INSEMINARE 78
Raspunsuri - Pagina 8
QiaoBing spune:
danylini am inteles ca pt endometru e bun si ceaiul de cretisoara. il incerc si eu acum, dar am f putin timp de cand beau asa ca nu iti pot da mai multe informatii.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
danylini spune:
qiaoubing- eu stiam ca e bun pentru ovulatia, ca in prima parte se ia cretisoara apoi 2 saptamani naprasnic, merci , am sa incerc si cu cretisoara, sunt dispusa sa beau orice , oricum am ajuns la 15 medicamente pe zi noroc ca sunt vitamine si naturiste , acum 3 ani abea beam o amarata de aspirina si acum.... nevoia te invata
QiaoBing spune:
si eu sunt in aceeasi situatie. inainte luam o pastila doar cand ma tavaleam pe jos de durere, acum iau cu pumnul (nici nu le mai numar), m-am si ingrasat cu aproape 5 kg si ... tot nimic 
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
adyrem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing adyrem vorbeste intai cu Albu, daca poti sa faci eco transvaginala la tine nu vad de ce sa bati drumul pana aici doar pt ea. am vazut ca si clinicile din strainatate care fac FIV accepta monitorizarile "la distanta" si pacienta se duce acolo strict pt procedura finala. singura problema ar fi procurarea medicamentatiei. studiaza intai pe la farmacii daca au Femara, Menopur si Pregnyl si daca vor reteta. Eu le-am cumparat de la farmacia din cadrul Medlife pe baza schemei de tratament care avea stampila si semnatura lui Albu. Pt Pregnyl mi-a dat reteta si am luat de la receptie de la MMF. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Imi poti spune asa in mare cat te-a ajuns tratamentul e stimulare pentru IA? Pretul pentru IA duble am vazut pe site ca ajunge undeva pe la 1250ron.
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote
danylini spune:
Qioubing- si eu m-am ingrasat tot cam atata dar de cand am mutat ora de muat magneziu b6, adica le i-au seara) parca am slabit 2 kg, dar asta sa fie cea mai mare problema a noastra avem timp de slabit dupa ce nastem:):):)
crisia_buc spune:
QiaoBing o parte din analize le-am facut mai am trombofiliile si anticorpii. Nu se compenseaza decat fibrinogenul si INR-ul care, oricum sun ieftine. Prefer Synevo, am colaborat foarte bine cu ei.
adyrem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danylini qiaoubing- eu stiam ca e bun pentru ovulatia, ca in prima parte se ia cretisoara apoi 2 saptamani naprasnic, merci , am sa incerc si cu cretisoara, sunt dispusa sa beau orice , oricum am ajuns la 15 medicamente pe zi noroc ca sunt vitamine si naturiste , acum 3 ani abea beam o amarata de aspirina si acum.... nevoia te invata -------------------------------------------- Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot, mutatia A1298C –genotip heterozigot si PAI 4G/5G O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani |
Eu una mi-am dat fierea peste cap de la ceaiurile astea. Am baut doar doua zile si 3 zile am bolit numai in pat, nu am putut manca nimic si vomam la greu. Aveti totusi grija.
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote
QiaoBing spune:
adyrem pt mine inseminarea cu totul a dus la 3.521 ron. aici am inclus si spermograma sotului (130), consultul la androlog (253,80 cu reducere) si tratamentul lui (95), tratamentul meu (inclusiv Clexane, Climen, antibiotic, nu numai stimularea)
noi ne-am facut (cam tarzior) card de reducere de 6% - si eu si sotul
Strict IA a fost:
1.189,10 - IA cu reducere
404,20 cele 2 eco de monitorizare cu reducere
796,88 femara (15 pastile) + menopur (6 fiole) + pregnyl (2 fiole) (cred ca am prins si pe aici o reducere, nu stiu sigur)
La asta se mai adauga Uscosin, No-Spa si Flamexin pe care trebuie sa le iei inainte de fiecare IA si Utrogestanul de dupa.
QiaoBing spune:
adyrem eu beau aproape zilnic
cate o cana nu f concentrata si ma simt ok. eu sunt mare bautoare de ceaiuri si nu il resimt ca pe un tratament.
danylini tu cate magneB6 iei pe zi ?
sensibila spune:
danylini - eu nu stiu nici un fel de tratament, pt ca endometru meu ajungea si la 15 mm.
Dar sincer vb , de 5 mm este f subtire si daca dupa ce se prinde sarcina nu se ingroasa rapid, din pacate de aia pierzi sarcinile. Sau asa cred eu.
Mai zicea Dankutza cred, de un unguent pt cresterea endometrului.
Pentru fetele cu posibilitati materiale scazute sincer, eu recomand Giulestiul. Acolo o IA este 250 de lei cu proba de la sot/iubit/ etc si 450 de lei o IAD adica cu proba de la donator anomim.
Ecogrtafiile sunt gratuite, doar ce vrei tu sa ii bagi in buzunar.
Pe mine sincer in 2009 o IAD nu m-a costat mai mult de 450 de lei. Eco erau gratis dar ii bagam in buzunar 50-100 de lei. Asta la Giulesti, cand am facut la cabinet, am platit tot 400 de lei si inca 100 inainte cu o zi pt eco.
Am facut stimuare cu ovamit si a costa nici nu stiu cat 20 de lei , sau asa ceva
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"