Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

freedelia - poti pune fara probleme fara probleme anuntul tau pe toate forumurile. Sa pui si pe cele de odisee
Si mai e un site unde poti pune dar ti-l dau pe privat ca nu cred ca merge aici

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare si de la noi!

Suntem la Baia Mare, in vacanta la bunici, sambata am fost toti la nunta, fetele au dansat, s-au distrat, dar au si obosit foarte tare, si-au dat programul peste cap. Angela doarme acum, nu stiu cand se va culca la noapte. A fost foarte frumos la nunta, dar obositor, a fost multa lume si a tinut cam 2 zile de fapt. Abia ne revenim si sambata avem alta unde suntem nasi.
Elena a facut otita, a inceput sa planga chiar la nunta, bine ca i-a trecut repede.

Freedelia ce pret au portbebe-urile? Mi-am dorit si eu un ergo cand era Angela mica, dar imi cumparasem wrap si nu prea am avut bani si de ergo. Acum mi se pare cam mare, iar mie mi s-a cam strambat coloana, fara exagerare. Nu de la purtatul in wrap, din timpul sarcinii si acum de cand e mai mare, am tot tinut-o pe sold. Asta e.
Oricum ergo-ul mi se pare comod , cred ca e mult mai usor de pus copilul decat in wrap, nu?

Antoema noi nu evoluam nicicum cu olita, nu am pus-o inca. Sincer iti zic ca si de lene. Ea zice cand face caca, am incercat sa o pun o data si a plans, asa ca nici nu am mai incercat. Dar pt treaba mica e mult prea devreme, pana pe la 2-2jumate nu stiu ei sa ceara.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Fac cinste cu o pentru cine intra !

Vrea cineva ?

Feteleor, luni, Gia, pleaca la mare cu bunicii, pentru 2 saptamani.
Ce fac eu fara ea ?
Bine e adevarat ca poi merg eu si pleaca si si mai stam si noi aproape 2 saptamani, dar pana atunci ce fac ?

Offfffffffff

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Si cand intra vreo fata care stie parola de aici sa schimbe si capitolul.

Eu il schimbam dar nu stiu parola

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Pentru fetele interesate de Topfer Kinder

Se poate comanda din germania la adresa de mai jos cu plata prin paypal

taxa pentru Romānia
0-5 kg = 20,90 Euro, 6-10 kg = 23,90 euro, 11-15 kg = 26,90 euro, 16-30 kg = 31,90 euro, 31-50 kg = 48,90 Euro

http://www.babyneo.de/catalog/tpfer-produkte-c-39_90.html?osCsid=b321dd93bbeb93b62cd0774d9be58166

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Mamici atentie mare.. se pare ca se rapesc copii! din parcul Sebastian au disparut saptamana trecuta 2 fetite gemene si se pare ca nu este un caz singular.. Nu vreau sa creez panica dar se aude ca au mai disparut recent copii care au fost gasiti ulterior fara organe.. cica a fost si la tv

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

citat de la mamica din Cluj: "n Cluj a fost rapita o fetita, aflata cu parintii la cumparaturi, in Cora. A fost luata din carut, intr-o clipa de neatentie. A fost recuperata pt. ca au avut prezenta de spirit sa fie inchise usile magazinului si verificati cei cu copii. Fetita fusese adormita, tunsa si imbracata baieteste..."

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

eu personal nu pot spune cu siguranta ca aceste fapte s-au intamplat.. au ajuns azi la urechile mele ca vorbe spuse din om in om.. dar nici nu pot sa cercetez eu sa vad daca este adevarat..m-am gandit ca totusi este bine sa spun mai departe...
eu personal am trimis un mail la protv si i-am rugat sa ne confirme sau infirme aceste zvonuri

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Buna fetelor! Imi cer scuze pentru absenta indelungata, am avut o perioada f incarcata, practica, examene, sustinerea disertatiei... Dar am scapat cu bine si in sfarsit sunt "in vacanta". De fapt gata cu scoala, mi-au ajuns pana peste cap cei 3 ani de facultate si 2 de master, nu mai vreau sa mai aud de scoala in urmatorii 10 ani. Pana in martie cand ma voi intoarce la serviciu pot sa ma consider "in vacanta".
Denis e un scump, e mare si voinic, poznas si jucaus, sunt indragostita iremediabil de el si de fratiorul lui, deja au inceput sa faca nazbatii impreuna, se inteleg de minune. O sa fac tot posibilul sa pun poze pe picasa, numai sa vad daca mai stiu parola, ca n-am mai intrat pe-acolo de luni bune.
Bluekidoo, din pacate da, cica e adevarat, si eu am auzit cazul fetitei tunse si imbracate baieteste, plus inca un caz in care o mamica a fost pur si simplu imbrancita de niste indivizi in timp ce era la plimbare cu copilul in parcul central. Au trantit-o pe jos si s-au repezit la copilul din carucior dar fiindca acesta era invelit cu o paturica n-au observat ca era prins cu centurile si n-au reusit sa-l smulga rapid iar fiindca mama a inceput sa tipe din toate puterile au lasat balta treaba si au fugit, cica aveau parcata o dubita in apropiere.
De cand am auzit si eu toate astea sunt foarte inspaimantata, mi-e si frica sa mai ies din casa cu amandoi, sau sa-i las in grija bunicilor, iti dai seama ca Doamne fereste, in cazuri de-astea nici noi nu stim daca am putea opune rezistenta, d-apoi ei...
Ce-am mai auzit e ca cele mai multe rapiri au fost la copii pana in 3 ani, majoritatea se fac pentru organe sau pentru a fi vanduti si trecuti peste granita.
E de-a dreptul infiorator in ce tara traim, nu mai esti in siguranta nicaieri, iesi cu groaza din casa, nu stii niciodata ce ti se poate intampla. Eu nu pot decat sa ma rog lui Dumnezeu sa ne pazeasca de asa ceva dar crede-ma ca sunt atat de ingrozita cand aud astfel de cazuri incat cred ca o dau in paranoia. Uite de cazul fetitelor gemene n-am auzit, mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce poate fi in sufletul bietilor parinti...

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Capitol nou

Iepurasii in vacanta

Mergi la inceput