Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

SUnt dezamagita! Eram aproape convinsa ca am reusit, .... but life sucks. Nu-i nimic, ca mi-am facut planul. Stiu ce am de facut si nu ma las eu asa de usor. Nu ma las nici de a naibii, pana nu reusesc. Ce bine mi-ar fi fost sa fie sarcina. Dar, o sa reusesc iar.

off..imi pare rau ca nu e asa cum ati (am) sperat...dar,imi place atitudinea ta...keep on going!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

si..buna ziua!!

se pare ca astrele nu sunt aliniate cum trebuie ptr. multe dintre noi,nici eu nu am o stare prea grozava si teoretic nu as avea motive ca,deh ,ne pregatim de concediu....nici nu mai zic nimic,ca motivele mele par puerile in fata problemelor cu care va confruntati voi...

Ancutza imi pare rau ca treceti printr-o perioada asa nefasta si ca situatia pare asa grava...sper ca orice probleme ati avea sa le depasiti impreuna..multi si un brat mare de

Dymomo urat diagnostic ..sa va dea DD putere sa acceptati situatia (mai ales sotul tau) si de ce nu sa sperati la o minune!!

va cu mare drag fara exceptii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ancutzule, Dymomo, asa este viata asta, cu bune si cu rele, insa avem niste puiutzi ptr. care trebuie sa fim tari si cu zambetul pe buze, indiferent de trairile noaste (eu vorbesc ), va si capul sus, nu este loc in butoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

fac cap nou, sa ne plangem in el

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

123

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput