Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alexutzzza eu zic ca e semn bun ca s-a cerut in bratele educatoarei dupa ce te-a revazutadik: mami vine dupa/la mine,pot sa ma joc cu tine acum,ca imi placi si tu! mami nu m-a parasit! yupiiiiiiiiiiiii
pupam micul grec si pe mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Yannis pt prima zi de gradi!

Dece ce tare ai fost cu povestitul. Vrem pozeeeeeeeeee!

Ayanna o placere sa te citesc mereu.

Nyny pe 15 se ia vacanta?

Apropo de ce zicea Ruxita cu bunicii din parc, eu vad multe bone. Unii copii vin si in weekend tot cu bonele.

Noi ieri am fost la zoo, Mara a fost f incantata, atat ca primii pe care i-a vazut au fost pelicanii, cand am plecat de la pelicanii a inceput sa planga, am dus-o la lebede si s-a linistit, cand am plecat de la lebede iar s-a pus pe plans. Mititica credea ca alea-s toate si eu nu o las sa le vada. Pana la urma s-a prins cum e cu animalele la zoo.

Incerc sa urc niste poze.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Bravo Yannis! Eu ...am un nod in gat...cand ma gandesc la etapa asta... of of of...vine si la noi, curand.

Imi pare rau ca nu-s la zi, nu mai apuc sa citesc. Sper noptile urmatoare sa fiu mai in forma.

Despre noi: Kiti e vaccinat cu Prevenar si pana acum nici cea mai mica reactie de la vaccin. Pe 1 iunie l-am intepat.
Dar este matinal, si vrea afara, asa ca in tura de dimineata, iesim 2-3 ore, in mare parte pe la piata, sau plati facturi sau intr-un mini-parculet intre blocuri. Inca nu e foarte atras de copii, adica el nu se duce sa se bage in seama, dar daca e bagat in seama socializeaza. E fascinat de borduri, pe care le urca si le coboara, si apoi iar sus si iar jos. Cand nu poate, imi cere mana, sa il ajut.
Eu sunt obosita bine, la sfarsit de zi, de imi vine sa pic lata. Si paa la pranz, si apoi 2-3 ore de nani. Si apoi iar maraie ca vrea afara. E un adevarat concert aici.
Parca inainte aveam mai mult timp liber...

Si sa nu uit: este intarcat! Definitiv! Si sanii sunt ok, netensionati, acum 3 zile a luat ultima portie. A trebuit sa ma obisnuiesc eu cu ideea, se pare. Acum, daca vede tzitzi, nu mai baleste de pofta. Este baiat mare .

Mi-e dor sa bag o mare lectura, dar ma duc sa gatesc si daca am timp, mai recuperez si eu cate ceva.

Va

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/promotii/138-cercei-soare-21-gratis.html" target="_blank">Promotia saptamanii - cerceii "Soare"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ziua buna si de la buzau!

Dece...ai fost mortala cu povestile cu monstri, si cu descrierea tinutei de party!...Cucoana zici...vai capul meu...de cand cu bona...nush ce fac, dar parca am si ai putin timp decat aveam....Cand ea o plimba pe iris...bag shmotru ca la concurs, apoi o aduce acasa, eu ii dau papa, lapte si o culc, apoi ii dau bonei sa manance....ma mai ocup si de diana...si iar, de la capat...varza sunt! Plus ca nici nu-mi prea vine sa stau la calculator cand bona se uita in ecranul meu, cand iris doarme...ehhh, intram noi si in normal candva!
MP... buuunaaaa cafeaua nemteasca!
Nyny.... de intrebare....incerc sa supravietuiesc perioadei de acomodare...
Alicredo...odihna placuta!
Mire....la zoo...ce dragalasha a fost Mara, cu animalele!
Miki...felicitari pentru intarcare!
Ayanna....pupam fetele frumoase!
Alexutzzza...gradi......pupam frumosul grec...maine va fi sigur o zi mai buna! Oricum, dupa cum ai descris, gradi unde merge Yannis e super-profi, suna tare bine totul. Mi-ar placea sa fie asa ceva si in buzau...da' nu e.

Altceva despre noi...Iris sta mai mult afara...iese de 2 ori cu bona, si inca o data, seara, cu noi...nu i-a iesit de tot maseaua nr.4 so...nervishorii sunt si ei prezenti, dar macar papa destul de bine, i-a trecut perioada de refuz. Inca nu se incumeta totdeauna sa mearga singurica pe afara, desi in casa fuge de rupe pamantul...
Diana a fost plecata sambata si duminica intr-o excursie, cu scoala, si a venit aseara super-obosita, au calarit toti muntii, au parcurs trasee...au fost cu profu' de geografie, si i-a alergat de numa'...

Pup you all...O dupa-amiaza frumoasa....fug la smotru!

Mergi la inceput

dece chiar,mami...nu pui poze de la nunta?
cum a fost la doctor? a plans mult jiji la decalotat? offfffffffff...

sorina...is cam spiciles...cum adica ii dai de mancare la bona?...super excursia dianei!

michi_micasa stii ca si io cred ca s-a intamplat ceva cu timpul...inainte parca era mai mult......felicitari pt intarcare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

dece chiar,mami...nu pui poze de la nunta?
cum a fost la doctor? a plans mult jiji la decalotat? offfffffffff...

sorina...is cam spiciles...cum adica ii dai de mancare la bona?...super excursia dianei!

michi_micasa stii ca si io cred ca s-a intamplat ceva cu timpul...inainte parca era mai mult......felicitari pt intarcare!

mami de si

MP...da, da...subscriu! Dece...o poza...mica, mica, mititica...ceva? Cu autobronzantul....super-tare ca ti-a iesit, eu n-am reusit decat sa ma mazgalesc, ultima data cand am folosit, cu tot gomajul, creme hidratante inainte...so...acum, cand vreau bronz, folosesc creme hidratante cu un strop de autobronzant, din cele care ofera o bronzare graduala, in cateva zile, daca sunt aplicate zilnic, pana la nuanta dorita ...nush daca am voie sa scriu...cu dove summer glow.

Mancare la bona...daaaa, de 2 ori pe zi ii dau, si dimi, si la pranz.....tare bona mea, nu?!...uhhh, sunt curioasa ce-o face cand incep munca....vedem atunci.

Mergi la inceput

despre bone,doar de binesau nu?
imi amintesc de o perioada mai grea...eram in divort,stateam mai rau cu banii,ma straduiam sa cumpar "delicatese" pt fimiu,eu nu prea apucam...bona lui,da!!!!!!!!!! si imi spunea ce i-a placut si ce nusi tot asa...trebuia sa-i asigur mancarea,pe langa "salar"...de parca eu cand mergeam la munca,as fi primit de acolo
am avut noroc ca nu a durat mult cu bona respectiva,ca o prietena de-a mea l-a "preluat" pe radusi trai ,neneaca,pe fimiuisi alegea de unde sa manance: de la noi sau de la ea(eram vecine de scara),unde sa stea,ce sa faca...si eram nu linistita,ci mai mult decat linistita sa-l stiu cu ea

sper ca bona voastra sa fie una buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

alexutzzza eu zic ca e semn bun ca s-a cerut in bratele educatoarei dupa ce te-a revazutadik: mami vine dupa/la mine,pot sa ma joc cu tine acum,ca imi placi si tu! mami nu m-a parasit! yupiiiiiiiiiiiii
pupam micul grec si pe mamica lui

mami de si

multumim de incurajari si de pupici! Sper sa fie mai bine maine, recunosc, Yannis e mic, dar cumva imi inchipuiam ca o sa fie ca la baietelul de 1 an si 10 luni, ca nu o sa planga deloc...da deh, varsta isi spune cuvantul si la el

Mire ati fost la Zoo fara noi nu vreau sa ma gandesc cand incep munca cat de des ne-om mai vedea

Sa va fie de bine Zoo, sunt convinsa ca i-a placut Marei, poate mai repetati excursia

Ana ...ai zis ceva de test sau rusi si mi-a scapat mie?

Dece cum sunteti?

de Yannis

Mergi la inceput

Sorina offf maica ce te-ai inhamat iar la treaba....sper sa fie totul ok si cand te intorci la munca si sa nu gasesti biletele de la bona cu ce vrea de mancare a doua zi....Ca sa nu mai zic ai mei parinti cand vin sa stea cu Yannis isi aduc sticle de apa cu ei si sandvishuri sau mancare la pachet caserole etc, ba imi aduc si mie uneori Doamne! Si sunt parintii mei! mereu le zic sa se serveasca cu ce vor....adevarul e ca niciodata nu m-am gandit sa le fac de mancare asa cum eu nu mananc mai toata ziua (cu exceptia napolitanelor, biscuitilor si ciocolatilor), ma gandesc ca nimeni nu mananca in timpul zilei... Dar, evident, au de toate in frigider pentru o gustarica, un sandvis etc...
Pai eu ii chem sa ma ajute sa ma misc mai repede, sa plec sa-mi fac o treaba, daca as mai incepe cu pun-te masa, desfa-te masa nu am rezolvat nimic la capitolul timp, ce iau pe mere, dau pe pere.

de Yannis

Mergi la inceput

Micki felicitari pentru intarcarea usoara si pentru vaccinarea frumoasa! Sa o tineti tot asa! Am fost si la Angels Academy la gradi sa stii si nu m-a dat pe spate... nu e rau, dar nu m-a dat pe spate...

de Yannis

Mergi la inceput