Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 6
miremia spune:
Hello fete!
Mi-am culcat si eu copilul dupa mai multe incercari esuate.
Dece mi-e o mila de Luca 

, sper sa-i fi treacut deja si sa nu mai aiba probleme.
Ruxita bv lui Kay, cititorul. Dar cu ce carti se joaca, cu cele de varsta lui sau cu toate?
Marei i s-a pus pata pe o carte si cum o vede cum vine sa i-o "citesc". Azi dimineata s-a trezit la 8 jumate (se culcase la 11:30
), a sarit in picioare, si-a luat cartea si mi-o baga mie in ochi. Eu eram rupta de somn, ma culcasem pe la 1, la 6 dimineata suna interfonul.....raspund, ma roaga sa deschid, intreb cine e, imi spune ca e de la politie. Imi cer frumos scuze, ii spun ca nu am de unde sa stiu ca e chiar de la politie si ca nu pot sa deschid asa...oricui suna si inchid. Suna iar
...raspund, il rog frumos sa nu mai insiste ca am copil mic si mi-l trezeste, el se rasteste la mine ca sa-i deschid odata si sa cobor jos sa vad daca nu cred. Deja ma enervasem asa ca l-am trezit pe al meu si l-am trimis sa rezolve problema.
Pana la urma s-a dovedit a fi de la politie dar......m-a deranjat enorm ca un politist isi permite sa deranjeze in mod repetat, la 6 dimineata, pe cineva cu care nu are nicio treaba, doar pt ca vrea sa intre in bloc.
Si m-a enervat asa tare ca nici n-am mai reusit sa adorm curand, deci sunt restanta la somn.
Simply ma alatur si eu fetelor si intreb...ce mai faceti?????
Nyny sa fie oare varsta la Mara sau copiii de la gradinita?
si sper sa se linisteasca.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita si apropo de decalotat... i se tot stranguleaza pe acolo problema... si il intreb pe sotz pana cand sa-l trag de putza si ala rade ca cica pana in 18 ani... acum serios... l-am decalotat de vreo 2 ori, cat trebuie sa insist? dupa somn are intotdeauna erectii, ma gandesc ca ar fi prea aiurea sa ma apuc atunci sa-l trag, e mai comod, spre deosebire de cand suntem la baie si imi aluneca mana si nici nu i-o gasesc :))) cum mai procedati voi, mamicile de baietei? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Cum adica se stranguleaza? Nu inteleg ce vrei sa descrii.
Pana cand sa il decalotezi? Pai probabil pana intelege si stie sa se spele singur, nu stiu sigur la ce varsta se intampla asta...5-6-7 ani?
Trebuie decalotat la baie, in timpul dusului, pt a fi spalat. Eu nu il decalotez la fiecare baie, dar la 2-3 zile tot il spal.
Erectie e normal sa aiba. E o reactie normala a organismului. Eu nici nu il bag in seama, se mai intampla uneori sa aibe erectie cand il sterg de kk...asta e....
Poti ruga sotul sa il curete la baie, daca tie nu iti iese.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui decenuela ete si je pe aici.... nyny...of of,mai, mai...tare ciudati sunt copii astia...tinempumnii sa-si revina vedeta noastra... alex...ma bucur pt micul grec...hai ca incetul cu incetul se acomodeaza el... je am fost acasa...pt ca m-a sunat tanti ca jiji nu face pipi si urlade nu stie ce sa-i mai faca...in 10 min eram acasa si se auzea urland....tocmai facuse pipi si-l ustura...offff si triga mamaaaaaaaaa.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am pus apa in casa...facusesi ceai ed musetel si ne-am pus sa ne jucam in cada...singur n-a mai vrut sa stea zilele astea...era rosu saracul...l-am doftoricit si s-a calmat...am mai stat ca iubitii pe pat si ne-am dragalit apoi...am plecat :( .... sa speram ca azi e ultima zi de durere... ma speriasem ca refuza sa faca pipi....si lichid bause.....offff Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
De ce nu l-ai decalotat tu cand avea 1 luna? Ca nu mai tin minte?
of....poate trece mai repede usturimea aia...desi in mediu umed e mai greu....
