Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia mada eu stiu ca de la 6 luni ai voie sa o pui in fundulet dar nasica mea are bebe de 5 luni dar cu 9kg deci e mare are marimea unui copil de 1 an si atunci merge daca e dezvoltat de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
asa gtarziu sti tu? offf...
mai am de asteptat destul. Peste 2 sapt avem vaccinul de 4 luni si am sa mai intreb si atunci. Pe Cristi l-am dus lunar la control, La Cata am sarit controlul de 3 luni...
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Deea99 spune:
scriu de pe notebook ....sa vad daca maerge sa si trimit![]()
iintaii sa urez LA MULTE LUNITZA SI CELORLALTI COPILASI NASCUTzI ASTAZI!!!!!>>>cu scz de rigoare ..insa azi nu am avut timp sa citesc listuta ....din repezeala am zis si hristos a inviat
mada gat ma corectez....insa si eu am ceva reclamatii la fetele care si-au ingrosat numele....unele cu acdesi culoare lalely cu ailed....mereu le incurc mesajele ..trebuie sa ma uit la semnatura![]()
ce frumos Cami si Pisuc nascute in aceesi zi si accesi an
cami mi-ai zis de mess..uff nu prea stau pe mess...calculatorul e mereu deschis , dar pe invizibil messul....azi am fost cu 3 copii pe cap...fetele +nepotul....id ul meu este
leo_erts
madutza_bra spune:
strumph,
tu esti f frumoasa iar pitica ta este superba 

Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
ailed_dota spune:
cris, daca e nivelul verificat zilnic go for it!
lavi la asta ma refeream la nivelul de cloramina, ca stiu copii care au facut febra mare de la cloramina, inclusiv maria mea
, intre noi fie vb nici noi nu am cocolosit-o prea tare pe maria si nici pe andra nu intentionam

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
eu pe maria am pus-o in fund mai devreme ca se tragea singura in sus..ea la 5 luni si 19 zile s-a ridicat in picioare, la 9 luni a facut primii pasi si la 11 luni mergea super bine

mami de fete frumoase:
pisucmic spune:
Mi se pare mie sau a pus Viss poze noi? imi pare rau ca nu o mai citesc, cred ca are multa treaba sau intra la gemenasi...
Strumphi, ce poze frumoase, si ce bine va sta la toti 3 impreuna! Iar tu arati asa de bine, nici nu se vad noptile nedormite!
Copiloi, dulce Dorothea imbrobodita!
Catank, ce falcute numai bune de pupat are Ioana!
Nu-mi dau bine seama cine a mai pus poze noi, oricum toti bebelusii sunt superbi!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota eu pe maria am pus-o in fund mai devreme ca se tragea singura in sus..ea la 5 luni si 19 zile s-a ridicat in picioare, la 9 luni a facut primii pasi si la 11 luni mergea super bine ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
si dadea sa se ridice singurica? la ce varsta ai inceput sa o pui in fundulet?

Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
madutza_bra spune:
pisuc, da pozele lui viss cred ca sunt noi, eu nu le-am mai vazut. Are 2 copilasi perfecti si superbi.
am pus si eu cateva poze noi![]()
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bulina_mica buna fetelor am venit sa ma laud si eu ce mult i-am placut bulinutzului la inot, a stat asa cuminte, a dat din piciorushe, mai ales pe burtica.. n-a dormit toata noaptea dupa, cum speraam eu, ca s-a trezit de 2 ori sa pape, cred ca apa i-a facut si pofta de mancare voi cu ce ii duceti cu mashina, ca noua scoicutza ne-a ramas cam mica si trebuie sa achizitionam un scaun, aveti idee, ce modele, preturi... Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian |
orice dar nu chicco

ailed_dota spune:
mada,de la 3 luni jumate o puneam ridicata pe pernutze si pe la 4 luni jumate cred ca am pus-o si mai in fund. Eu si pe Andra o ma tin in landou cu spatele ridicat prima treapta aia care e la 30 de grade, pediatra a zis ca e ok, doar sa nu o pun sprijinita in fund inca. De exemplu eu am leaganul asta(primit)http://www.mamiko.ro/produs/1916-Leagan-electronic-bebelusi-G005-Primii- si mi-a zis dupa 3 luni jumate sa o pun in el
mami de fete frumoase:

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)