Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!
Raspunsuri - Pagina 21
nyny spune:
Iar s-au pus astia pe mine cu "ghiceste sunetul"
... si imi suna atat de cunoscut da nu-mi dau seama ce e si pace.
Gata, ma retrag la
... nani, ca maine iar o iau de coada..
Noapte buna dragelor
.
Mamica fericita de Mara si de David
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Alicredo se cunoaste ca esti peshtoi de-al meu. Exact asa faceam si eu in facultate: puneam ceasul sa sune de la 5 dimineata ca sa ma bucur ca mai am 2 ore de somn ... si sa dea naiba daca nu era cel mai dulce somn ala intrerupt din 10 in 10 minute de la 5 la 7 dimineata![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |

credeam ca numa eu sunt sarita de pe fix....
....deci pe bune...ca trebuie sa ma pregatesc sa ma trezesc....zici ca e trasatura de ....pesti 
....cum Doamne sa te ridici din pat la prima alarma??....mie mii se pare sf...
si toti in jurul meu asa sunt!
ca am mai intalnit pe cineva....pe tine...si aia care inventat snooze-ul de la alarma
ca imi faceam probleme ca sunt singura 
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
plec la somn...maine plecam la grup(mother & child)...ei se joaca...noi ne uitam la ei...e de 3 ori pe saptamana, in 2 locuri din zona...si numai maine apuc sa-l duc,ca in rest munca
...asta daca ma trezesc...sau daca ma trezeste tati cand vine de la gim.
va scriu maine
noapte buna
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
raspunsuri 308...vizualizari 3824...acum 2 min erau 3822 si eu am deschis doar o data pagina...
noi suntem 25 de fete active...zic eu + -...daca fiecare deschide de 100 de ori pagina(oricum e exagerat) ...inseamna 2500...si totusi...pana la 3824?????????

gata...plec...am dat din greseala pe ceva si mi-a aparut asta

de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
mamidepuiuti spune:
neata buna...iar cafea nemteasca?![]()

dece...

sexy mama

pup si pe jijelu'mic
alicredo si nyny...dragele mele,eu fac parte din cealalta categorie
...io nu mai pot sta in pat dupa ce m-am trezit
...dar pe voi va plac si asa

(doar nu dorm cu voi in camera sa ma treziti
![]()
)
aseara,in timp ce eram cu copiii la plimbare,a inceput o ploaieeeeeeeee...de vis...ca norocul,eram intr-un magazin...iar la iesirea de acolo,l-am gasit pe tati care venise cu masina dupa noi...refacuse traseul noastru,nu a dat de noi pe drum si s-a gandit ca numa' la shopping putem fi
...cunoaste marfa
![]()
o zi minunata sa aveti!
plec,ca nu stiu face capitol nou...numai la cafea ma pricep![]()
![]()
decenuela spune:
neatza fetili..
sarumana de coffe mp...tare buna sila mine merge la fix...
ce sa zic...m-au trecut toate cele in noaptea asta k jijelulmeu...de am ajuns sa ma caiesc rau de tot ca l-am dus...mi s-a rupt inima cand la una din nenumaratele treziri ii tremurau genunchii de durere...
schimba pampers..da-icu rivanoul...novocalmin( facuse 38.8)...am pus si un anesezic local...i-a curs sange...l-am pus in lighean cu apa cala si ceai de musetel pe la 3...urlete..plansete..suspine...doamne...e horror...de la 3 juma doarme..nu s-a mai trezit...
si vroia lapte...eu nu i-am dat sa nu se pise...a luat sticla mi-a dat-o a inceput sa urle...i-am dat...
azi alta zi...
oricum ,de ce mi-era frica nu scap...n-am rut sa se chinuie si ete ca-l chinui...offfffffff
alicredo..si je fac parte din categoria aialalta...oricum bun gratar![]()
dragelor, sa aveti o zi superba si cu cat mai putine peripetii...
tinem pumnii pt micul grec,sa fie mai bine
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Neata,
Bag repede un capitol nou si revin
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Ruxita spune:
dece si alexutza, cu voi am inceput debate-ul...
imi amintesc ca o data am dus-o pe Ela la gradi, era printre primele ei zile de grai si era atat de micuta... si dimineata faceau ei nu stiu ce inviorare-gimnastica, se tineau toti de maini si faceau roata si au luat-o si pe ea in roata aia, si mi s-a rupt inima bucati cand am vazut-o ce mititica e, pe langa ceilati, si facea si ea ce fac ceilalti... am iesit de-acolo plangand ca n-am avut nerv mai mult de atat...
si daca atunci pentru mine era important sa-mi continui studiile, mi-am dat seama ca nimic nu e mai important decat sa fii langa copilul tau... n-am terminat acel colegiu, dupa 2 ani l-am abandonat, m-am inscris la facultate, n-am lucrat o zi ca dirijoare de cor/invatatoare de muzica... si intrebare pentru ce a fost acel zbucium, pentru ce acele sacrificii?
sau jobul meu actual... aici nu comentez nimic, nu stii cine ne citeste...
pe de alta parte, a nu se intelege ca judec pe careva ca-si duce copilul mai devreme la gradinita!!! Fiecare decide ce e mai bine pentru puiul ei...
ei incerc sa compensez lipsa colectivitatii de copii, implicand copii mai mari din parc in jocurile noastre... de ex. ieri am gasit doua fetite cu care sa ne jucam cu mingea, le-am instructat, ajutat, facut pe baiatul de mingi... dar tot inca nu-l pot lasa sa se joace singur cu copii, sunt inca umbra lui, sunt copii care imping, zmulg jucarii din maina, care nu impart nimic si urla daca le-ai atins vreo jucarie, simt nevoia sa-i fiu umbra protectoare in contactele cu copiii, cand voi simti ca se descurca si singur, o sa ma departez un pas-doi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Capitol nou