Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata si o saptamana frumoasa va doresc?
Pe unde umblati?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Noi suntem p-acasa, adica eu si mandra cea mica. Riana e plecata la mare cu bunicii..se intoarce miercuri. Chitaie ca vrea la mami si la tati..cred ca nu mai vede vacanta cu ei.

Cam atata facem...maine am zi importanta.
O saptamana frumoasa.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ralu bafta maine! presupun ca te duci la negocierea salariului, nu? parca asa ziceai saptamana trecuta ca asta urmeaza si job-ul este ca si luat. si vreme frumoasa rianei la mare. bunicii treb sa isi dea mai mult straduinta sa ii multumeasca pe nepoti. trebuia sa o ia si pe cea mica, asa avea si riana companie.
anca am citit de indragosteala ericai. ce sa zic, sper sa castige erica competitia pt inima baiatului.
eu sunt cam obosita. sambata am avut pomana pt bunicul de 1 an si am ajutat la curatenie si toate cele aferente mesei de pomana, mai putin facutul mancarii. iar ieri am copt 75 kg vinete impreuna cu mama (noi le curatam si le puneam in vase la scurs) si socrul (care le cocea pe foc). ne-a ajutat un pic si sotul, apoi a facut un mic gratar cu carnaciori si bere pt "muncitorii" de vinete, in rest el s-a ocupat mai mult de copii sa ii duca in parc si sa le faca baie.

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Ralu toata bafta din lume maine. Si Erica a fost de vineri pana ieri la tara si a zis mamam ca niciodata nu o mai ia nicaieri cu ea ca nu a fost cuminte deloc
Mirela da multe rau vinete ati facut . Cred ca al tau socru s-a copt si el.
Vazut poze si mi se pare ca a fost super la bai. Mama ta tot cu mana in ghips?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

din 75 de kg au ramas aproape 33kg dupa ce le-am copt si curatat. am terminat cu vinetele, sper eu. desi mama zicea "sa mai cumparam cateva sa facem si un pic de zacusca", dar stiu ce eu inseamna la ea cateva.... oricum va urma sosul de rosii, deci nu am scapat de munca oricum!
la bai a fost super, v-am zis. un pic oboseala si tracasare ca am fost numai noi cu copii in "carca" dar ce sa-i faci, asat este. distractie tot a fost, nu pot sa zic nu.
mama are mana in gips inca. si-a rupt-o pe 22 iulie si trebuie sa stea cu ea pana pe 29 aug. deci mai are un pic doar. ce a fost mai greu a trecut. mai nasol a fost ca nu s-a distrat si ea la felix, ca nu a putut sa intre in apa prea mult de frica sa nu isi ude gipsul, plus ca soarele o enerva ca o strangea gipsul ff tare, o manca mana pe dedesupt etc. iar copii au fost terminati ca nu s-au mai dus pe la ea de atatea saptamani de zile. mereu ma intreaba "da' cand da bunica gipsul jos", "da' cand mai dormim si noi pe la ea", "da' cand se joaca si cu noi bunica" etc.

Mergi la inceput

Fetelor, am intrat repede sa va spun ca am luat jobul. Acu fug sa semnez contractul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu80

Fetelor, am intrat repede sa va spun ca am luat jobul. Acu fug sa semnez contractul.

felicitari raluca!!!!!!!!!!! ma bucur pt tine! o sa fie super si la bani, inca un salariu in casa, plus ca scapi de statul acasa si de nebunia copiilor.
eu recunosc ca la serv mai imi pun ordine in ideii, ma mai gandesc la "ale mele", la planuri ce as vrea sa fac etc, imi mai linistesc creierii ca altfel.... nici gandul nu am cum sa mi-l aud de galagia lor!

Mergi la inceput

Mersi Mirela...banii ca banii, ca mare parte din ei va merge la gradinita pentru fete, iar de linistit creierii nu va fi cazul, voi fi in priza non stop pentru urmatoarele luni. Deci voi intra zilnic p-aici sa ma plang de dureri de cap. Dar asta am vrut, asa ca...

Mergi la inceput

ce faceti fetelor? eu sunt suparata. :(((((((((((((( mi-am pierdut un cercel de aur ieri!
caldura asta ma omoara... am inceput la bulioane... si m-am hotarat sa ma duc la mare la inceputul lui septembrie. imi cumpar un bilet prin programul "litoralul pt toti" doar cazare. si plec fara copii! ma duc sa-mi fac de cap, doar eu si sotul :)))))))))))))))))))) ce parere aveti?!

Mergi la inceput

Am pierdut ditamai mesajul
Ralu felicitari. Sunt convinsa ca o sa te vedem mai des pe forum deoarece: pauzele lungi si dese, cheia marilor succese.
Mirela imi pare rau pt cercelul tau si spor la treaba. Eu anul asta nu am pus nimic si cred ca doar muraturi voi face, in rest ciugulesc cateva borcane de dulceata si niste rod\sii de la mama, iar restul din magazin.
Super cu marea. E a treia tura, nu-i asa. Bravo!

Mergi la inceput