INSEMINARE 78
Raspunsuri - Pagina 19
missy40 spune:
Buna, fetele!

Ce mai faceti- Dankutza, Sensibila, , Lauricea?
Eu merg maine la monitorizare si duminica, posibil sa fac inseminarea, cu dr. Bucur Cezara. O sa va scriu ce am facut.
Va pup pe toate si va doresc succes la bebei

!
angelica28 spune:
FETELOR SUNT TERMINATA 

,am fost ieri la eco,embrionul sa vazut dar sacul gestational are un aspect hipoton cica ,si cind am intrebat ce inseamna asta a zis ca ar fi semn ca sa oprit din evolutie............hai sa va scriu exact ce scrie pe foaie:-uter retroversat cu aspect biocorn
-sarcina intrauterina-sac gestational cu contur hipoton
-ovar drept cu imagine de corp galben
-ovarul sting prezinta un chist hipoecogen de 18 mm,cu aspect sugestiv pentru un endometriom.
Mai ma socat ceva ca uterul meu este in forma de inima ....Albu de ce nu mi-a spus ,si nici un alt medic pina acum?
Vreau sa va precizez ca nefiind Albu la clinica (este in concediu)am fost nevoita sa fac eco la DR STERIU MIHAELA,a-ti auzit de ea,ca ce am citit eu pe net ,nu sunt pareri chiar bune...........
Am facut beta ieri si a iesit 20879 ,maine o repet si o sa merg sa mai fac si un eco in alta parte ,o parere in plus nu strica.
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!
+6
alexa78 spune:
Angelica, imi pare rau pentru tot stresul prin care treci. Stiu si eu ce inseamna, dar cred ca in cazul tau va fi bine. Valoarea beta este destul de mare, ca sa faci o compartaie m-am uitat pe valorile de la ultima sarcina pierduta si am avut la 5 sapt si 6 zile beta de 6725. La tine valorile sunt mult mai mari asa ca eu cred ca va fi bine. Mai bine asteapta sa vina medicul tau care te cunoaste si de care am auzit numai lucruri bune. Tin pumnii sa fie bine, cred ca la prima eco apar destul de des astfel de probleme, embrionii sunt micuti si nu cresc toti in acelasi ritm. La urmatoarea eco cred ca va fi bine.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
alexa78 spune:
Aseara am avut niste dureri f. puternice undeva jos, in partea stanga, nu pot sa le localizez exact. N-am mai simtit niciodata asa, nici la IA reusite, nici la cele nereusite.
Si pt ca sunt in a 12-a zi de IA azi dimineata am facut un test care a fost negativ. Stiu ca e devreme dar...am sperat ca poate vad 2 liniute. Can am reusit in a 13-a zi mi-a iesit testul poziti. O sa repet testul maine sau poimaine, stiu ca teoretic se poate pozitiva, dar parca nu cred ca am reusit luna asta.
Continui tratamentul 2 zile si mai vedem. Daca nu e de data asta, facem alta luna asta.
missy40 spune:
Buna dimineata, fete dragi!

Am facut ieri inseminarea la Dacia, dr. Bucur a fost foarte atenta cu mine. A decurs bine, consortul a avut initial 28 mil. "bucati", iar dupa preparare- 60 mil. Eu am avut 3 "grasani" pe OS 2 de 22mm si unul de 21mm, cu E trilaminar de 9.3mm. In prealabil am facut Ovitrelle, sambata la ora 20.00. Inseminarea am facut-o la ora 11.00, duminica, in a 13 a zi a CM.
Doamne, sper sa fie bine, sunt destul de optimista, poate Bunul D-zeu vrea si cu mine...
O sa pun si Utrogestan sau Arefam de marti seara. Fetelor, care este mai bun dintre ele? Mai iau Acid Folic si Thrombo Ass.
Alexa, multa bafta, draga mea !
Va pup si va doresc mult succes la bebei!

sensibila spune:
angelica28 - capul sus ca nue totul pierdut
O a doua parere e chiar recomandata.
Valoarea la beta este f mare, problema apare daca cumva la 48 de ore scade.
Dupa cate stiu eu, daca e oprita in evolutie scade.
Oricum si daca nu a mai crescut, nu e de bine
Mai depinde si unde faci beta. Ca nu toate clinicile dau rezultate corecte si adevarate, iar la beta e f imp sa fie sigure.
alexa78 – cea mai relevanta e o beta. Aia a spune sigur ce si cum, mai ales daca e facuta unde trebuie.
Multa bafta

missy40 – sa fie cu ochisoriiii !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
adinutapop spune:
Buna ziua !
Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica.
Am facut recent o laparoscopie, se pare ca e in regula, la fel analizele sotului, dar de 6 ani nici o sarcina.
Urmeaza in august IA...si, bineinteles, am emotii...
Mult succes tuturor!!!
alexa78 spune:
missy, te asteptam cu vesti bune peste 2 saptamani.
adinutapop, bine ai venit. Speram sa fie reusita din prima.
Sensibila, stiu ca beta este relevanta, dar la noi in oras se face doar hcg total si nu cred ca se dubleaza la 48 ore asa ca am preferat sa nu fac deloc. Daca iese testul din urina pozitiv, probabil o sa vin in Bucuresti sa fac si beta.
Azi nu am mai facut nici un test, o sa-l fac maine dimineata.
missy40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila angelica28 - capul sus ca nue totul pierdut O a doua parere e chiar recomandata. Valoarea la beta este f mare, problema apare daca cumva la 48 de ore scade. Dupa cate stiu eu, daca e oprita in evolutie scade. Oricum si daca nu a mai crescut, nu e de bine Mai depinde si unde faci beta. Ca nu toate clinicile dau rezultate corecte si adevarate, iar la beta e f imp sa fie sigure. alexa78 – cea mai relevanta e o beta. Aia a spune sigur ce si cum, mai ales daca e facuta unde trebuie. Multa bafta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() missy40 – sa fie cu ochisoriiii ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Multumesc foarte mult, Sensibila!

Si eu sper sa fie bine,poate D-zeu vrea si cu mine...am 41 totusi, dar sunt optimista !
Draga mea, vreau sa te intreb ceva, care mi-e neclar : am facut Ovitrelle 250 sambata la 20.00, iar inseminarea la 11.00, duminica. Ce actiune are Ovitrelle-ul ? Trebuie sa am contact dirijat luni si marti, mi-a spus dr. Bucur, iar de marti seara sa pun Utrogestan sau Arefam. Care este mai bun dintre ele? Sa iau in continuare Thromo Ass 1/ zi?
Multumesc !