Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 7
Ruxita spune:
gasit o info interesanta...(aspecte pe care mersul pe poate dezvalui despre sanatatea noastra)
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Educatie-pentru-sanatate/15-aspecte-pe-care-mersul-le-dezvaluie-despre-sanatatea-unei-persoane_8794
Mersul increzator (in cazul femeilor) - satisfactie pe plan sexual
Mersul plin de incredere poate denota satisfactia sexuala. Cercetatorii au descoperit ca mersul unei persoane de sex feminin ar putea oferi indicii despre abilitatea acesteia de a atinge un orgasm. Femeile cu un mers fluid si energic au mai multe sanse in obtinerea cu usurinta a unui orgasm.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
Decenuela 

off Doamne! Imi amintesc acelasi gen de povesti de la Tomaca. Dar tu il dai cu unguent acolo? Cu orice altceva in afara de unguent il va ustura. Eu pe Yannis cand l-a decalotat l-am dat cu Neopreol unguent si nu a plans, se intampla o data pe noapte sa mi se scoale urland (primele 2 nopti dupa decalotare) si adormit cu greu in leganari si plimbari prin casa, dar atat. Si in zielel alea i-a spart si un hematom de la o masea care era pe vine so..nu stiu daca plangea de la putza sau de la masea, dar in una din nopti dupa ce i-am pus unguentu la putza a mers la nani, de aia zic poate si de la asta plangea
Ruxita WOW! felicitari pentru Kay faceti progrese!
Nyny poate e doar o faza cu Mara, copii mai au zile din astea de show off in care fac numa' aberatii. Si cei mici si cei mari.
Mire 

vai ce nasol! eu nici nu as fi raspuns! Ma gandesc ca daca suna prima oara si nu raspundeai presupunea ca nu locuieste nimeni acolo si-si incerca norocul in alta parte. Oricum foarte aiurea mod de a te trezi si enerva de dimineata
Al meu nu vrea sa doarma...fug sa mai stau cu el si revin cu povesti de la gradi
de
Yannis
Ruxita spune:
interfon... noi avem sub noi un cabinet medical si cei care nu-i ajunge capul sa sune la 01 suna la noi si toti cei care vor sa ajunga oriunde altundeva (n-au chei, vin la cineva) suna la 01... mai pe scurt debandada... daca ma suna cineva aiurea si stiu ca n-are cum sa fie cineva de-a casei, inchid pur si simplu interfonul... il inchid cand doarme piticul, il inchid dupa ora 9 seara, s.a.m.d. E simplu! Apesi pe buton!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Tu vorbesti serios ca ii dai varza cu carne tocata? Eu stiam ca varza, vanata, ciupercile nu se dau pana la 2 ani. Ca sunt grele pt stomac si ficat. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
i-am dat si varza si ciuperci, nu si vinete... varza cruda, varza fiarta, nu si prajita... ciuperci fierte dar rar, cam o data la 2-3 saptamani...
varza a ajuns la 50 bani kilogramul, deci mancare ieftina si cum noi suntem lefteri, am ajuns sa mancam varza (desi nu ne place)...
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Decenuela ![]() ![]() off Doamne! Imi amintesc acelasi gen de povesti de la Tomaca. Dar tu il dai cu unguent acolo? Cu orice altceva in afara de unguent il va ustura. Eu pe Yannis cand l-a decalotat l-am dat cu Neopreol unguent si nu a plans, se intampla o data pe noapte sa mi se scoale urland (primele 2 nopti dupa decalotare) si adormit cu greu in leganari si plimbari prin casa, dar atat. Si in zielel alea i-a spart si un hematom de la o masea care era pe vine so..nu stiu daca plangea de la putza sau de la masea, dar in una din nopti dupa ce i-am pus unguentu la putza a mers la nani, de aia zic poate si de la asta plangeaRuxita WOW! felicitari pentru Kay faceti progrese! Nyny poate e doar o faza cu Mara, copii mai au zile din astea de show off in care fac numa' aberatii. Si cei mici si cei mari. Mire ![]() ![]() vai ce nasol! eu nici nu as fi raspuns! Ma gandesc ca daca suna prima oara si nu raspundeai presupunea ca nu locuieste nimeni acolo si-si incerca norocul in alta parte. Oricum foarte aiurea mod de a te trezi si enerva de dimineataAl meu nu vrea sa doarma...fug sa mai stau cu el si revin cu povesti de la gradi de Yannis |
nu stiu daca e bine insa pun pe compresa mai multa..graphite salbe..dina ia neagra...apoi stropesc cu rivanol si ii infasor putza cu asta..
zici sa iau din ala de-ai folosit tu?
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:
normal ca eu iar fac opinie separata
doar m-am molipsit de la cei de aici![]()
am fost tare stresata vis-a-vis de decalotarea lui alex...m-au potolit doctorii,rudele si cunostintele care au copii-baieti nascuti aici...nu se intervine decat daca devine o problema medicala...ni se spune clar ca exista o fimoza fiziologica ,ce se va "rezolva" cel tarziu in adolescenta
o fi bine,n-o fi bine,asta e...nu l-am bazait pe fimiu,desi nu se decaloteaza complet...in romania se trateaza preventiv...aici,doar daca devine o problema medicala
saracutul luca

