Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mda, dupa cum bag eu bine de seama, vad ca doar am scris pe aici

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata dragelor,
Revin si eu dupa absenta de doliu, cam apatica, dar incet incet ma dau pe brazda. Ieri am dus puiul la Lacul Iezer si l-am incaltat in cizme de cauciuc, stiind ca el e innebunit dupa baltoace. Nu i-a scapat niciuna, l-am adus acasa in body si in sosete, restul hainelor erau dezastru. S-a distrat pe cinste, abia astept urmatoarea ploaie sa il scot afara, ca ii place la nebunie.
In situatia pe care a descris-o Lumi sunt si eu cu Dominic. Numai ca la noi tine de vre-o luna deja. Nu mai stiu cum sa o gestionez, ca de fiecare data eu iau bataie, a mai dat si in mama si in tata-sau putin, dar pentru orice nemultumire a lui eu sunt sacul de box. Nu tine nici daca ii spun ca ma supar, nici daca plang, nici daca il izolez, nici daca il trimit in pat la el, nici daca ii pup manutele si ii spun ca eu il iubesc si il pup si nu e voie sa ma bata. De cateva ori am cedat nervos si m-am simtit ca o ratata, adica am ratat deja educatia copilului meu, nestiind cum sa il fac sa inteleaga ca nu e voie. Repeta singur "mama (s)upaata... nu bataee" dar tot da in mine. Sunt depasita, daca as avea bani m-as duce la un psiholog de copii, daca as gasi pe aici, dar cum n-am...

Ionela, eu am scoica de vanzare,nu a fost noua, dar a fost ok, Pana la 7 luni a stat Dominic in ea, apoi am trecut la scaun. Este maxi cosi, costa 50 lei, problema e transportul, ca nu am cu ce sa ti-o trimit, cred ca mai mult dam pe transport decat costa ea. Sper sa gasesti una pe acolo mai pe aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Samara ma bucur ca esti bine

Ionela si eu ma gandesc ca o sa fie complicat cu doua scaune in spate, noi avem o scoica sper sa ne descurcam. Esti mai bine?

Dana te asteptam cu vesti bune despre bebe indiferent de caruciorul dintre picioare

Sotu zice sa mai mergem odata saptamana viitoare poate poate

Au venit caldurile tralalalala

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 12+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

neata!

Cafea si de la mine

Smara, ma bucur ca esti bine!

Raluci, binenteles ca vestile bune sunt cele mai importante.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Licu, problema la mine e ca noi suntem plimbaciosi si nici nu concep sa merg cu bebe in brate in spate din 2 motive: mi se pare extrem de incomod si pentru mine si pentru el; si nu in ultimul rand ma gandesc la faptul ca Mihnea nu ar aprecia deloc tratamentul diferentiat. El sta cumintel in scaun. Daca vrea jos ii spun ca fiecare sta in masina pe scaunul lui. Iti dai seama ca daca l-as tine pe frate-su in brate ar fi riscant si pentru sufletelul lui si pentru siguranta astuia mic.
Asa e normalitatea nostra, nu spun ca asa ar trebui sa fie... sper sa nu intelegi gresit ca io mi-s tare incoerenta

Ramo C, ai dreptate cu distanta. Multumesc mult... mai astept oferte
Imi pare rau ca nu ati fost foarte ok in ultima perioada. Sper sa iti fie mai bine de acum

Raluci, Nu sunt mai bine... e greu.... dar voi fi ...

Dana tu chiar ai facut cafea si penru noi?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cuscri n-am scaun de vanzare, oricum il folosesc la Ruxi si probabil o sa-l tin si pt. bb2.

RamoC - pana la psiholog, mai bine fa si tu un subiect cu aceasta problema la sectiunea "Cabinetul de psihologie". s-ar putea sa se gaseasca niste idei ajutatoare, daca nu, macar ai incercat. poti deschide un subiect in care sa scriie xact ce ai scris in ultimul tau mesaj.
si Ruxi are accese de obraznicie, insa nu e chiar de speriat, sper nici sa nu ajungem acolo vreodata.

Dana asteptam culoarea caruciorului

magda ai 2 copii frumosi tare

dankutza felicitari pt. pasi. tineti-o tot asa

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

O sa aprofundez putin problema asta si pe forum, poate o fi deja subiect deschis, daca nu e musai...ca mai am putin si plec de acasa, ca am impresia ca ma uraste copilul meu.
ieri in parc am vazut asa cevala un baietel care nu cred ca era mai mare ca soricelul. Asa fain mergea pe ea, ca imi venea sa i-o fur. Pe la noi ati vazut asa ceva in magazine, sau pe vreun site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare tuturor!!

Smara ma bucur ca nu ati mai ajuns la spital; tinem pumnii in continuare sa ajungi la termen!!

Ionela din pacate,nu am nici o oferta la scaun (al meu l-am promis unui coleg de al sotului,ca altfel il puneam la bataie)...te si iti doresc multa liniste si putere!!!

Dana asteptam vesti bune de la echo!!
lumi vacanta placuta in continuare!!!

lumi,Ramo,licu,simina si David are momente cand vrea sa loveasca,de regula nu o face si daca ii spun ca doare si ma supar tine faza,..dar cand ceva nu-i reuseste sau nu fac ceva atunci cand vrea el are accese de 'furie' : arunca obiecte, tipa (la faza asta eu ii zic ca nu il aud,sa tipe mai tare, de obicei se opreste se uita la mine si daca nu il bag in seama se opreste intr-un final),se tranteste pe jos,da din picioare daca il iau pe sus ,totul ca sa-mi provoace o reactie( se vede pe mutrita lui)...ideea e ca sunt mult mai rare fazele astea decat acu o luna-doua...deci,eu tot imi zic ca e o perioada in dezvoltarea lor si testeaza limitele pana la care li se permite sa mearga..parerea mea..

ma duc sa pregatesc ceva bun de papa..ca azi e zi festiva in the family...avem 13 ani de casnicie!! va si va doresc o saptamana asa cum v-o doriti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Hello!

M-am intors de la medic mai curioasa decat am plecat Oricat a incercat nu a reusit sa vada nimic. Dar cel mai important este ca samburelul meu miscaret creste frumos. Se juca frumos la mami in burtica. Are 140 de grame.
Colul inchis, totul bine...unda verde ptr Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Hello!

M-am intors de la medic mai curioasa decat am plecat Oricat a incercat nu a reusit sa vada nimic. Dar cel mai important este ca samburelul meu miscaret creste frumos. Se juca frumos la mami in burtica. Are 140 de grame.
Colul inchis, totul bine...unda verde ptr Romania.

Felicitari . Drum bun spre Ro, sa aveti un zbor linistit. Daca sunteti asa curiosi poti sa faci in Buc. o echo. si poate o sa va arate samburelul culoarea caruciorului.

Mergi la inceput