scurgeri la bebeluse
Buna!Am o fetita de 7 luni si acum 3 zile am observat k are o secretie maronie.Am zis sa o mai las sa vad dak se mai intampla.Astazi am observat din nou numai k pata de pe pampers era galbuie.Am fost la dr noastra si mi-a zis ca s-ar putea sa fie un exces de hormoni si ar trebui facuta o ecografie.Pana vom face ecografia poate ma poate ajuta cineva,sa imi spuna daca a avut asemenea pb,pt k deja sunt f nelinistita.Multumesc.
Raspunsuri
oanap85 spune:
giuliaramona a mea fetita a avut o secretie dar im primele zile de viata si mi-a zis dr ca e ceva hormonal nu mai stiu exact..dar te rog sa ne spui si noua ce inseamna,ce are fetita ta dupa ce faci ecografia..
CorinaDani spune:
giulia, deduc din cele scrise de tine faptul ca ai observat acele pete suspecte pe scutecul copilei, corect ?
in cazul acesta vin si te intreb : ai observat/verificat daca scurgerea este prezenta si in zona genitala a fetitei ?
pentru ca, daca ai verificat si nu ai observat nimic, e posibil ca petele din scutec sa provina din zona anusului, poate a avut gaze sau a scapat un pic de kk in scutec.
sau, daca a fost un pic constipata si s-a fortat cand a facut kk, e posibil sa aiba o mica fisura anala, iar petele observate de tine sa fie de acolo.
a, si inca ceva : anumite medicamente pot schimba culoarea urinei. i-ai dat vreun medicament fetitei tale, in ultima perioada ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
m_ella2005 spune:
Mergi si fa-i ecografie si sa ne spui si noua ce hormoni s-au vazut la eco...Logica mea imi spune ca excesul de hormani se vede un urma analizelor, nu in urma unei ecografii...
giuliaramona spune:
CorinaDani:Secretia este din zona pasaricii pt k in momentul in care i-am departat labiile era si acolo. m_ella2005:Stiu k pt a depista excesul de hormoni trebuie sa mergi la endocrinolog...nu m-am exprimat eu corect...dr a zis sa merg mai intai la ecograf pt a vedea dak e cumva inflamata,caz in care imi va da trimitere la Parhon. oanap85:Iti voi spune ce are dak vom depista la ecograf