LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete ! Ce mai faceti? Eu am revenit la serviciu , iar Laura este cu mama acasa . Sper sa nu planga dupa mine , caci am un stres ff mare din cauza asta ... Se numeste " dependenta de mami " . Sper sa treaca cat mai repede !
Mami de Laura Mari ( 26.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Salutare si de la noi dupa un secol in care nu am mai scris pe forum!

In primul rand LA MULTI ANI! tuturor zmeuricilor care au sarbatorit a doua aniversare! Multa sanatate, fericire si noroc!

Noi maine plecam la Bacau la o nunta, asa ca urez si sarbatoritilor de maine Albert, Luca si Edi sa aiba o zi minunata, sa fie sanatosi si norocosi!

Ca tot veni vorba de Edi, e asa de trist ca nu mai scrie Giova, am inteles ca a fost banata, acuma nu stiu din ce motiv, dar este cea mai concilianta, diplomata, si animatoare membra a subiectului nostru de zmeurici. Nu ar fi o surpriza mununata ca de ziua lui Edi, proprietarii www.desprecopii.com (sper sa nu se considere reclama ) sa ii redea dreptul de a ne scrie Giova in continuare? Noi credem ca merita inca o sansa si in plus multe mamici si utilizatoare si viitoare utilizatoare ale acestui forum vor fi foarte multumite si fericite!
Daca ne mai citesti si aici, te pupam Giova!

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Corinna,ce frumosssssPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si eu sunt de acord sa redeschida contul Giovei, ea era mamica noastra aici pe DC...de cand nu mai e ea scriem si noi tot mai rar pe forum..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Corina, sunt de acord cu tine. nu mai e ca inainte aici fara Giova si s-a vazut ca nu s-a prea mai scris la subiectul asta...pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Hop si noi ...

La multi ani tuturor zmeuricilor, ca doar e "vremea" lor!

Cum? Ce? De ce? Unde e Giova? Pai fara ea ... ne impotmolim rau de tot.Cine mai striga catalogul?

Noi suntem de mult la tara (unde o sa mai stam o bucata, eu tocmai ce mi-am prelungit CIC cu inca un an), cu o pauza de Grecia plina de soare si mare.

Va pupam cu drag!

PS S-a adunat gasca in alt loc? Ne primiti si pe noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi ani,Edisor!!!!!!!La multi ani,Albert Andrei!La multi ani,Luca Andrei!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

La multi ani sanatosi Edi, Albert si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La multi Ani Edisor!!!
La Multi Ani Albert!!!
La Multi Ani Luca!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

LA MULTI ANI FERICITI EDILIN MITITEL, ALBERT SI LUCAAAA !!!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput