Strumfi de iul-aug 2011 SNTATE ALINUFF&RAMO! (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ramo ...nici nu mai stiu ce sa spun....doar ca ne rugam pt tine sa se termine cu bine !

Ireth ai si tu grija de tine.

Stiu cum este cu caldura asta...

Florina si eu in ultimele zile am avut contractii la greu. Unele destul de dureroase. Nu mai zic ca bebe are momente cand da in vezica, (sau or fi contractii nu stiu ce sa zic ca nu am mai avut asa inainte), de ma cocoseaza pur si simplu de durere.

Eu de fiecare data cand ma duc la baie ma uit sa nu cumva sa pierd din dop; deocamdata se pare ca e ok.

Mai sunt 2-3 saptamani...Am rezistat atata, doar nu m-oi ineca, ca tiganu' la mal ....o trebui sa zic rromu' la mal ?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Doamne ajuta ca ce a fost greu sa fi trecut!! Ireth, fii si tu cuminte ...
eu era sa leshin la spital din cauza lipsei de aer inclusiv in timp ce imi facea eco! Trebuie sa avem grija cu caldura asta

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

offf....sanatate multa Ramona
Fetelor ma doare toata dantura, toata noaptea m-am uitat la tv, nu ma luat somnul de durere...nu am stiut ce sa iau, l-am trimis pe sotul meu sa-mi ia no-spa dar nu stiu ce sa fac , sa iau, sa nu iau....este contraindicat in sarcina sau pot sa iau.

Alexia si eu sunt in aceasi situatie cu carceii....din somn ma apuca si pana ma ridic, cu foarte mare greutate, ma dor de ma apuca plansul.
Sa stii ca Doc G. ma intrebat de fiecare data la control daca am carcei si cu prima ocazie sa-i spun...... ca sunt periculosi.....cred ca ne va da magneziu.
Cand mergi la control luni sa nu uiti sa-i spui...
In rest, astept sa-mi ziceti ceva de no-spa....ca nu mai pottttt!!!

Vreau sa va intreb ce cosmetice luati pt bebe....pt spital si acasa?

revin...

30+ Mihnea Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ma bucur ca totul e bine cu ramona, recuperare usoara si sa nu mai pateasca nimic ca deja a trecut prin destule

mama de Carol (29.12.2008) si 34+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Maria2mami, no spa e bun in sarcina, si poti lua si alte medicamente gen paracetamol, poate ajuta! shtiu ca e mai interzis sa stai cu dureri decat sa iei un paracetamol sau un algocalmin, dar mai bine suna medicul!
cosmetice am luat bubchen, si pt acasa si pt la spital
Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Maria no-spa poti lua linistita ! Eu iau cand am contractii...esti sigura ca no-spa si nu nurofen ?

Pt bebe la spital o sa iau doar servetele umede Pampers si crema pt fundulet,Bepanthen; iar pt acasa am servetele Nivea,iar pt baita inca nu stiu ori Nivea,ori Sanosan, ori Bubchen(cel mai probabil)

Bubchem le-am luat acum la pitici si-mi place tare. Plus ca cica nu au parabeni.

Mamutz, batista bebelusului a nostra habar n-am ce marca este, dar cred ca este tot Ariana, ca seamana cu cea din descrierea Burtocikai...cu cutie albastra...Asta era acum 4 ani si ceva, asta am luat, si buuuuna mai este !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

am vb cu ramo, este bine, operatia a durat 5-10 min , anestezia a fost generala, si era ingrijorata de iustin ca nu da nici un semn, si cand vb cu ea imi spune : a miscat !!!!! deci fetelor m-a busit plansul pe strada de emotii !
i-am spus ca suntem cu toate alaturi de ea si de Iustin si ca Mamutz a propus o rugaciune colectiva va multumeste din suflet la toate si isi cere scuze ca nu poate vb la tel, si va multumeste pentru mesaje si gandurile de incurajare !!! am rugat-o sa doarma, sa se odihneasca si cand va mai putea sa imi dea cate un semn .
aaaaa mi-a spus ca i-au pus un fel de sarma la rinichi ce o va scoate printr-o alta interventie la o saptamana dupa nastere !
Acum sa speram ca a terminat capitolul dureri si perfuzii cu calmante , iar Iustin va sta cat mai mault in garsoniera
sunt topai prin casa ....

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

offf....sanatate multa Ramona
Fetelor ma doare toata dantura, toata noaptea m-am uitat la tv, nu ma luat somnul de durere...nu am stiut ce sa iau, l-am trimis pe sotul meu sa-mi ia no-spa dar nu stiu ce sa fac , sa iau, sa nu iau....este contraindicat in sarcina sau pot sa iau.

Alexia si eu sunt in aceasi situatie cu carceii....din somn ma apuca si pana ma ridic, cu foarte mare greutate, ma dor de ma apuca plansul.
Sa stii ca Doc G. ma intrebat de fiecare data la control daca am carcei si cu prima ocazie sa-i spun...... ca sunt periculosi.....cred ca ne va da magneziu.
Cand mergi la control luni sa nu uiti sa-i spui...
In rest, astept sa-mi ziceti ceva de no-spa....ca nu mai pottttt!!!

Vreau sa va intreb ce cosmetice luati pt bebe....pt spital si acasa?

revin...

30+ Mihnea Nicholas

Maria eu iau 2 mgb6/zi si degeaba vad
no-spa este f bun in sarcina , pana la 3-4/zi
Cosmetice eu am luat de la sanosan si sa speram ca ne vom impaca bine cu ele
mi-am luat si eu rez la analize ( fara urocultura - marti), mi-au iesit cam praf , va zic ce este iesit din interval :
eritrocite 3.6 ( 4.1-5.1)
hemoglobona 10.7(11- 15)
hematocrite 32.4(35-46)
leucocite 16.3 (3.5-10)
imfocite 13.7 (17-48)
neutrofile 13.4(1.5-7.5)
nerofile 81.8(35-75)
vsh75 (2-15)
sideremie 37( 0-35)
uree serica 13(17-43)
daca stie careva ceva de analize si poate sa ma lamureasca pana luni cand ajung la dr , va rog frumos

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ma bucur ca Ramona a trecut cu bine peste operatie si ca bebe Iustin i-a si dat ceva semnale...acum sper ca e mai linistita

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Abia de curand m-am trezit ca eram chiauna de somn.

Ma bucur sa aud ca Ramona e ok si bb Iustin e la fel. Sa speram ca asta a fost cel mai rau!!! Acum sa nu mai auzim decat de lucruri bune!!! si burtica si mamica si bebica!!!

roxy stiu cum e sa nu poti dormi...la noi s-a mai racit si cred ca de aia mai pot dormi. Azi e chiar rece asa ca am adormit instantaneu de la 9 dimineatza pana acum la 2!!! In sfarsit sunt si eu fresh!

de carcei ce sa zic...acum 2 zile m-a pocnit unul la gamba si inca ma doare rau de tot. O sa iau poate niste magneziu ca e cel mai probabil de la lipsa ei.

alexia din cate stiu eu cam pe la sfarsit toate valorile o iau razna. si eu la ultima analiza aveam toate valorile scazute , trombocite, hemoglobina, glucoza, ...tot. Dar mi-au zis ca e normal pentru o gravida sa scada. Acum nu stiu, nu sunt cu mult in afara
De exemplu la hemoglobina eu am 10.6 ca si tine (asta ce mai tin minte)

In rest noi suntem ok, ciudat deocamdata suntem fara contractii, parca s-au dus toate!!!
In schimb am impresia ca am febra musculara ca ma doare toata burtica...pur si simplu ieri seara aveam impresia ca am ace in toata burtica. Probabil de la oboseala???

Va pup si merg si eu sa mananc si eu ceva

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput