Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 19
mirela0521 spune:
daca am merge ar fi a 3-a tura plecati singuri fara copii, si a 2-a de mare pe anul asta.
am fost atunci, in mai, la cumnata mea in olanda (fara copii) si 3 zile la mare la sf lui iunie (tot fara copii).
dar eu zic ca meritam, la cate economii am facut pana in mai si cate datorii facute cu casa am acoperit... plus de asta la anul nu se stie ce ne asteapta, mai ales daca se inchide arp. macar anul asta sa ne distram :P
ah, nu v-am zis... cumnata mea pleaca la NY dumin. a dat niste exam si pleaca din haga. asa ca daca voi mai avea serv la anul strang bani si ma duc la NY! drept sa spun, eu deja ma vad plecata in vizita pe la ea1 sunt nebuna, nu-i asa????? visez la plimbari cand nu se stie ce ma asteapta din dec in colo...
ralu80 spune:
Si noi facem bulioane
Mai Mirela, dar va golaniti dle...las ca-i bine, doar ca-s invidioasa. Plecam si noi in weekendul 9-11 septembrie la Busteni, cadou de la nasi si fini de zilele noastre de nastere. Ce-o sa ne mai golanim si noi....State, ce misto..visez si eu la o plimbare prin NY. Cu ce se ocupa cumnata ta? Sta mult p-acolo?
Anca, tu cand pleci, pe unde pleci?
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Mirela sa-ti traiasca cumnata si sa se mute peste tot prin lume. Sa o tineti tot asa, cat despre job mai vezi tu.
Ralu frumos cadou ati primit.
Eu de plecat poate la tara vreo 2-3 zile, ca s-a terminat bugete si sper la mai mult la anu' daca o mai avea al meu job, ca acu' e in somaj tehnic si salariul lui la fel, asa ca in loc de 3 zile la munte, 3 la tara (Dragoslavele). Apartamentul ala e o adevarata sugativa de bani si nu se vede unde s-au dus
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
haide mai fetelor, nu fiti geloase! :)))))))))))))))))) ma mai distrez si eu un pic, cat mai pot...
>:D< :* anca, nu fi suparata, macar ti-ai marit nr de camere disponibile si merita toate sacrificiile. da, cred ca este f greu, ca se duc banii cu viteza luminii si nu reusesti sa faci prea mult de la luna la luna, insa caramida peste caramida se face casa, nu?! gandeste-te ca daca nu faceai pasul asta acum, cine stie daca mai te hotarai in viitorul apropiat. mai ales cu serv astea incerte. incet incet terminati voi de amenajat. conteaza inceputul, straduinta si staruinta. haide, capul sus! si e drumos si la tara acolo in zona ta. este munte! da, nu este sinaia, predeal, busteni, insa tot munte este, tot aer curat, poti face un gratar si sa bei o bere in curte etc
:* ralu, frumos cadou ai primit. asa nasi/fini mai zic si eu!!! sunt sigura ca o sa va distrati! mai e un pic si gata, plecati. mai ales daca va duceti gasca mare, cum am vazut ca faceti voi petreceri de obicei, cred ca va fi super distractie!!!!
cumnata mea este bugetara in uniforma albastra (intelegi tu) plecata printr-o org guv cu contract pt 3 luni si posibilitate de prelungire 1 an, apoi probabil inca 1 an si tot asa... spor la bulioane!
si pe mine ma asteapta a doua runda de bulioane! am facut 55 kg de rosii, urmeaza altele astazi. cred ca mama mi-a pus gand rau de cand a aflat ca plec fara copii la mare :))))))))))))))))))))) glumesc, bineinteles.
ralu80 spune:
A nu, plecam singuri, ca 2 porumbei. Cred ca nici nu mai stiu ce sa facem singuri, ca n-am mai fost in asa format din luna de miere, si trecura aproape 8 ani de atunci...dar gasim noi ceva de facut
Eu am propus si gastii sa vina, dar n-au vrut neam..cica trebuie singuri. Pretul nu a fost mare, au luat voucher dupa un site de reduceri. Eu au platit doar cazarea, noi restul. Dar intentia conteaza mult.
Cand plecati la mare?
Anca, asa zic si eu, aveti casuta voastra, asta e important. Eu plang dupa ea, desi nu e rau nici cu ai mei. Chiar ne gandeam sa inchiriem ceva aici din toamna aceasta, dar am zis sa mai asteptam un pic, sa vedem cum va reactiona Erica la gradi, cat de des se va imbolnavi, ca eu nu voi putea lipsi de la servicu, plus ca voi avea multe traininguri prin tara si prin strainatate in urmatoarele luni. Asa ca mama va fi folosita in urmatoarea perioada pe post de dadaca, in caz de urgente. Daca totul e ok cu copilul, poate prim martie-aprilie inchiriem.
ank999 spune:
Neata fetele si o saptamana frumoasa va doresc
Mirela cred ca ai dreptate, da simt ca nu mai pot.
Ralu e super ca mama ta te ajuta si cand sunt bolnavioare. Mama zi ce ca ii este frica si daca ajunge temperatura la un 38.5 iti da telefoane si urla la mine sa vin acasa .
Voi cand icepeti gradi?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
sincer nici nu stiu! nu stiu absolut nimic. si nici la radio sau la tv nu am auzit sa anunte vre-o data cand incep copii gradi. probabil ca pe 15 sept, nu?!
eu nu am mai fost pe la gradi sa ma interesez de ceva de cand au luat vacanta. cred ca trebuie iarasi fisa de vaccinari de la medic, examen copro si ce or mai trebui. nu mai retin ce am dus anul trecut. va trebui sa ma duc sa ma interesez. mai ales ca am vb cu directoarea sa il mut pe rares la alta grupa. mi-e si cam tarseala de educatoare, sigur se vor imbufna pe mine si imi vor reprosa de ce il iau pe rares de la ele si o las pe receba, ca ele vro sa opreasca copii mari, nu mici etc. dar daca nu se vad rezultatele lor cu rares... oricum am renuntat la ideea de a-l muta la gradi de lanmga ITM, am zis ca aici se mai duce si soacra cand nu pot eu.
mirela0521 spune:
offffffffffff, iar incepe gradi... iar probleme cu trezitul de dimin si cu imbracatul, iar urlete ca ei nu mai vor, iar smiorcaieli ca vor acasa cu lucica.... ieri soacra mea s-a dus cu ei prin parc si cand s-au intors au trecut prin spatele blocurilor, unde este o gradi particulara "piticot barba cot" parca se numeste, si soacra mea nu a avut de lucru decat sa le zica copiilor ca aici am vrut eu sa-i mut, dar ca costa mult... si cand au ajuns acasa rebeca m-a stresat toata dupa-masa ca ea nu mai vrea la vechea gradi, ca ea vrea la gradi cea noua cu pitici, ca acolo au nu stiu ce casuta mica de joaca in curte, si un topogan mic... si eu ca sa ma lase in pace i-am zis ca e schim si nu am bani sa platesc, sa ii ceara lui lucica daca vrea acolo. ea nu s-a lasat impresionata, normal, ca doar ce stie ea de notiunea de bani si scump, si apoi eu i-am zis ca d-nele de acolo sunt rele, ca mi-au povestit mie copii de acolo ca nu ii lasa in curte sa se joace cu casuta, ca ii pune numai la teme si lectii, ca ii pune sa faca treaba, sa stranga jucariile etc. tot nu s-a lasat impresionata! sper sa uite repede de gradi aia ca nu stiu ce sa mai inventez...
ralu80 spune:
Ce tare a fost Rebeca...
Noi trebuia sa incepem gradinita azi, adica sa le duc eu, ca nu a fost inchisa pe perioada verii, dar acum 2 zile Riana a inceput sa stranute si sa traga de nas, iar azi noapte Erica a facut febra. Nu e cine stie ce, acum nu are nimic, dar nu puteam sa o duc pe pitica asa. Daa nu mai face la noapte, maine la gradi cu ele.
Anca, mama inca nu stie ca va mai face pe dadaca.
O saptamana buna.
mirela0521 spune:
ahhh, nu v-am povestit! nu stiu ce a muscat-o pe rebeca vineri de obraz, sub ochi mai exact, si i s-a umflat ochiul sambata dimin cat ceapa! exact partea de sub geana, unde se fac cearcanele, pana in pometele obrazului, toata zona accea. un pic mai aveam sa o duc la dr. i se umflase asa de tare ca aproape i se lipea ochiul, nu il mai putea tine deschis. abia ieri a inceput sa ii dea inapoi, dupa ce i-am dat aerius.