Prietene la bine si la greu - 122
Raspunsuri - Pagina 20
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Valoare 2. |
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+
laurairina13 spune:
Dankutza
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dankutza spune:
SUnt dezamagita! Eram aproape convinsa ca am reusit, .... but life sucks. Nu-i nimic, ca mi-am facut planul. Stiu ce am de facut si nu ma las eu asa de usor. Nu ma las nici de a naibii, pana nu reusesc. Ce bine mi-ar fi fost sa fie sarcina. Dar, o sa reusesc iar.
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui dankutza SUnt dezamagita! Eram aproape convinsa ca am reusit, .... but life sucks. Nu-i nimic, ca mi-am facut planul. Stiu ce am de facut si nu ma las eu asa de usor. Nu ma las nici de a naibii, pana nu reusesc. Ce bine mi-ar fi fost sa fie sarcina. Dar, o sa reusesc iar. |
it sure does ... eu is in (n'am gasit un butoi prin emoticoanele astea)
Danku imi pare rau, dar imi place ca te ambitionezi, sunt convinsa ca bebe 2 va veni in scurt timp
ma duc sa mai iau o gura de asfalt poate imi revin
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ramonika spune:
dankutza
Ancutzel da de ce esti in butoi mami?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Ramonika Ancutzel da de ce esti in butoi mami? Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
pt ca mi-a venit randul probabil, sau nu's aliniate cum trebuie luna cu planetele, nu stiu, dar am o perioada al naibii de nasoala
merci de intrebare, si scuza-ma te rog, dar nu sunt in stare sa-ti dau un raspuns concret
dymomo77 spune:
Daca e vorba de butoi ma inscriu cu placere. Una bucata copil care face un adevarat circ cand e vorba de nani, una bucata soacra cu adenocarcinom pulmonar(cancer) stadiu 3b fara prea multe sanse si una bucata sotz semidevastat...
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Daca e vorba de butoi ma inscriu cu placere. Una bucata copil care face un adevarat circ cand e vorba de nani, una bucata soacra cu adenocarcinom pulmonar(cancer) stadiu 3b fara prea multe sanse si una bucata sotz semidevastat... mami fericit de Danut 28.10.2009 |
Oh, Doamne
inseamna ca perioada mea cu certuri 7 zile pe saptamana, plecat de'acasa cu copil cu tot si amenintari de divort e floare la ureche pe langa ce traiesc altii
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui dankutza Nu-i nimic, ca mi-am facut planul. Stiu ce am de facut si nu ma las eu asa de usor. Nu ma las nici de a naibii, pana nu reusesc.[...]o sa reusesc iar. |
rares - living on the edge