PRIETENE FARA TITLU (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Pe fuga ca am de prregatit multe pt ziua lui Alex ca maine vin musafirii:)
LA MULTI ANI EDI-sa fii sanatos si norocs!
LA MULTI ANI PETRU-multa sanatate si bucurii!

Fetele-o sa va zic povestea maine,nu e inca terminata, dar se vad ceva rezultate,mai avem de lucru destul...
Moni-mai da-mi si mie nr tau de telefon sa te sun sa vb mai usor, si eu merg joi la dermatolog ca se pare ca treb cev alaser pe fata,dar eu vreau sa vb cu tine legat de cum te pot ajuta
Incerc sa pun cateva poze cu sarbatoritul meu,care nu se mai trezeste...

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello, intru pe fuga sa ii urez si lui ALEX LA MULTI ANI!
Revin mai incolo.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

ALEX, LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'!

Denisa azi e ziua lui Alex? Ca n-am gasit niciunde data. Oricum.. La multi ani! Sa creasca sanatos si sa va bucurati de el! Spor la pregatiri!

MONI - ce zici tu de Zana aia... ca nici io n-am avut-o pe vremea mea. Aruncam dintele pe casa sa vina cioara sa-l ia si sa imi dea altul de "os" in schimb. Stateam la casa oricum...
Al meu copil nu stie de aruncatul dintelui dar a auzit de Zana... ca daca-i de primit cadou... nah... probabil de la colegi sau ceva info de pe la TV .
Eu stiu ca acum au aparut tot felul de cutiute.."primul/primii dintisor/i"... Eu i-as pastra nu i-as arunca totusi.
Ultima data cand am fost si noi la dentist..acum vreo luna sa refacem plombele a 4-a oara... ne-a zis ca incep sa se miste si ai lui Nicolas... El a fost foarte incantat de asemenea veste. Eu ma gandesc cu groaza... neavand nici dintii de sus nu stiu cum va fi pt el.
Acum imi explica cum s-au tocit dintii lui de sus pentru ca "au fost prea slabiti"

MONI eu am priceput ce zici tu acolo de rudele tale.. cam in fiecare familie in care stramosii au fost mai numerosi la parinti... copii si-au impartit "bolile"... care dupa mama, care dupa tata. Da' interesant mi se pare ca bolile se transmit/mostenesc in marea lor majoritate ... la acelasi sex.. Adica fetele mostenesc de pe linia materna iar baietii de pe cea paterna...

MONI - ziceai ca ii dai lui Tudor antibiotic si ca s-a stricat la burta...incearca sa-i dai ori Linex ori Biotics pe duratata tratamentului cu antibiotic... Astea il ajuta sa isi refaca flora intestinala pe care o distruge antibioticul.

Si Cosmin al meu e mare fun iesit afara.. cum se trezeste si vede ca-l schimb de haine.. imi arata sa-i pun ceva si pe cap si sa iesim afara.

Ieri a fost f. bine in vizita.. am mai iesit din rutina zilnica. Nicolas f fericit ca s-a jucat cu prietenii lui iar Cosmin a fost f. cuminte si s-a tot tinut dupa ei cand se jucau, nu mai zic ca a mancat cot la cot cu cei mari. Ba mai mult se intindea sa mai manance si de la ei din farfurii.

Gata plec la ale mele ca in curand se trezeste Cosmin si mai am ceva de facut ca m-a apucat "curatenia" prin dulapuri/rafturi de la bucatarie. Nu-mi vine sa cred cate chestii am aruncat. Abia azi ne-au ridicat gunoiul si eu am facut deja o jumatate de pubela . Cred ca o sa se cruceasca barbata-miu cand o sa vada...