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Pe mine ma mananca tastatura sa ma dau rotunda... Kay azi a refuzat sa-l hranesc cu lingurita, a luat problema in mainile lui si s-a autoservit (varza a la cluj cu carne tocata). Si el in pregatiri intense de gradi... mai avem chestiunea pampersul si ne calificam... (dupa 2 ani) Si cand il intreb unde e Kay imi arata spre sine, iar cand il intreb unde e mama, arata spre mine... nu intotdeauna, dar deja nu pare accident, si-o fi constientizand eu-l??? Si Ela l-a invatat sa arat un deget cand il intrebi cati ani are... i-am pus intrebarea asta cred de vreo 100 de ori, s-a plictisit probabil de ea, dar de fiecare data ne arata un degetel si zice "bapa". Le-am bifat si pe astea! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Tu vorbesti serios ca ii dai varza cu carne tocata?
Eu stiam ca varza, vanata, ciupercile nu se dau pana la 2 ani. Ca sunt grele pt stomac si ficat.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita alexutza, D-ne ajuta, da, se adapteaza repede! I-ai intrebat de activitati, sau doar jocuri si plimbari in aer liber? Dar cate asistente sunt pe acolo? si cati copii sunt in grupa? probabil ai pomenit, dar n-am retinut. Ela la gradi la 1 an si 4 luni iti arata dulapiorul ei, dulapturi care erau toate la fel dispuse in careu (vreo 30 de dulapioare)... sa ne povestesti de progresele lui de acolo, ca sa avem un termen de comparatie! Nu stiu cum alti copii, cu ce se mai joaca, dar Kay e fascinat de carti. Cred ca petrece cam 70 la suta din timpul din casa cu cartile, le rasfoieste, nu mai rupe pagini (rarisim si doar accidental), are rabdare sa-i povestesc, sa-i citesc (dar evident ca nu foarte multa, o pagina cel mult), dar e un progres, ca pana acum nu avea rabdare nici pentru un alineat. I-am luat o carte panoramica si nu-i plac animalutzele iesite in relief si tot le baga in contururile lor... eh, si eu care am crezut ca fac senzatie cu cartea aia (cei trei purcelusi, foarte frumos ilustrata). -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Si Dani e fascinat de carti, are multe si "citeste" din ele, l-am si filmat, dar nu stiu cum sa pun link-ul pe aici, n-am stiut niciodata cum sa il ascund. Ma rog...noi ne distram ca e haios cum vorbeste el in bebeluseasca lui, il intreb "ce animal e acela?" si el raspunde cu sunete, iar noi ne tavalim de ras. E haios rau de tot.
Da, cat sta in casa, e cu cartile, cand e afara e cu furtunul, mopul, galeata, etc.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui miremia Hello fete! Mi-am culcat si eu copilul dupa mai multe incercari esuate. Dece mi-e o mila de Luca ![]() ![]() ![]() ![]() , sper sa-i fi treacut deja si sa nu mai aiba probleme.![]() Ruxita bv lui Kay, cititorul. Dar cu ce carti se joaca, cu cele de varsta lui sau cu toate? Marei i s-a pus pata pe o carte si cum o vede cum vine sa i-o "citesc". Azi dimineata s-a trezit la 8 jumate (se culcase la 11:30 ), a sarit in picioare, si-a luat cartea si mi-o baga mie in ochi. Eu eram rupta de somn, ma culcasem pe la 1, la 6 dimineata suna interfonul.....raspund, ma roaga sa deschid, intreb cine e, imi spune ca e de la politie. Imi cer frumos scuze, ii spun ca nu am de unde sa stiu ca e chiar de la politie si ca nu pot sa deschid asa...oricui suna si inchid. Suna iar ...raspund, il rog frumos sa nu mai insiste ca am copil mic si mi-l trezeste, el se rasteste la mine ca sa-i deschid odata si sa cobor jos sa vad daca nu cred. Deja ma enervasem asa ca l-am trezit pe al meu si l-am trimis sa rezolve problema. Pana la urma s-a dovedit a fi de la politie dar......m-a deranjat enorm ca un politist isi permite sa deranjeze in mod repetat, la 6 dimineata, pe cineva cu care nu are nicio treaba, doar pt ca vrea sa intre in bloc. Si m-a enervat asa tare ca nici n-am mai reusit sa adorm curand, deci sunt restanta la somn.Simply ma alatur si eu fetelor si intreb...ce mai faceti????? ![]() Nyny sa fie oare varsta la Mara sau copiii de la gradinita? si sper sa se linisteasca._ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
trebuia sa te duci dupa el si sa ii zici vreo doua, ca te-a trezit pe tine si pe copil din somn si ca ii faci reclamatie pt deranj!
