Piatra Neamt, Perla Moldovei (88)
Raspunsuri - Pagina 17
ellinia spune:
Citat: |
Nu, mai...nu de la cafea, de la berea rece iti revii! |
As vrea eu bere ... dupa 5, vorba Laurei.
Deocamdata ma multumesc cu o cafea, poate imi vine si cheful de treaba.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
caldura mare vad acolo!!!!!!!nu cred ca e asa buna caldura asta dar nici ploi ca aici si temp de 14 grade,hihihihiiihhihi..........noi sa fim sanatosi.
Ma bucur din nou ca va-ti intalnit !!!pup feteleeee
dar ce imagini vad aici la profil???hihhihihi,vreau si eu ceva haios......Lora dar de ce esti maica asa de suparata???sa te alint un pic mamica frumoasa de doua fetite scumpeee??
pupam toti copii frumosi si mamicele superbee,noi va servim virtual cu o wafa calda si o bere rosie!!!!!
carmen si stefii
crissandrada spune:
Lora sper sa-i vina si sa le poarte sanatoasa. (imi cer scuze pentru rochita neagra si cea rosie, le-am luat chiar cand am iesit din casa, le rezolvi tu).
Andrada a stat foarte cuminte la dr. I-a umblat la maseluta, i-a pus un pansament, mergem si maine . Ma costa toata afacerea 50 lei.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
greutatea mea
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
pogonici1977 spune:
hai ma nu mai faceti pofta aici de bere...si alte cele...ca eu salivez deja...azi ne topiram frate afara asa fu de calddd
caldura mare monser..sunt coopt deja..ca furam pana la scarbici la mine sa rezolv ceva si neam topit la intoarcere..eu mam bronzat precum tractoristi..ufffff
bebe meu sa facut o mare tipatoareeeee..si pe strada o apuca asa din senin..cred ca vecinii o sa sune la 112 pana la urma..sau ne bat la usa...ii place sa tipeee asa ca vrea ea...e belea fata asta a mea
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Va astept la un ice .
Aseara le-am pus piscina la fete si astazi se vor racori in ea . Se anunta o zi caniculara pana si la noi aici in Piatra.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
greutatea mea
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Razvan inca doarme !. Este prima data cand il prinde ora 8( acusi 9 ) in pat !!!
http://community.webshots.com/user/allexa06
LoraG76 spune:
'Neata!
Hop si eu la o cafea! Cu gheata, musai!
Criss, unde umbli? Nu ai mess-ul deschis?
Carmen, nu eram suparata, eram nervoasa...e o diferenta, la mine! Sa-ti trimitem cateva grade de la noi?
O zi cat mai racoroasa va doresc!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Neata! hai ca dau si eu o cafea pt cine nu a apucat sa bea.
Copii mei cica de la 7:30 luau micul dejun in cort. Mama a comentat ca unii muncesc, altii au plecat cu cortul de la prima ora . Le-a instalat tata un cort in curte si au treaba acu. Aseara au culcat/ leganat/ hranit/ plimbat/ alergat un pui de catel vreo 3 ore. Cred ca a dormit sarmanul neintors toata noaptea, dupa ce a scapat de ei.
Ce faceti azi? Ce planuri aveti pt we? Cine merge la padure?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
E o invitatie, cumva?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Da,exact,ce propui ?
Noi nu stim inca ce vom face , cred ca vom iesi pe la iarba verde...ramane sa mai discutam ...
http://community.webshots.com/user/allexa06