LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La multi ani Sara Amira

Luminita, multa putere sa treci peste toate si zmeuricei multa sanatate si doamne ajuta sa numai trebuiasca operatii si spitale. Nici a mea nu e dolofana, tot manechin cu cifra 10+, cred ca vreo 10 jumate.

pooh, bine ati revenit acasa fara nesuferitii de polipi, recuperare grabnica Timeiei.

gio, se va obisnui piticul repede o sa vezi, mai ales ca are fratelo cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

a 4-a zi de cresa: am mers amandoi la masa, nu a vrut sa pape, m-a luat sa iesim in curte si s-a razgandit...s-a indreptat singurel spre piscina cu baloane, au sarit 3 educatoare pe el si eu m-am furisat din gradi....cu inima stransa.
....tare greu mai este...cu cat sta puiul mai mult cu mami a lui acasa, despartirea e tot mai grea pt. amandoi.

Larisa Gabriela si Tudor Petru!
Sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!

Jojo si Pogos sa va traiasca copiii si numai bucurii sa va aduca!

Theea! Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume, alaturi de cei dragi!

noi azi plecam la bunici, pana duminica. Pleaca soacra in germania si musai sa vada copiii inainte ca iar va sta cateva luni...asta daca nu moare baba aia.
si weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Multumim Gio. Drum bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna dimineata, mamici!

Azi e ziua Melissei Oare ce mai face Danielle, in ce satuc frumos de munte s-or fi mutat, cum s-or juca ei acolo 3 fratiori? Le doresc sa fie sanatosi si fericiti si Danielle, daca mai dai pe aici, spune-ne despre tine!

Luminita, ma bucur ca ati trecut cu bine de interventii. Doamne ajuta de acum sa nu mai aveti nevoie! Mananca foarte, foarte sanatos Dariuta ta! Lasa ca are timp sa acumuleze kile, calitatea e mai importanta decat cantitatea. Si noi papam si nu ma indur sa-l opresc, nici cu gradi nu ma indur, nu stiu ce o sa facem. Sanatosi sa fim si ne-o lumina Dumnezeu!

La multi ani, Adrian Stefan! Pe Adela ati mai vazut-o in tufa?
La multi ani sarbatoritilor care au papat deja tort!
Sa fie sanatosi zmeureii maricei!

G I O, adaptare usoara micutului la gradinita si weekend frumos la bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La Multi Ani Tudorel de Pogos!!!Sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Melissa, Adrian! si celor 3 printese de azi: Eva, Olga si Stefania!
Sa cresteti mari sa sanatosi zmeurici frumoase!
Mamici sa va traiasca copiii si numai bucurii sa va aduca!

Noi am fost la bunici, tare bine a fost...desi picea a fost cam irascibil si comenta prin mormait daca il atingea cineva.
Oricum, sambata au dormit la ai mei, caci noi am fost la un party. La ora 3 E s-a trezit si l-a sculat si pe M., care asa frumos ii explica sa doarma ca e noapte si noi nu putem merge dupa ei. A ramas mama muta cand a auzit ce frumos ii zice. La 4:20 au adormit pana dimineata la ora 9.

Azi din nou la gradi...s-a lasat cu plansete, nu vroia sa se dea jos de la mine din brate....totul a fost ok pana sa ma vada ca plec. L-a luat educatoarea lui M si l-a dus la masa, eu am stat acolo inca cateva minute, s-a potolit repede.
Azi ii iau la 11:30, caci sunt treji de la ora 7 si cu vremea asta de plaoei...mai mult ca sigur va adormi pe acolo sau va fi un marait din cale afara.

va si o sapt. frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La multi ani Eva
La multi ani Olga
La multi ani Stefania
Sa cresteti mari,sa fiti sanatoase si sa va bucurati parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI Eva Ilinca
LA MULTI ANI Stefania Alexia
LA MULTI ANI Olga Ioana
LA MULTI ANI Laura Ioana SI Irina Maria

lA MULTI ANI si pentru toate zmeuricile care au implinit 2 ani, Balazs, Denis Stefan, Andreea Teodora ,Andreea, Maya Raisa , Teodora, Radu Ion , Daria Alessia , Alex, Maria, Alexandru, Bianca Maria, Darius Mario , Serban Alexandru , Laura Maria , Denis Stefan , Sara, Ana Maria si Matei Stefan , Leon, Alexandra Ioana , Denisa Alexandra , Eliza Teodora , Codrin Ioan, Sara Amira , Larisa Gabriela , Tudor Petru , Melissa , Adrian Stefan , Darius Matei , sa cresteti mari si sanatosi

Mergi la inceput

Salutare dragelor
n-am mai apucat sa intru de cand cu serviciul, ziceam eu ca intru zilnic de la servici dar nu prea pot, nici noutati nu avem, suntem bine, Anastasia s-a obisnuit cu plecatul meu la servici , mai plange rar, Cezar merge la inot si ii place, eu merg la servici si nu-mi mai place

cam atat despre noi , pup toata gasca si incerc sa intru mai des macar sa citesc

Mergi la inceput

GIO ce bine-mi pare sa te vad

Mergi la inceput