LMA Marisa Alexandra! floricele de mai iune 2010

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Livia Miruna!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani cu sanatate Livia Miruna!

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Livia Miruna

Neatza dragutelor si Hristos s-a inaltat

cris aseara n-am dat una de cealalta. Acum am citit la generale ca ai fost si tu cu Sebi. E drept ca o mare parte din timp, adica pana a venit si sotul, am fost cu ochii doar dupa Tudor ca misuna pe acolo in toate partile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani , Mirunica .

si la multi ani celor care s-au serbat zilele acestea

Vero, o sa pun eu toata cutiuta muzicala pe transfer, dar cand o sa am un moment de respiro.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

La multi ani Livia Miruna

Neatza dragutelor si Hristos s-a inaltat

cris aseara n-am dat una de cealalta. Acum am citit la generale ca ai fost si tu cu Sebi. E drept ca o mare parte din timp, adica pana a venit si sotul, am fost cu ochii doar dupa Tudor ca misuna pe acolo in toate partile.

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor
Am ajuns dar nu am stat prea mult,aproape delocpentru ca era prea cald,nu era nici un spatiu de joaca pentru copilasi mai mici,Sebi nu avea stare si misuna pe acolo de se impiedica toata lumea de el,asa ca am zbughit-o in parc
Am zarit o doamna cu parul scurt la un moment dat,pe scaune,mai in spate,dar era cu un bebe mic in brate,care am presupus ca nu e Antonia,si mi-a fost jena sa strig,ca nu aveam cum sa ajung la ea(tine,daca erai tu)

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

La multi ani Miruna!

de Cutiutza sunt si eu interesata!

Nu pot tine ochii deschisi de somn. si numai vremea asta e de vina

I-au iesit rezultatele lui fi-miu: rotavirus NU, Ecoli NU etc. La tot ce a fost testat a iesit negativ. Sunt curioasa ce o spune medicul.

Apropos, ieri s-a deschis primul spital privat de pediatrie din Bucuresti (tara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cris probabil ca nu eram eu. Antonia a stat in wrap, 98% din timp si desi e in categoria franzeluta ciufulita, nu e tocmai un bebelus.
N-are nimic. Data viitoare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Livia Miruna

fetelor are careva Cutiuta Muzicala? se poate pune pe mailul comun?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 todler

Heiiiiii,tie iti recomand www.clubulvedetelor.com/ro/albume/display/15/Cantece-de-primavara-2009/" target="_blank">Cantecele de primavara ca doar sunt de la voi de la Cluj.
Am eu Cd-ul dar e protejat si nu il pot descarca
Sunt foarte frumoase melodiile,mie imi vine sa plang de emotii cand le ascult(dupa ce am nascut,cand am venit din spital sotul a pus CD-ul asta cand am venit acasa)mai ales la melodia Primavara...zana(min 15)pe care o punem pe repet la nesfarsit
M-am lungit aiurea,dar m-au napadit amintirile

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

La multi ani, Livia Miruna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

La multi ani, Livia Miruna!

Nico, cum, unde? Mai multe detalii, pliiiz, si Doamne ajuta sa nu avem nevoie sa ajungem acolo!

Mergi la inceput