Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Doamne Lali imi dai emotii cand vad...33 de saptamani? Ce repede a trecut timpul parca mai ieri ne dadeai vestea cea mare.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello!!!
Eu am fost la ginecolog ,are fetita mea 2300 gr, in grafic cu toate , numai eu is putin pe langa , am luat 18.5 kg pana acum si dr-ul mi-a spus ca imi da na-na . Am vorbit putin si despre nastere,mi-a spus ca o sa vorbim mai multe la urmatorul control,care va fi imediat dupa Sf MArie , cam pe 17 august. Mai repede ne vedem doar daca am eu ceva temeri,dureri,care speram sa nu se intample.

DA LAura,mereu ma uit pe prima pagina si vad titlul la capitolul din ianuarie,in care scrie ca "am aflat ca Lali va fi din nou mamica". Nici mie nu imi vine sa cred. Incep emotiile,am inceput sa imi fac bagajul de spital deja, si pentru mine si pentru bebelina.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Felicitari pt vestile bune de la doctor! Si sper sa nu ai dureri sau alte cele.

Vad ca doar noi mai suntem pe aici... dar asa-i vara.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Suntem si noi pe aici...dar fara chef de nimic...cred ca datorita caldurilor de afara...

Lali, wow...2,3 kg...pai e maricica. Felicitari pt. ca e in grafic cu toate si se dezvolta frumos. Despre kilograme...nu te stresa deloc...Uite, eu in sarcina am luat 27 de kg! si acum am 51 de kg si n-am tinut o zi cura de slabit sau altceva. Copii te slabesc in mod natural mai ales ca vei avea acum 2 de ingrijit...plus alaptarea (ca de data asta o sa vezi ca vei alapta mai mult...te invatam noi cum sa faci). Daca nu-ti sta in fire sa fii plinuta nu vei fi nici dupa nastere. Papa bine sa se hraneasca bine fetita si sa o faci de 3,5 kg (ca sa fie cu carnita pe ea) si lasa dr. sa zica ce o zice. Mananca cat mai natural cu putinta.
Cand trebuie sa nasti, sf. lui august sau inceputul lui sept? Cand ai DNP-ul (stiu ca ai zis dar n-am retinut data exacta)

Fetelor, va pup pe toate
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna fetelor,

stiti ce bomboana de copil am eu?! va spun eu: este minunat! insa am intrat, de ceva timp, in era www.desprecopii.com/info.asp?id=1075" target="_blank"> asta . sigur ca nu am putut sta calma mereu si am mai tipat si eu la el. evident ca a inceput sa faca si mai rau. Daomne, ce sunete ascutite poate sa scoata! de azi incercam alta abordare. sa vedem ce rezultate avem.

La multi ani Ilie si Ileana!

Mergi la inceput

Lali mai e un pic, pic, pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Ioanna, ce masuri iei? Impartaseste, ca si noi ne luptam cu astfel de momente, ba mai copiem cand vedem cat un copil ca se da pe spate la "nervi".
Lali, chiar mai e putin...brrrr, ce emotii, si ce grasunica! Pupam burtica!
Danutza, i hear you, sister! Si noi ne topim, noroc de AC, dar nu putem sta in casa intruna... Noi stam la casa, nu avem insa curte prea mare, dar i-am asamblat o piscinuta si o groapa de nisip. Evident ca toate jucariile sunt in apa, iar copilul nu...
Astept cu nerabdare codul galben de vijelii...

Va pup

Mergi la inceput

Cata deocamdata pot sa va impartasesc ce NU merge daca ma rastesc la el da in plans, se sperie, daca il pedepsesc (punandu-l sa stea pe scaun x minute) nu are efect (o da in joaca si ne ia rasul pe toti), daca il las sa tipe da in raguseala (e adevarat ca se linisteste dar nu este o solutie ca urla cateva zeci de secunde)

o sa incerc sa ma ase langa el atunci cand urla si sa incerc sa-l linistesc fara sa-i vorbesc. partea cu vorbitul sa vina dupa ce s-a calmat. sa vedem ce-o iesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Bun gasit,

Am citit asa mai pe diagonala totul ca de cand nu am mai intrat s-au strans ceva pagini.

Noi suntem cu alergii, si eu si Rares. De cand ne-am intors de la tara, ne-am intors plini de bubite as vrea sa spun dar sunt ditamai buboaiele. Am fost cu Rares la alergolog si suntem pe tratament cu Zyrtec si Advantan milk dar tot se scarpina foarte urat. Speram sa treaca repede pt ca iar nu ne odihnim cum ar trebui din cauza caldurii si a mancarimilor.

Catalina mama, lasa copilul in pace ca e perfect normal. Pai eu am o caruta de gargauni in cap pe care incerc sa-i stapanesc pt ca Rares inca se trezeste de 3-4 ori pe noapte in cel mai bun caz iar de vorbit, in afara de un mamamamamama altceva nu zice. Stiu ca ar trebui sa vb si sa doarma dar daca ma dau eu cu fundul de pamant tot nu se schimba situatia. Hai ca va pup pe amandoi sa va mai treaca suparare.

Lali acum am vazut si eu cat esti de aproape de marele eveniment. Cred ca deja ai emotii.

Danuta am vazut ca iar ati avut ceva probleme. Ma bucur insa ca acum sunteti mai bine.

Ioana, crize din astea mai face si Rares dar eu il las sa planga, incerc sa ii distrag atentia cu altceva sau il iau din locul cu pricina si in cel mult 15 minute ii trece. Sper sa gasiti solutia buna si pt voi.

Laura, la cat de des vb noi la tel nici nu stiu ce sa iti zic. Dar te pup.

Roxxy sper ca sunteti bine.

La multi ani Ilie si Ilene.

Ne pregatim de baita dar sper sa mai trecem pe la voi zilele astea.

O sapatamana excelenta in continuare tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Bai,ma enervati!!!
Pai pe aici nu mai da nimeni?
Sa va spun cu cine m-am intalnit azi? Hai ca va spun !!! Cu Crisbebe si Alexutu'! Sunt tare frumosi,Alex e un vorbaret si jumatate,si iubaret de numa!
Va pupic si revin dimineata, ma bag la nani.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput