Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
[Dankutza felicitari lui Pinky!!! acus-acus te auzim pe aici ca nu te mai poti tine dupa ea cu burta mare

Sa ai gura aurita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Va trimit si eu niste frapucine din Tenerife

Smara,sper sa stea papusica cumintica acolo
Ionela,multa putere in continuare
Dymo,multa sanatate soacrei,sper sa nu se confirme...

La multi ani Shtefy si Lili!

Am citit repede,imi cer scuze ca nu pot scrie mai mult....

Noi suntem bine,in general....Cand am plecat, pisicioasa a facut febra in avion(e si normal la 3 avioane intr-o zi),dar si-a revenit imediat dupa ce s-a odihnit. A mai facut astazi putina febra si nu imi explic de ce....

Mi-au aparut si mie niste bube scarpinacioase(alergie la soare,cica)....

In rest...aici e superb!!! Au un club pt copii(intre 6 luni si 3 ani), unde pisiciosa a fost foarte incantata sa stea(fara noi) cate 2,3 ore pe zi. A fost cuminte,s-a jucat, a socializat, a dormit si chiar papat(putin). E vesela, iubeste balaceala in piscina,mare, se joaca frumos in nisip, e o pupacioasa si o scumpa!

In schimb...a ajuns foarte departe cu lovitul adultilor(eu pe primul loc, apoi mamaia si de cateva ori pe daddy-de la care si-a luat o palma pe bulanas). Cand nu reuseste sa faca ceva sau nu obtine ceva,incepe sa tipe cat poate de tare....si nu se opreste pana nu obtine ce vrea....nu stiu ce mai fac....Richard a spus ca nu se mai baga(ca am avut multe discutii dupa palma pe care i-a aplicat-o...). Pe locul 3 la metodele de descarcre a frustrarilor este aruncatul pe jos al diferitelor obiecte(in special cand suntem la masa):linguri,servetele si,mai ales,mancare.

Ca si metode de pedeapsa,nu pot aplica nimic....lasatul singura in camera nici nu intra in discutie(prize si alte pericole), din patut vad ca poate ridica piciorul,deci e clar ca ar putea sari si nu o pot lasa acolo,daca ii spun ca m-a suparat,pare ca nu-i pasa cat de putin....daca ii iau ce are in fata,sa nu mai arunce, incepe sa loveasca, daca nu ajunge sa ma loveasca, incepe sa tipe cat poate de tare.... Ohhh, mai e si plansul combinat cu tavalit pe jos

Sunt depasita de situatie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lumi, distractie placuta in continuare in Tenerife, din ce povestesti e chiar de poveste!!
Cat despre lovit, vad ca si Maya si Annabelle sunt la aceeasi faza, oare o fi cumva si varsta?? ca ele sunt de-o seama.
Amalia nu a ajuns la faza cu lovitul, iar cand a dat cu palma cica in joaca am certat-o si imediat am lasat-o jos din brate, sau am inlaturat-o de langa mine/taicasu, sau pe cine incerca sa loveasca, ii spuneam ca m-am suparat, si o ignoram. Dar..repet a fost doar cred de foarte putine ori, inca nu e un obicei. Cat despre trantit, tavalit, urlat cand nu ii convine ceva/nu obtine ceva, si la noi e lege..Pe afara daca o iau de undeva, sau merge in directia opusa si incerc sa o redresez, se tranteste in fund si se pune pe urlat, in brate se zvarcoleste de numai..Sper sa fie doar etapa in dezvoltarea lor si nu un obicei suparator.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Inteleg ca e randul meu

Poftim la

Eu sunt trista rau... ma simt neputiincioasa si car cu mine un sentiment crunt de vina... Dar, trebuie sa depasesc si asta. Toata viata voi trai sentimentul sta...."el nu m-ar fi lasat pe mine"
Dar am un copil minunat care ma face sa zambesc si mai astept unul care trebuie sa fie sanatos si vesel cu orice pret asa ca pentru ei NU AM DREPTUL sa stau si sa plang toata viata.

