Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*
Raspunsuri - Pagina 18
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Bai,ma enervati !!! Pai pe aici nu mai da nimeni? Sa va spun cu cine m-am intalnit azi? Hai ca va spun ! Va pupic si revin dimineata, ma bag la nani .Pentru Raisa ![]() Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 33+ cu Ioana Teodora AMR 7 saptamani![]() |
Astazi a fost vreme buna de stat afara asa ca, poate asta o fi motivul
Somn usor tuturor.
Danuta1979 spune:
Salutare
Lali, 
Asa e, Monica, a fost o vreme de vis ieri si am stat mai mult iesite pe afara. Aseara am facut iarasi o plimbare pana in centrul vechi la o berica (iesim toti 3 pe jos la plimbare seara macar la 2 zile si e tare fain). In rest noi suntem bine, sanatosi si plini de viata. Asta mica mai are si ea crize de isterie dar rar si se potoleste repede. Noi am trecut prin furiile crizelor acum vreo 3-4 luni si am supravietuit (cu vorba buna, fermitate si multa rabdare). Acum ma pot lauda cu o fetita cat de cat ascultatoare si intelegatoare:)
Va pup si revin
Lali_mete spune:
Neatzaa! Mai la pranz asa
...
Eu am fost in piata,am fost si la dr de familie si mi-a facut un vaccin antitetanos,pesteo luna a spus ca imi mai face unul.
Aici e caaald,si piciul meu nu vrea sa vina acasa
. Ii e bine la socrela . Il intreb la telefon daca vine acasa,si imi zice "pufii,am-am ,na-ni nani mamai"
. Semn ca vrea sa se joace cu Pufi care face ham-ham,si nani cu mamaia
. Duminica plec la socrela si mai stau cu el acolo cateva zile,apoi venim acasa. Oricum dupa 10-15 august o sa mearga iar la ea. Nu o sa mai vrea acasa copilul meu
...
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani
Ioanna81 spune:
saluti, saluti!
Lali, noi duntem afara mai mereu, indiferent de vreme! doar asa se poate consuma energie absolut fantastica pe care o are domnisorul meu 
Ioanna81 spune:
aveti voi vreo idee, doua, trei de unde cumpar eu creioane/ustensile de scris care se spala de pe pereti? ![]()
Carol nu are vreun gand sa foloseasca vreun caiet si i-am delimitat un loc pe perete unde poate sa creeze
dar as vrea sa pot si spala din cand in cand fara sa ajung la tencuiala
Danuta1979 spune:
Ioana, eu am niste creioane cerate de la Carrefour si am sters scrisul de pe canapeaua de piele, masuta de plastic etc cu carpa umeda cu detergent respectiv cu radiera. Pe perete eu nu o las si nici nu a incercat.
Stiu insa sigur ca exista la DM lavete si ustensile speciale pt. sters peretii si altele de urmele de creioaNE COLORATE. Mergi la unul din magazinele DM si o sa-ti arate ei ce au pt. asta.
Pupici lui Carol
Ioanna81 spune:
multu Danutza 
din alea cerate are si dansul si se iau foarte frumos de pe mobila, nu si de pe perete
. voi incerca la DM
monikus spune:
Si noi suntem mai mult pe afara. Maine dimineata plecam iar un pic la tara desi inca nu ne-au trecut bubitele de pe noi dar asta e .....
Creioane cerate am si eu dar Rares nu pune mana pe ele. De sters.... habar n-am pt ca inca nu am ce sterge
.
Lali ce bine ca baietelul tau e asa independent. La mine Rares parca simte ca se apropie momentul sa-l duc la cresa. Ar sta numai la mine in brate.
Ieri am incercat si noi niste crize. A trantit copilul meu cu picioarele si cu pumnii in scaunul lui tacsu din masina tot drumul de la supermarket pana acasa si urlete cat cuprinde. Asta e. O sa treaca ele si astea.
V-am pupat si weekend placut.
Lali_mete spune:
Neatzaa!!!
vrea cineva?
Hai ma ca am glumit cu bataia[D:]... stiu ca toata lumea e pe afara mult,si cat sunteti in casa nu stiti cum sa faceti mai repede mancare,curat,spalat,ca dupa-amiaza iar afara cu piticii
,era asa de control
.
Monica parca nici asa independent nu e bine
, lui ii place mult acolo ca alearga toata ziua,se joaca prin curte,seara au program de plimbare, dupa ce mananca ,se plimba pe strazile din comuna pana dupa 10.30 , apoi intra in casa,spalat,baut laptic/apa si la somn pana dimineata . Aici nu prea ma pot tine de acelasi program,ca obosesc al naibi de repede ,si daca e Vali de munca iesim mai putin ,daca e si el, stam mai mult prin parc/pe strazi.
Ioana depinde si cu ce sunt vopsiti peretii. Eu m-am hotarat ca in hol,locul lui Paul preferat de desenat, sa dau peretii cu vopsea obisnuita,nu cu var lavabil , ca aia nu se ia la spalat cu carpa/burete si apa cu detergent,dar in schimb se iau urmele de culori cerate. Urmele de carioci le cam scoti doar cu alt var/alta vopsea
. Eu am zugravit unul dintre pereti cam de doua ori pe luna
,pentru ca era plin de creion negru ,cerat, si iesea si prin lavabil,trebuiau date 2-3 maini de var
. Acum i-am ascuns culorile alea obisnuite,cu mina in lemn,si le-am lasat la indemana lui doar pe cele cerate groase,ca se sterg cat de cat.
Laura cand veniti in Constanta?
Va pupic,ma bag la un laptic cu paine si dulceata,m-am trezit cu gandul la mancare
...
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani
laura78nico spune:
Buna!
Sunt prin prejma, dar nu pot intra tot timpul desi ma gandesc la voi.
Lali pe 27 venim la Constanta.Mai sunt trei zile si sincer abia astept.
Fetele si noi incercam metode de calmare ca se tranteste cu fundul de pamant si incepe sa planga.Momentan vad ca trece daca ii distrag atentia.Vom vedea ce va fi.
Ioana nici Mihai nu este interesat de creioane...asa ca nu stiu ce sa zic. Iar la Ramona ca a avut incercarile ei (bine ca nu au fost decat vreo doua) am spalat cu apa si sapan sau detergent, dar sa stii ca am frecat bine.
Monica deci plecati iar in we. Atunci vorbim cand te intorci.
Va pup si chiar dac nu mai intru pana plec in concediu o sa ma gandesc la voi.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

!!!