat ca sta cumva intr-o pozitie mai "deosebita" lipit de placenta si din cauza asta ies asa masuratorile. Sper sa fie sanatos atata tot.

Mergi la inceput

https://picasaweb.google.com/kluckermira/12Juin2011#5623731312630744258

de aici..... din casa nu va pun ca va speriata, dupa renovare, da. Moni, am putea sa le facem camera impreuna dar al meu zice ca e mai bine separat, Daria incepe scoala, si sa aiba mai multa liniste. Pe deasupra se tot cearta cine sa stranga si cine nu, tot celalta e de vina. O sa vedem pana la urma.

Mergi la inceput

MIRA chiar sa ne pui poze cu casa ! Mai ce imbarligaturi pe sora-ta cu casele Sper sa nu fie nicio problema cu bebe,of si tipa aia sa se puna sa o sperie cu asa chestii Tin minte ca la Tudor iesise la eco cam disproportionat de mare fata de restul - humerus si ceva la torace.Acum maini asa lungi nu mi se pare defel ca ar avea ,in schimb la torace e fortos tare ,cel putin fata de cum era/e Diana de subtirica. In schimb el a avut un cap imens,comparativ cu restul bebeilor din salon ... moama ce mai SUMO era
Legat de case sa inteleg ca s-a deblocat piata ? Noi inca nu stim ce facem.Eu as vrea de numa' la casa ,dar parca nici n-as vinde apartamentul asta si atunci bani de renovat/schimbat casa din parti.Oricum e distractiv sa faci socoteli pe tema asta.Par example poti schimba casa pe un apartament cu patru camere la cheie si apartamentul asta cu 2 camere pe alta casa nerenovata,dar tot cu gradina Iar in final sa dai casa nerenovata si apartamentul cu 4 camere pe o casa mare si renovata si cu gradina .Ioaii Era anul trecut o tanti interesata fix de asa ceva, de un apartament cu 2 camere + o casa chiar nerenovata,ca de vandut nu reuseau nicicum asa casa mare.Si au / aveau casa la doar doua strazi de unde stam noi acum, casa cu vreo 5 camere - doar parter ,prea mare pentru doar ei doi,ca baiatul le plecase din tara.Ce nu imi placea e ca e casa la strada oarecum principala a cartierului de case - adica exact la strada spre care dau geamurile de la apartamentul nostru, deci la cele doua camere de la strada s-ar cam auzi din plin masinile care circula.Nu-s ele chiar in asa hal cate-s pe bulevard (blocul nostru e la intersectia bulevardului cu strada respectiva),dar totusi ... io as vrea doar linisteeeee
CRISTINAAA hai bre ca s-a ajuns la sobiect cu case.Zi si tu cum stai cu planurili

Mergi la inceput

Wow MIRA dar arata ff bine casa Cu niste flori multicolore la ferestre si prin curte,o fi de vis Cam are dreptate si sotul tau,de aia ma si gandisem la La Medeleni - daca ti mine acolo "iatacurile copiilor" erau alaturate si exista si o usa intre ele.Faceti-le doua camere,dar macar sa comunice asa prin interior,asa nu se vor simti brusc separate.Si pentru inceput nici nu-i musai sa fie chiar separate de tot.Eventual intr-una din camere sa fie paturile si biroul Dariei si in cealalta doar ... teren de joaca

Mergi la inceput