Pe bune acum, cred ca l-ai lasat sa scape prea usor. Trebuia sa sune la persoana la care mergea, nu la intamplare.
nyny spune:
| citat din mesajul lui miremia Nyny sa fie oare varsta la Mara sau copiii de la gradinita? si sper sa se linisteasca. |

Amandoua+ gelozia . Ii iubesc in egala masura, le vorbesc la fel, cand il pup pe unu il pup si pe celalalt.... nu stiu. E geloasa. Ar vrea sa ma ocup numai de ea, sa vorbesc numai cu ea, sa ma joc numai cu ea. Pe la gradi nu prea se mai lucreaza cu ei pt ca se apropie vacanta... si ei isi cam fac de cap.
E varsta cand isi testeaza limitele, sunt foarte speculanti si incerca sa te manipuleze... si uite asa trebuie sa ti lucrurile in frau pentru ca altfel ti se urca in cap. A mai avut astfel de perioade. Trecem noi si de asta, sper. Pedepse la greu, rabdare, explicatii... si tot asa.
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Cum adica se stranguleaza? Nu inteleg ce vrei sa descrii. Pana cand sa il decalotezi? Pai probabil pana intelege si stie sa se spele singur, nu stiu sigur la ce varsta se intampla asta...5-6-7 ani? Trebuie decalotat la baie, in timpul dusului, pt a fi spalat. Eu nu il decalotez la fiecare baie, dar la 2-3 zile tot il spal. Erectie e normal sa aiba. E o reactie normala a organismului. Eu nici nu il bag in seama, se mai intampla uneori sa aibe erectie cand il sterg de kk...asta e.... Poti ruga sotul sa il curete la baie, daca tie nu iti iese. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
adica nu se duce pielicica in jos, se ingusteaza gaurica... bine, daca fortez se duce ea, dar iese asa ca un matz strangulat... of.
O sa mai incerc la baie...
stiam ca erectiile ajuta la decalotare... acum nu stiu in ce masura...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui miremia Ruxita bv lui Kay, cititorul. Dar cu ce carti se joaca, cu cele de varsta lui sau cu toate? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
pai care ar fi potrivite varstei lor??? are o carticica cartonata cu niste animale, vreo 10, intr-un minut a si citit-o pe toata! il intreb de acolo animale, si daca le nimereste ii zic corect! si face o mutra satisfacuta si se hlizeste gen "hihi, ce destept sunt eu!"
mai are enciclopedii pentru copii, cartea cu mowgli, toate disney... si sa nu uitam de revista "cool girl", ii place sa se uite in ea, il intreb ce fata ii place de acolo, si in mare parte imi arata brunete
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
atata v-a dat ceai de musetel? nu tu unguent, nu tu badijonari locale??? Of, saracutul! sa treaca repede.-------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
ei nu, nu...
comprese cu rivanol de fiecare data cand e schimbat pampersul
anestezic local, nu mai stiu cum ii zice...cand doare rau
novocalmin ..la fel in cazuri extreme..
ceai de musetel pus cu fundul in el...
iar cu decalotatul...la baie e cel mai bine..si trebuie cam permanent..ca sa il poti spala bine.sa nu adune...lactatele..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...