Pupici tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Am revenit si eu.
DANIELO atat de scurta? Daaa ca acum un-doi fuga la plaja Ce fain de voi!
DENISA hai ca-s curioasa.Sper sa nu uit sa iti trimit si pm.
LILI spor la ordine in dulap.Lasa ca io am facut ordine luna trecuta doar in 3 sertare din bucatarie si am umplut juma' de cos de gunoi.Imi amintesti de pubele ... aoleu cate pubele si saci de nylon plini am mai aruncat de la socru-meu.Boarfe ca la casa,dar si ierburi/frunze/crengi din gradina.Si cat mai avem de sortat,dar fusei blocata ... Maine cam am in plan sa bagam o tura pe-acolo iar si cat timp dorm strumfii, sa mai umplu niste saci cu una alta macar din bucatarie.In plus mai avem si camara si podul ne-inventariate.Diana viseaza de luni de zile sa urce in pod si ea,dar am zis ca n-o las pana nu mai desprafuim pe-acolo.

Legat de dinti,Diana n-a mai servit deloc la dentist,ca norocul ca n-a mai durut-o nimic.Si ea are sus un dinte ros pana jos ... A venit si zana azi-noapte si i-a luat dintisorul in schimb i-a lasat creioanele alea colorate si o punga cu bomboane. Banuiesc ca fu usor dezamagita de cadouri,desi i-am explicat eu mai demult ca zana asta nu-i mos Craciun - cand tot visa sa ii aduca zana chitara adevarata Totusi insista sa povesteasca la toata lumea povestea cu dintisorul si zana .
Revin ca am un strumf alaturi: "FILM CU TUDOL VAU ! VAU BATZE!"

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Ai mei nu se mai dau odata iesiti afara, Tudor tot vrea filme la PC,iar Diana ma dispera cu mofturile la imbracat.Acum tocmai sunt la usa gata sa iasa,iar Tudor si-a luat sa duca cu el o poseta de-a Dianei O imita intr-o veselie Azi in masina ,taica-su isi pusese cotul pe scaunelul lui si Tudor il impingea si zicea: " IA MANA D-AICI !" Io tot ma mir de cate stie deja sa zica,mai ales in propozitii/fraze ,dar mi-e clar ca a cules multe expresii de la Diana.Am avut treaba in oras azi si i-am luat cu noi,ei cu taica-su in parcul Copiilor,eu fuga la banca si la Casa de sanatate,dupa care ne-am dus in Kaufland la cumparaturi.In parc se mira lumea pe Tudor,care e ca si el fix cum era Diana,mare amator de tobogan.Si tot ca ea,desi n-are inca doi ani, urca singur pe-alea inalte,se da singur - acum e pasionat de alea tip-tub. Cu Diana am avut iar discutii la plecare, am lasat dupa ea adica sa se imbrace cu rochie,sandale,poseta desi era de mers in parc,la hinte/toibogane,Ea nuu ca ea merge "la plimbare" si vrea sa fie "eleganta".Ce sa zic Efectiv nu te poti intelege cu ea in privinta asta a hainelor,zici ca-i capiata de-a binelea.La intoarcere am lasat-o sa cumpere ea covrigi de-aci de jos de langa noi.Merita filmata ce tacticos si-a deschis poseta,a scos portmoneul,a scos banii etc. Radeau alea ... mai ales ca era si Tudor langa ea.Si punga cu covrigi a primit-o Tudor Apropo de cumparaturi,o sa radeti,dar noi pe Tudor nu tin minte sa il fi dus cu noi inca la hiper/super -marketuri ca am avut intotdeauna cu cine sa il lasam acasa.Asa ca azi a fost cam in premiera,catarat in caruciorul de cumparatri in Kaufland.Iar capritza de sora-sa si ea,a fost musai sa urce si ea in carucior Tudor a fost deosebit de cuminte desi era cam la ora de somn (in jur de ora 13-14), doar era ceva nou,a avut ce studia.Odata mi-a zis doar sa pun si din aia,nu mai stiu ce.Am trecut si pe la raionul de jucarii asa leeent sa aiba timp sa studieze toate alea si Tudor era taare incantat,chiuia si striga incontinuu catre Diana sa o atentioneze de una alta "UITE SOLUTZA ... " Doar Diana mai miorlaia,ca ar fi vrut una alta,dar fara sa insiste,in schimb Tudor chiar n-a cerut nimic sa ia cu el Dianei i-am cumparat un lipstik Nivea rosu de cirese,cum am eu,ca i-am promis,ala coloreaza oarecum asa fff vag buzele in rosu,asa ca acum e happy. Lui Tudor i-am luat un set de boxeri - ca doar visez sa scapam de pampers,dar cand i-am aratat si i-am zis ca-s ai lui,mi i-a trantit zicand ca nu-i vrea Dar acum inainte de a pleca a facut la wc ambele treburi.
LILI mersi de idei,imi amintisem si eu ieri de Biotics si i-a pus mami aseara si azi-dimineata.Inainte de-a pleca afara a servit afine,stiu ca si alea regleaza tranzitul.Dar a cerut insistent si lapte,asa ca sa vedem.Oricum n-am avut treaba cu el,doar azi-dimineata a mai facut doua ture mai moi si acum dupa-amiaza.Nu cred ca de la antibiotic a patit-o,fiindca prima tura de kk moale a bagat-o inainte de a incepe cu antibioticul.Eu zic ca de la ceva virusel e - el fiind mereu cu mainile-n gura din cauza maselelor.Plus ca in afara de lapte nu manca mai nimic zilele astea.
In rest,cred ca joi bag o tura de Cluj.As fi vrut sa mergem direct de-acolo si la Debrecen prin Oradea,dar doctorita aia are program doar pana la ora 14 (luni si joi) si nu cred ca ajungem,asa ca poate doar luni ajungem si in Ungaria.A sunat si vara-mea din Bihor ,vin si ei incoace vineri sau sambata,ca saptamana trecuta n-au putut.Din ce vad we asta se ajunge la peste 30 de grade,asa ca poate reusim sa ii scoatem pe strand
Fug sa bag niste haine la spalat,ca am dormit si io cu strumfii ca valiza-n gara si n-am facut mai nimic azi.Da' mai revin in zona ca n-am terminat cafeaua la ora asta

Ei ca stiam eu ca am uitat ceva.Sa ma laud cu productia din gradina: zilele trecute am cules prima rosie coapta, primii doi castraveciori copti si cativa ardei.La cat de tarziu le-am semanat,tot e ceva.Rosii sunt mai mult de-o gramada,doar ca-s inca necoapte.Si fasole verde s-a facut,probabil culegem maine. Nu stiu de ce n-au mai iesit insa dovlecei, doar ala primul cules ... naiba stie ce soi de seminte am nimerit si eu.Ca de obicei era gradina plina de dovlecei,cand semana socru-meu.Poate o fi soi mai tarziu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

ceau fetelor!
LA MULTI ANI, ALEX!! SA FII SANATOS PUIULE, SA CRESTI MARE SI SA-I BUCURI PE PARINTII TAI!

Noi in Austria, ca in rai. Nu stiu ce sa zic mai multe. Ne plimbam cu telecabina (avem gratis, cu card de la pensiune), prin munti...au drum asfaltat, mai bun ca pe soselele noastre. Am fost de doua ori la un lac, azi am bagat-o si pe Diana ca era foarte cald afara si tot a iesit vanata la buze de m-am speriat. Eu n-am facut baie. Apa lacului albastru-verzuie ca in filmele cu zane. Superb!
Maine-poimaine mergem la Innsbruck, avem de vizitat castele, defilee...doar timp sa avem.
Va pup, merg s-o spal pe cap.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

INGRID - distractie placuta! Lac ... ca-n povestile cu zane, zici?