offffffffffffff

Ruxita spune:
si ce parere au medicii de acolo despre depunerile de ... branzoase si lactate din zona??? Nu intretin un mediu bactriologic pe acolo, favorabil infectiilor urinare???
mamidepuiuti spune:
fimiu nu a avut nici o infectie
il spal-curat cat se poate si gata
exact asta am si spus mai inainte:daca se ajunge la problema medicala,se intervine! dar doar atunci!
alexutzzza spune:
decalotare asa stiam si eu cum zice MP, dar stiam ca tragi cat poti la baie si daca se fac chistulete d-alea cu grasime sa tragi bine bine in jos de ea cat poti sa le cureti. De fapt cam asa l-a decalotat matusi-mea pe Yannis, a tras sa poa sa deschida suficient cat sa curete un chist d-ala cu "branzica" si apoi peste o luna am tras eu pe partea ailanta sa curat alt chistulet si intr-un final era decalotat complet.
Pentru decalotat, cel mai bine e DUPA baie FARA CREMA, crema se aplica dupa ce tragi de instrument sa nu il usture. Ca asta era si greseala mea, trageam la baie cand aluneca de la apa sau dupa baie cu crema cand iar aluneca de la crema si rezultatul era nul. Dar daca se incearca sa se traga incet incet zi de zi de mic dupa fiecare baie, totul e ok. Cand se decaloteaza complet (ca la oamenii mari, se vede tot capul afara din preput) se spala, ideal cred ca zilnic, dar eu reusesc cam la 3-4 zile ca nu sta mereu.
GRADINITA
Yannis a fost mai ok azi.
RUXITA - in grupa lui nici nu mai stiu cati sunt ca am vizitat atatea gradinite si am intrebat de atatea ori incat le-am amestecat in capul meu. Cred ca sunt 9 sau 10 copii in jurul a 2 ani cu tot cu Yannis aici. Astia la 2 educatoare si o ingrijitoare. La nevoie mai ajuta ingrijitoarele de la celelalte grupe. Mie mi se pare ok.
Yannis inca nu se implica in activitati. Nici nu au pretentia asta de la el, deocamdata targetul cel mai apropiat ptr el e sa nu mai planga. Apoi trptat o sa vina el sa participe la activitati cand se simte pregatit. Deocamdata patruleaza prin toata gradinita sa devina familiar cu locul. Cik cand e bine dispus se jocaca cu jucariile, uneori si cu ceilalti copii, cand e nervos tranteste jucariile si se cere in brate.
Ai a papat putin orez lu lapte la micul dejun.
La gustarea de fructe ptr wl i-au dat mar pe razatare cu biscuiti si a mancat
La pranz a papat , nu tot, dar destul de bine supa cu galusti si piure cu snitel (chestiile din supa pasate cu furculita si snitelu bucati mici mici).
Cand s-a apropiat ora 2 cik deja s-a infiintat la usa si astepta, deja dupa 2 zile s-a invatat ca il luam de acolo. Mai veneau parinti, plangea de fiecare data cand nu eram eu, cand am intrat pe usa a fugit repede si a sarit la mine in brate.
Overall cik e promitator, se va acomoda ok.
de
Yannis
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Cand s-a apropiat ora 2 cik deja s-a infiintat la usa si astepta, deja dupa 2 zile s-a invatat ca il luam de acolo. Mai veneau parinti, plangea de fiecare data cand nu eram eu, cand am intrat pe usa a fugit repede si a sarit la mine in brate. Overall cik e promitator, se va acomoda ok. de Yannis |
Asta mi se pare horror de matur, suna a reactie de copil de 4 ani....oare copiii astia ai nostri inteleg mai mult decat ne dam noi seama?
vai de capul nostru daca nu ii educam cum trebuie, ne vor educa ei pe noi peste 3 ani.
Oricum, bine ca s-a acomodat oarecum.
La mai multe zile linistite!