Copilul meu nu mananca nimik....
Raspunsuri - Pagina 9
CorinaDani spune:
oarecum off-topic : eu am observat ca fetita mea a inceput sa manance mult mai bine, ba chiar imi cere de mancare spunand ca-i este foame, dupa ce i-am facut o cura de "imunizare" cu imunogrip junior (administrare timp de 4 zile, 4 zile pauza si tot asa, pe parcursul a 4-6 saptamani).
imunizarea am facut-o conform recomandarilor medicului pediatru de la gradinita.
si vad ca a avut dublu efect : a trecut mult mai usor peste ultimele 2 ture de muci (fara febra, tuse, rosu in gat sau alte complicatii), iar pofta de mancare clar i-a crescut. fii-mea nu e mofturoasa, mai degraba selectiva, are cateva feluri de mancare/fructe/iaurturi/legume pe care le mananca negresit, e curioasa sa incerce si chestii noi pe care vede ca le mancam noi, dar daca nu-i place dupa ce a gustat, la revedere, nu o mai pot convinge sa manance si alta data din felul respectiv.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
louisea spune:
Bunny nici fetita mea nu mananca 2 feluri la aceasi masa..
Langa supa nu mananca niste paine, paste etc.? Ai citit subiectul de care iti povestisem eu alta data despre autodiversificare? Ti-l recomand
Ti-as fi scris ce mananca a mea, dar cum ai zis ca nu citesti nici la scutece, m-am razgandit
Plus a mea nu e (inca) mofturoasa
Voi cum le aveti cu mancarea? suneti mofturosi? ce mancati? Poate acolo ar trebui sa gasesti cauza..?
Selene_Bunny spune:
In afara de faptul ca suntem vegetarieni, nu suntem mofturosi defel. Numai uleioasa sa nu fie mancarea, si nici sarata de sa lesini.
Paine mananca, dar, daca mananca paine, nu mai mananca supa cum trebuie. Paste, defel.
La cata mancare am aruncat...
Autodiversificarea? Adica sa las copilul sa aleaga ce doreste, eu sa-i ofer variante? Pai ii ofer, anul trecut am avut zile in care eu aveam pregatite 3 feluri de mancare, buna-sa, alte 2, si ea nu gusta din niciunul. Nu sa manance, sa guste. Numai strambaturi, intors capul, strans gura "punga".
Da' nu-i bai, ultimele analize au fost bune.
Am spus, am ajuns sa accept, cu noduri, joaca cu mancarea. Am ajuns sa zambesc cand am vazut-o ca a facut mancare din suc de portocale, sare si o pereche de pantofi noi-nouti. Asta nu inseamna ca nu as lua-o pe carari daca am ajunge iar la ce a fost anul trecut.
Oricum, Daria e maricica acum, vorbeste o droaie, ma pot intelege omeneste cu ea.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
oana_lex82 spune:
Fetelor vreau sa va anunt ca Iustin a inceput iar sa pape cat de cat..o fi fost de la vaccin inapetenta asta...Offf, dar ce ma bucur ca si-a revenit!!!
Va multumesc tuturor pt raspunsuri si incurajari! Multa sanatate!!!

mamaro spune:
oana stii si eu am aceias problema cu fetita care pe25 mai iam facut si eu vaccina de 1 an si la fel nu maninca ,dimineata cu chin ingitim 3 biscuiti cu lapte si dupa aia daca mai bea un beberon cu lapte e bine,in rest o hranesc la piept dar nui cine stie ce mult,ce inseamna asta oare,poate vaccina are vreun efect secundar????Doamne fereste,chia m-am ingrijorat stii...
clarmai spune:
Si fata mea a avut o perioada cam tot pe la aceasi varsta in care vroia doar covrigi ,sticks-uri,a fost o chestie trecatoare,nu avea nimic,am facut si analize,eram tare ingrijorata,dintr-o data i s-au modificat gusturile si refuza tot ce mancase pana atunci,am schimbat meniul si a acceptat.A durat cam 3 saptamani de refuzuri si mofturi,daca imi aduc bine aminte.Daca copilul e sanatos nu te ingrijora e doar o etapa.Totusi eu personal m-am dus si la dr. am facut si analize,ca sa fiu sigura ca e ok.Multa rabdare si multa bafta.