Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela de la intratul tarziu in casa mi se trage.
Super de voi ca joi si bvineri se anunta canicula. Sa aveti distractie placuta porumbeilor

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

mersi anca!
erica de cat timp are role? a invatat sa mearga pe ele? are si casca si manusi/cotiere/genunchiere de protectie? a tras vre-o cazatura puternica pana acum?
ma tenta si pe mine sa le cumpar. am vazut unele pe la 130lei care au tot setul de accesorii si se pot pune si 2 roti in fata si 2 roti in spate gen patine cu rotile cum erau inainte pe vremea noastra, si merg puse si in linie ca rolle. eram curioasa erica de care are si cum se descurca cu ele

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Rolele Erice le-a primit in Decembrie de ziua ei, da cu ele pe afara acum am inceput sa iesim. De mers, merge asa si asa , de cazut cade, mai mult pe spate, are cu roti in limie, cotiere, genuchere, casca nu vrea sa poarte, nu7 se uita pe unde merge si nu vrea sa ma tin dupa ea, asa ca o foarte mare busitura nu a avut loc, da sunt cu inima cat un purice. Erica are cu roti in linie, dar david are din alea de care zici. Eu cred ca la inceput e mai bine sa pui 1 in fata si 2 in spate sau 4 ca la rotilele de pe vremuri.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mini vacanta placuta Mirela, sa aveti vreme buna.
Ma bate gandul si pe mine sa-i iau mandrei role, dar nu stiu daca voi avea succes.

Sambata dimineata plecam si noi la mare..abia astept, deja fac bagajul, vreau ca maine sa fie gata..mereu fac pregatirile pe ultima suta de m si nu apuc sa dorm deloc inainte de plecare. De data aceasta mi-am facut program pe zile, ca sa apuc sa le fac din timp pe toate.
Abia astept..dar am mai zis deja, nu?

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

RALU SI VOI SA AVETI DISTRACTIE PLACUTA. LA BULGARI, NU?
Mirela cred ca e deja la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La bulgarasi, da

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ralu gata bagajul. Va duceti cu masina?
Sa aveti concediu placut, sa nu va dea fetele multa bataie de cap si sa va distrati
Mirela tot pe plaja...
Sorna nu ne-ai spus ce ai facut la targ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

sunt pe fuga fuga...
uite aici ce am facut...
http://alindesignevents.blogspot.com/2011/06/imagini-de-la-targ-iunie.html
va astept pe 16-17 iulie tot acolo!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Neata fetele! Dau o cafeluta calda, ca e luni si e mare nevoie si va doresc o saptaman frumoasa.
Va invit de asemenea la scris ca mare amortela e pe aici
Sorana pare sa fo fost super la targ. A fost primul de la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

heeeeeeeey, chiar ca amorteala mare pe aici!
m-am intors!!! a fost frumos ca am scapat de copii pt 3 zile, insa de odihnit nici vorba! era o discoteca langa noi, la vre-o 300m, care punea muzica la maxim de la ora 21 pana la 5 dimin, pe la 5 o dadea un pic mai incet insa nu o oprea, iar de la 7:30 incepea "concurenta", adik muzica de la cei ce inchiriau sezlonguri pe plaja, la fel data la maxim, deci nu era rost de somn la nici o ora din zi sau din noapte. motiv pt care mai mult de 06:20 dimin nu puteai sa stai in pat ca mai mult te enervai. pe la 7 ieseam la plaja pana pe la 11 pt ca soarele ardea f puternic si ne reintorceam dupa 15:30. am intrat la 2 bai in mare si am racit, normal!, drept urmare am niste intepaturi acum la urinare de mama mama... sambata s-a stricat vremea si a fost o furtuna de mai mare frumusetea, asa ca dumin am plecat inapoi spre casa f devreme. si bine am facut pt ca vremea a fost ff rece, in jur de 18 grade dimin, si un vant puternic. cam atat despre mare.

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput