LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea_1979 spune:
Buna fete ! Am intrat si eu sa urez
--------------------------------------------------------------------------------
LA MULTI ANI Eva Ilinca
LA MULTI ANI Stefania Alexia
LA MULTI ANI Olga Ioana
LA MULTI ANI Laura Ioana SI Irina Maria

Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
blanca000 spune:
Multumim fetele si aici si pe FB..am avut un we minunat si o zi splendida astazi..Eva a fost fericita, noi la fel..se vede in pozele de pe FB..
va pupam cu drag pe toate
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Alex@Sara spune:
La multi multi ani,tuturor zmeureilor si zmeurelelor care se indreapta catre cifra 3 pe tortulet
.Sa fiti sanatosi,cumintei si mereu voiosi !
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
inutsa spune:
Salutare si de la noi!
Multumim pt urarile de ziua Biutei!
Uram si noi
LA MULTI ANI
zmeuricilor care au implinit 2 anisori, sa creasca mari si sanatosi!
Despre noi nu am f multe de zis. Sunt bine, la tara, ne bucuram de peisaj si liniste. Bia e din ce in ce mai vorbareata, ba vb inteligibil, ba bebeluseste. Si il pupa pe fratior ![]()
de
si
31+ 
bebe din burtica
G_I_O spune:
sarbatoritelor de azi: gemenelor Irina si Laura, Mara si Diana! sa cresteti mari si sanatoase printeselor!
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce Buna dimineata, mamici! Azi e ziua Melissei Oare ce mai face Danielle, in ce satuc frumos de munte s-or fi mutat, cum s-or juca ei acolo 3 fratiori? Le doresc sa fie sanatosi si fericiti si Danielle, daca mai dai pe aici, spune-ne despre tine! |
noce

multumesc de urari,la fel si tuturor fetelor care si-au adus aminte de ziua printesei mele micuta.am mai intrat pe la voi,v-am citit,insa timp de scris nu am avut :((( cu 3 prichindei asa mici,nici o sansa,acum dorm toti 3 pe un pat
suntem super bine si fericiti,mai ales puii mei
si da noce,chiar la munte vrem sa amenajam un locusor mic de vacanta pt micuti,acu stam la oras
puiutii mei cresc,ii iubesc de mor
,fetele super energice,iar Benyamin cel mai cumintel,doarme toata ziua,papa doar tzatza,noaptea la fel,nu am treaba cu el,e un bebelush super
abia astept sa mai fac 1-2
cam atat de la noi...

pt toti si toate zmeuricile,mamici si tatici de zmeurici,LA MULTI ANI!!!! sanatate,bucurii si belshug!!!

Cornelia spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima perioada si multi, multi pupici de la noi!
La multi ani Maria!
La multi ani Francesca!
La multi ani Ioan Victor!
Danielle, ce frumos! Ma bucur ca mai aud de voi!
Zilele astea trebuie sa ma agit si eu cu cresa, ca atfel ramanem pe dinafara si nici nu avem alteranativa de la toamna. Doar ca nu am nici o tragere de inima si ma apuca de pe acum plansul pe mine . Of... Gio, pupam gradinarul mic
!
Vladimir e un dulce, face nazdravanii cu Stefan. Cere din cand in cand pupici: Mami vreau un pup
! E smecheras si el deja, a inceput cu minciunele
. Luam zilele trecute un nurofen si imi cere si el medicament. Ii spun ca medicamentele nu s eiau asa, trebuie s afii bolnav. Deodata face: Au, ma doae gatul!!! Ha-ha, sa stii ca medicamentul asta nu e dulce, e amar. Nu e dulce? Nu ma mai doae gatul
.
G_I_O spune:

azi nu am dus puiul mic la gradi..i-au aparut niste bubite pe el, aseara mi-a facut febra 39 si acum asteptam...numai de varicela nu am chef acum, mai ales ca M merge luni in tabara si el nu a facut inca.
Asa ca E. e ok, dar jeleste ingrozitor dupa frate-su' si dupa gradi. Si educatoarea dupa el
....si uite asa.....eu jelesc ca aveam ceva treaba zilele astea si ma tine picione in casa.
sarbatoritilor de azi: printului Ioan si printeselor Maria si Francesca! sa cresteti mari si sanatosi copii frumosi!
Danielle ma bucur ca ai intrat. cum e in tara? cum e viata in 5? ceva poze cu nou venitul cand vedem? ce frumos ca se inteleg bine fetitele si bebeul e un cumintel.
Cornelia spor la cauta cresa. eu m-am mai linistit...sa vedem cand va trebui sa doarma acolo...atunci voi fi putin stresata si voi plange, dar imi va trece repede. sper sa se acomodeze la el in gr., caci din sept. vor fi despartiti...atunci jale pe zmeurica mea.
Tare haios e Vladimir....deja cu minciunele...valeleu
!
toata tufa, fug la treaba.
edit: danielle am vazut pozele de la semnatura. Benjamin e un frumos, nu mai zic de fetite...ce mari au crescut
. sunteti o familie frumoasa si fericita.
danielle02 spune:
gio,cornelia

si mie imi e frica de varicela,nu de alta insa trebe sa tin copilu in casa si asta nu face bine la bibilicul meu![]()
sanatate tuturor
poze am mai multe pe FB daca vreti sa mai vedeti cu noi (Daniela Nicolaica)
abia la ora asta am reusit sa ii pun pe toti la somn,inclusiv pe tati, e super frumos cu 3 copiii,casa e plina mereu si nu te plictisesti niciodata![]()
noroc ca mi-am luat masina mare de spalat (11kg) ![]()
am noroc mare de mamicutza mea si de mamica mea soacra...ca de altfel...nu spun![]()
noapte buna de la noi
G_I_O spune:
sarbatoritilor de ieri si de azi:Marc, Isabelle, Darius si Horia! sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!
Noi suntem bine, bubite nu i-au mai iesit, febra nu a mai facut...doar ca se plange de durere in guritza. nu prea mananca, vrea, dar arunca afara. Afte nu are si totusi zice ca-l doare....sa fie maselutele de 2 ani?!
Danielle te-am adaugat in lista mea si in club. te asteptam! am vazut aseara o parte din poze....frumosi copii ai! si vad ca le place in Romania.