MONI - asadar si Tudor isi manifesta personalitatea fara rabat. Sa vezi tu "educatie" ce fac ei cu noi peste cativa ani... . Marfa ca micutul tau e-asa vorbaret, Cosmin nu vorbeste pe limba noastra, neam. In schimb e fix-ist ca frate-su. Daca i-am aratat ca un lucru se face intr-un anumit fel ...musai sa respectam ritualul. De exemplu cand ii spun ca mergem sa facem dus... imi arata sa pun un prosop jos in fata caditei. Cand ii spun ca plecam afara imi arata sa inchid TV-ul si sa-i pun sapca pe cap. Cand face pe el... ii spun ca miroase si trebuie sa-l schimb sa se duca in camera lui ca eu iau o punga si ma duc sa-l schimb. Il gasesc cocotat in pat si la orizontala.. asteapta sa-l dezbrac... Da' nu vrea sa vorbeasca. Nici animalele nu prea vrea sa le imite desi stie care..cine este si cum face... da' greeeu ne spune.
Ziceai ca Tudor e mare amator de tobogan si leagan... fix asa-i si Cosmin in schimb Nicolas abia acum se da in leagan da' incet... La tobogan i-a placut mereu da' a detestat leaganul.

Noi azi am fost sa o mai luam pe mama o tura pe la noi. Dupa amiaza l-am dus pe Nicolas la tenis. Este f. incantat... da' si eu.. ca se descurca destul de bine. Eu care il vedeam cam anti-talent la sport... doar cu alergatu' sta bine.... In seara aceasta, in premiera "mondiala" a mers pe bicicleta cu 2 roti.. singur. Inca nu-i sigur pe el... se tot uita sa vada cat a parcurs singur...moment in care se dezechilibreaza. Maine dimineata il duc in parc ca-i mai mult loc de desfasurare. Daca era satul asfaltat..il scoteam pe=aici ca oricum nu circula masini decat f rar. Da' in zona in care este asfalt sunt birouri/depozite...si multe masini.

MONI - cu gradinaritu'...si recolta e la noroc. Eu m-am limitat f tare dupa ce cativa ani la rand rosiile pe care le puneam primavara se manau in mijlocul verii si trebuiau scoase iar terenul arata apoi neingrijit. Totusi anul acesta...dupa 4 ani mi-am pus niste dovlecei , destul de tarziu...da' am cules vreo 4 pana acum. Am pus si niste fasole...dar se pare ca ploaia de duminica nu le-a facut prea bine... abia au inceput pastaile ca frunzele incep sa se ingalbeneasca. In schimb morcovii par frumosi da' inca n-am scos niciunul deci nu stiu daca s-au dezvoltat suficient . Astept sa mai creasca frunzele desi Nicolas ma intreaba aproape zilnic daca s-au facut .

Gata... ma retrag.Nu inainte de a-i spune Monicai drum bun maine si sa reusesti s-ajungi unde ai nevoie!

Noapte buna!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

INGRID ma bucur ca esti incantata, mai ales ca stiu ce mult iti doreai o vacanta pe-acolo.Sper ca faci si poze
LILI mersi,maine dimineata plecam,sper sa am noroc si sa ne incadram maine si in orarul aleia din Ungaria,altfel luni iar am plimbare.

Azi am avut program incarcat,abia acum seara ne-am intors de la casa.Tudor a dormit vreo 3 ore la amiaza , asa ca am apucat sa-mi fac si treaba .Diana a fost ca si cum n-ar fi fost,ca a trecut gardul la Bogdi vecinutul si la ei in gradina/curte si-a facut veacul toata ziua ... le-a si dat sa manance bunica baietelului si se pare ca la ei a mancat tot si supa si felul doi M-am scos cu ea,ca alfel era tot pe capul meu ca se pictiseste singura - trezita abia la 10, clar n-o convingeam sa mai doarma la amiaza.Baiatul saracul saptamana trecuta cand a mai fost Ghita pe-acolo a tot intrebat de Diana, azi a avut parte de ea sa se sature
Dupa cum vedeti Diana e super tupeista si n-are nicio jena sa mearga chiar si la straini acasa (vecinii astia au casa in spatele gradinii,deci pe strada paralela si doar Ghita ii stie, eu una deloc ,daca ii vad pe strada clar nu-i cunosc ) Eu nu eram nici pe departe ca Diana,eram timida rau si la 4-5 ani nu stateam nici la vecini fara maica-mea sau bunica-mea .

LILI super fain ca l-ai dat pe Nicolas la tenis si mai ales ca ii place! Felicitari si pentru bicicleta. Io trebuie sa merg sa ii cumpar Dianei una pe masura ca asta pe care are e mica rau de tot deja.Ce-mi place cum povestesti de Cosmin,sunt asa figuri cu fixismele lor ! Si ai mei le cam aveau.Acum de exemplu Tudor cum vorbeste,trebuie sa ne explice el tot ce se intampla,ca noi nu stim Ieri trecea pe langa noi o tipa,vecina de la mami si Tudor mi-o arata si zice " UITE ! MAMA OANA " Adica "e mama lu' Ioana", "gagica" lui ca acum doar ei sunt piticii de la bloc - Ioana e mai mica cu vreo 9 luni decat el.Dar cel mai mult imi place cum ii arata el orice Dianei,cand il aud cu "UITE SOLUTZA" ca tot sorutza ii zice de cand l-a invatat mami asa.Tot e mai bine decat SORA
Si are cuvintele de baza "VAU / NU VAU"
E turbat cu ciorapii,nu suporta sa ii pui sandale,tenisi sau orice daca nu ii pui si ciorapi - degeaba am incercat si azi sa il conving,ca zbiera intruna "VAU CIOLAPII MEEEI ! DA-MI CIOLAPII MEEEI !" Si imi place cum zice la pisica ... PATZICA oricum e mortal - incercam sa il filmez,a inceput sa de din maini si sa strige "NU FA POZE !" Aaaa si minte Azi de exemplu cand s-a intors mami sus de la magazin (ea de la 7 la 10 e pe-acolo) l-a intrebat pe Tudor daca a mancat si ce-a mancat.Si el a zis ca da si a inceput sa insire: "OUTZ,SALAM,BINZA ... " Mami s-a dus sa il intrebe pe taica-meu si el a confirmat doar ca l-a imbiat cu absolut tot ce insirase Tudor,dar de mancat,pauza Azi a mancat "la aer" paine cu vaycrem (crema de unt) si sunca presata,dar nu vrea sa guste deloc din rosii de exemplu.Nici din ardei In schimb a mancat toata zmeura culeasa,n-am apucat sa gust nici eu nici Diana din ea.A mai mancat biscuiti cu crema - lingea crema si biscuitii ii arunca la pisici A mai mancat stafide si iaurtel,deci totusi e pe drumul bun,ca zilele trecute cam refuza orice cu exceptia stafidelor.
Hai ca m-am intins ... de Tudor clar asa avea ce scrie in nestire,acum e perioada cand e mai haios.Mai greu cu Diana ca e cam geloasa vad: de cate ori il laud pe Tudor - laude asa aiurea de incurajare - hop si ea ca de ce numai lui Tudor ii zic si nu ii zic si ei
Am plecat la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-tin pumnii,sa iasa bine, am scris ce m-ai intrebat,sper sa te sun mai incolo
Ingrid-ce fain de voi,va invidiez deja
Lili-pupici la frumosi si felicitari si Emma incepe pe 16 iulie tenis si innot, la ai mei-tenis de 3 oripe sapt si innot zilnic pt 4 sapt,sper sa fie OK.
Am vb cu ea, simbata pleaca pt 4 zile jumate la Mamaia,sper sa fie cald si si aiba fun.
Incerc sa pun poze de ieri de la mini-party si revin pe seara cu mesajul promis!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput