Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetele multumesc tare mult.
Ieri am avut toata ziua patronii pe cap cu diverse cereri si un control, da sper ca azi sa fie mai usor ca mor de somn
Ralu dansuri unde si pe la ce ore?
Mirela ia vezi daca sunt cursuri de inot acu' pe vara si dupa ora 16 daca se poate
Noi nu am avut inca varicela, da Erica nu a luat de la varusu cu care sta in fiecare zi cateva ore, asa ca poate aveti noroc.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Hello..hello...
Vreme frumoasa..vine week-end!Noi ne pregatim pentru week-end!Ma gasiti sambata si duminica langa Trivale in centru!
Poate ne cunoastem!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Lorellay, sa ai vanzare buna...cunosc si eu pe cineva care va fi acolo cu ceva bijuterii.

Anca, este o sala in Gavana, undeva pe la capat de linie. Se vorbeste pentru miercuri si vineri, parca, de la 16 sau 15.30(cam greu cu orele acestea, daca ramane asa nu stiu daca vom reusi), costa 50 ron/luna(8 sedinte).

Mirela, da-l pe Rares la karate..mi se pare un sport super.

Weekend placut tuturor.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ralu departe si ore nepotrivite La palatul copiilor nimic? Scump nu e...
Sorana sa ai vanzare buna!
Week-end placut si un mare de la noi!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Neata! Va invit la o cafea si va doresc o saptamana placuta .
Sorana cum a mers?
Ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ralu bravo ca ai inscris-o la dansuri. i-as fi dat si eu pe ai mei, mai ales ca era in cartier, insa ei nu le au cu dansul, nu ii intereseaza deloc. cine stie, poate incercam totusi.
sorana ai facut ceva vanzare?
anca tu esti la fel ca mine. ai vrea sa faci multe, sa te implici, insa esti constransa de alte conditii.
noi am fost la bazin vineri dupa-masa, de la 17-19, si sambata dimin de la 10.30. de fapt sambata am stat pana pe la 16 exact in orele nepotrivite. copii au fost f incantati si s-au balacit la greu. le-a placut, ca la toti copiii.

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Mirela imi inchipui ce fericiti au fost picii.
Eu sambata am fost la smotru la apartament, iar ieri am fost la un gratar la Draganu la fini. Aveau 2 pisicute de cca1,5 luni, iar Erica a umblat toata ziua cu ele in brate. La plecare jale mare ca trebuie sa le luam acasa, a plans 1/2h, de abia i le-am luat din maini, am aincercat sa-i explic ca daca nu sug la mama lor mor, bla- bla, ea zicea ca trebuie sa-i luam tot ce ii place s.a.m.d.

Mergi la inceput

anca stiu cum este cu animalutele de curte. noi avem periodc caini.
piticii mei au facut ieri baie in piscinuta, s-au racorit de la calduri, cica, desi prea cald nu a fost. iar dupa-masa a venit o verisoara mai mare pe la ei cu care s-au alergat de mama focului, s-au jucat pititea, s-au batut cu pernele etc.

Mergi la inceput

Neata si dau o cafea tare ca eu as dormi cu capul pe birou.
Mirela e super cu curte...Eu nu pot sa fac nimic ca stau in fata blocului pana se face noapte.
Noi tot la gradi, de abia o mai trezesc dimineata, seara cu rolele, cazaturi la greu ca nu e chip sa stea tinuta...si tot asa.
da unde ati disparut iar?
Tema: care , cum , unde in concediu?

Mergi la inceput

neatza! anca baga repede cafea la greu ca sa iti revii. ai fost iarasi la smotru sau de ce esti obosita?
eu vara mereu sunt obosita pt ca se intuneca ff trarziu, drept urmare si eu ma culc ff tarziu. si de cand copiii nu se mai duc la gradinita automat se culca si ei f tarziu, insa ei dorm dimin mai mult cateodata, nu mereu. plus ca somnul de dupa-masa si l-au scos amandoi de cand nu mai se duc la gradi. iarna se intunericeste mai repede si intram devreme la asternut. insa vara se schimba treaba. plus caldura specifica sezonului de vara care te oboseste si te moleseste permanent.
eu imi iau maine si poimanine 2 zile de recuperare CO si plec la noapte la mare la mamaia. doar eu cu sotul. nu am gasit nici un prieten liber doritor de mare acum. pe pitici ii las acasa cu soacra. ne intoarcem dumin dupa-masa. nu ii iau pe pitici pt ca este timpul scurt si ei fac urat pe masina, vomita, au stari de rau, de lesin etc. desi am ceva remuscari pe tema asta, totusi am ajuns la concluzia ca nu are rost sa ii trambalez doar pt atat. plus ca apa in mare cred ca este destul de rece acum si nu ar putea intra. oricum vom merge cu ei la felix in aug. am cumparat deja biletul. vom sta 13 zile la felix, deci vor avea timp destul de balaceala in apele termale.

Mergi la inceput