LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

La multi ani sanatosi Albert, Edi , Luca! Sa cresteti mari si fericiti langa parintii vostrii!

Iar voua mamici de zmeurici va doresc sa aveti fiecare zi plina de soare si de zambetele copilasilor vostrii.

Giova, tie iti doresc sa te vad cat de curand la odisee cu fetita. Blanca, primul parcul de la autogara de pe partea dreapta, si cel intre valea lunga si gorjului pe partea cu piata. Acolo unde se mananca seminte, se scuipa... (eu asta am retinut)si unde M-C si-a luat o palma in fata.
Noi mai stam o saptamana in Bucuresti. Va pup si sa aveti o duminica frumoasa
Ap pus poze pe cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

POOH,AYDA,LUCIALU,ULIIASI,UNGURAS va multumesc ptr urari si ptr ca nu ne-ati uitat,nu stiu voi cu reusiti,dar eu nu ma mai ajung cu timpul,nu mai am timp sa mai sriu si pe forum,am un baietel f activ care imi ocupa tot timpul.va pupam si va invit la o felie de tort si un pahar de sampanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani Albert!
La multi ani Edi!
La multi ani Luca!
Sa fiti sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Edi!

La multi ani fericiti Albert!

La multi ani fericiti Luca!

La multi ani fericiti Daria!

Am avut si noi ieri mare petrecere la piscina , Maria a facut 8 ani, asa ca am incheiat saptamana, asa cum am si inceput-o cu party . Si gata si seria zilelor de nastere ale copiilor pe anul asta .

Tare as vrea un concediu, ca sunt epuizata, dar imi doresc sa plec singura vreo trei zile pe undeva si sa dorm... Dar mai am de asteptat pana la concediu si nici gand sa fiu singura .

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

La multi ani Daria, Octavian, Oliver, David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani David!
La multi ani Oliver!
La multi ani Octavian!
Sa cresteti frumosi si sanatosi si sa aveti numai noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La multi ani David
La multi ani Oliver
La multi ani Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

David,Oliver,Octavian,La multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Albert, Luca, Eduard, Daria, David, Oliver si Octavian
Sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!

ce fac fetele?
eu va invit la o felie de tort si o cupa de sampanie in cinstea evenimentelor din weekend.
am sarbatorit afara, dar fara piscina....noi cadou nu i-am luat, dar a primit un atv de la cumnata si socrii si tare incantat e...pacat ca nu se uita pe unde merge cu el. Duminica la botez....finuta a plans exact cand ziceam crezul...pe urma s-a potolit la mam-sa in brate si cand mi-a pasat-o mie din nou a vomat...pe ea si pe rochia mea...aia o necajea si din cauza asta plangea. a bagat-o cu totul ultima data in cristelnita, a marait putin, dar s-a calmat la nasis-o in brate. a fost si soare, am inghetat si de frig, dar per ansablu a fost ok.
sper sa reusesc sa pun niste poze azi, tot uit sa-mi aduc aparatul din masina.
eu sunt tot la bunici, C a plecat de dimineata spre casa si vine sa ne ia la sf. saptamanii.
Macar de ar tine si vremea cu noi...sincer m-am saturat. ne uitam la piscina aia acoperita, la cum se duce bronzul de pe noi.....

ma pun sa citesc ce ati scris si revin.

Mergi la inceput