Va pup pe toate si sa aveti o duminica minunata alaturi de fulgusori. Noi planuim sa iesim in parc sa nu ne auzim gandurile!!!!

In Bucuresti ajung in timpul saptamanii ( 14-15) . Am sanse sa va vad? Macar pe unele... Poate va e dor sa vedeti o burta

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 19+ cu

Mergi la inceput

Ionela, pana una alta, nu pui si tu o poza cu burtica ???Ca la Bucuresti sigur nu ajung sa va vad.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Ce liniste pe aici...

Lumi_ Richard, distractie placuta in continuare. Multa rabdare cu printesa, poate este totusi doar o perioada

Ionela, exact asa, mai ales ptr cei doi pui trebuie sa fii puternica.

Eu am emotii, maine mergem la control...poate, poate ne arata bebe ce este...

Va las multa bere rece pe bancuta, in caz ca intra vreo fata insetata si multi pupici!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Fetelor, am intrat doar sa va spun ca nu am mai fost la spital, sunt pe tratament si stat la orizontala. Imediat ajunge mama la noi si sper sa ne fie mai usor.

Mami de Timi nazdravan si 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Fetelor, am intrat doar sa va spun ca nu am mai fost la spital, sunt pe tratament si stat la orizontala. Imediat ajunge mama la noi si sper sa ne fie mai usor.

Mami de Timi nazdravan si 32+

Bravo! Sa dea Doamne Doamne sa mai ajungi la spital doar ca sa nasti o fetita sanatoasa si frumoasa la termen. Putere mamico! Mai e putin... deja aveti 32 sapt vad

Licu as pune poze cu burtica... daca as avea... ( poze). Iti dai seama ca numai de poze nu mi-a ars mie

Dana, bafta sa afli cat mai curand ce se ascunde in burtica ta!
Da, pentru puii mei mici tgrebuie sa fiu tare. Din cand in cand mai pic si eu, dar cred ca imi poate fi iertat... sunt si eu om... Promit sa nu las sa mi se intample asta prea des. Imi mai trebuie ceva timp sa ma adaptez la noua situatie... dar oamenii sunt adaptabili... asa ca imi va iesi si mie

Mergi la inceput

Stiti ce am meditat eu? Ca nu am scaun auto pt bebe2 ( care nu are nume ca tat-su n-are timp pentru d'ástea( suna a depresie formularea?)
Ideea e ca la Mihnea noi am luat scaun pentru grupele 0-1 si el mai poate sta macar un an in ala ca nu e un gras. Apoi, cu 2 scaune fixe in masina e cam greu si ma gandesc la faptul ca o scoica ar fi numai buna pentru bebe2 si pentru nevoile noastre.
Are careva de vanzare o scoica de care a fost multumita? Cine stie, poate punem de o afacere

Mergi la inceput

Niatza!!

Smaranditza, stai la orizontala linistita, vad ca ai si ajutoare de acum, deci tine bine fititza la caldurica!! Sa ne zici ce nume ati ales pana la urma.

Ieri dupaamiaza am scos si noi matza la plaja, mai bine zis la jucat in nisip, am stat o ora, a cercetat si studiat nisipul, pietricelele si scoicile de numai Apa din mare e inca rece, dar oricum nu parea sa o intereseze. Deja incepuse sa bantuie plaja pe la diverse paturi, sa mai ia cate ceva de pe acolo.
Eu am venit toata obosita, cred ca am facut si o mica insolatie, vad ca ea nu are nimic, urla de numai cand am scos-o de pe plaja ca ar mai fi stat sa se joace acolo.

Ionela, eu la scaune de masina m-am gandit asa: scaunul Amaliei merge de la 3-6 luni in sus, parca..Prin primavara viitoare o sa luam altul nou pentru Amalia, pentru grupa ei de varsta, si cel vechi ramane pt baietel. Nu vad rostul sa cumpar inca un scaun care pe urma oricum il foloseste foarte putin. Cat va fi iarna o sa ne descurcam fara scaun, ca si la Amalia, oricum noi nu facem drumuri cu masina decat local, nu plecam in alte parti.

Restul fetilor?? gata, stati pe afara zi lumina?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput