Piatra Neamt, Perla Moldovei (88)
Raspunsuri - Pagina 16
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 ufff salivez deja dupa o cafeluta...cine o da dimineata asta????????????? cea mai fericita mami de printesa http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png |
Ia de aici repede! Si o limonada cu gheata langa cafea.
Imi pare rau ca a fost suparata fetita ta. Sper sa ii treca repede morivele de maraiala si sa fie iar vesela si calma.
Ancutza, poate ne vedem in we printr-un parc. imi zici tu cand iesi cu fata si vedem cum facem. Drum bun si distractie palcuta azi la Iasi!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
'Neata!
Ca sa vedeti cat sunt de adormita: m-am uitat la pagina din urma, sa vad daca am scris ceva azi, ca nu mai tineam minte.
Criss, multumesc pentru hainute, sunt tare frumoase! Cum a fost la stomatolog?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Am reusit sa ma uit pe cd-ul cu poze de la 1 iunie. Foarte frumoase pozele, copiii au fost foarte frumosi, dar, de departe, cele mai frumoase poze sunt cele doua de final in care suntem toate mi-au placut foarte mult!
Si eu m-am simtit foarte bine aseara, ar trebui sa ne intalnim mai des.
Acum ma topesc de cald, am fost prin oras si m-a extenuat caldura, nici sa gandesc nu mai pot... Ma bate gandul sa-mi iau liber restul zilei Oare daca beau o cafea imi revin?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
LoraG76 spune:
Nu, mai...nu de la cafea, de la berea rece iti revii!
Io ma simt ingradita...cerere catre moderator: nu poate fi o zi din an in care sa fie libertate de exprimare pe forum? Fiecare sa zica ce-l taie capu'? Glumesc...sau nu. Oricum, unii zic mereu ce-i taie capu', din pacate. Regulamentul nu-mi permite cam multe azi.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Nu, mai...nu de la cafea, de la berea rece iti revii! Io ma simt ingradita...cerere catre moderator: nu poate fi o zi din an in care sa fie libertate de exprimare pe forum? Fiecare sa zica ce-l taie capu'? Glumesc...sau nu. Oricum, unii zic mereu ce-i taie capu', din pacate. Regulamentul nu-mi permite cam multe azi. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Nu te abtine, ca faci bube. Mai mult decat un triunghi rosu oricum nu ti se poate intampla .
LoraG76 spune:
Nu, mai...c-as fi rea. Sau sunt deja...unde-i incornoratu' ala, sa il asez aici?
Laura25 spune:
Nota moderator: sfatul de mai sus nu este al unui moderator, si a unei zuze, nu imi scoateti ochii mai tarziu pt ce am spus .
oramona spune:
Lora, maica, dar ce ai patit? Zi tot, nu tine numai pt tine.
Tot tin sa zic, frumoase poze din vacanta voastra si frumosi copii, iar bolfosenia e delicioasa.
Vai, chiar cred ca ar merge tare bine o bere, ca e caldura mare.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
Laura25 spune:
Va pot servi cu o limonada cu gheata (sunt la al 3-la pahar, am sa fac carare pana la baie). Berea numai dupa ora 17.
LoraG76 spune:
Daaa, io nu te consider azi moderator, sa traiesti!
Ramona, azi sunt contra! Inca n-am aflat contra cui, insa.