Prietene la bine si la greu - 121
Raspunsuri - Pagina 9
laurairina13 spune:
Diane, bine ai revenit intre noi! Frumos bilant ai facut, si e super ca ati trecut la faza fara pampers si la gradinita
p.s.Eduard parca mi-ar surade si mie ca nume pt bb2
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Diana bine ai revenit, frumos sumarul si ce plimbati sunteti. Poate mai ai timp si ne mai pove de voi
gabitza35 spune:
eu am avut o perioada o mare afinitate pt numele Radu.Dar,cand am facut FIV-ul, mi-am promis, ca daca reuseste si am baiat,atunci il va chema Dragos, ca pe medic...si asa a si fost
poze
laurairina13 spune:
Gabitza, Radu ii place sotului, mie nu prea...
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Magda vezi ca ma lasat furtunul in butoi asa ca oricum trebuie sa iesi, ori faci ca cocosu si bei toata apa din putz |
ies, ce sa mai fac...
rares - living on the edge
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui smaranditza Dupa cateva ore de contractii azi-noapte, imediat ma interneaza. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi cateva zile fara baietii mei! |
laurairina13 spune:
Minunati-va si voi de cum stiu copilasii astia sa cante la chitara
http://www.youtube.com/embed/yE7waNi5dc0
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Bun, Mgada daca ai iesit da cu lipici forever la capacul butoiului sa nu mai aud de el, de acum cine are suparari la piscina
Diana bine ai revenit, sa-ti traiasca strumful, te asteptam cu povesti si poze
Gabitza - tare rau imi pare de muci si masele, la noi ies caninii ma tot gandesc ce-i pe tine in parc cu 2 ca si eu abia ma tin dupa Renus
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui raluci_b Bun, Mgada daca ai iesit da cu lipici forever la capacul butoiului sa nu mai aud de el, de acum cine are suparari la piscina |
Gata, e sigilat butoiul, e mai cool, e de vara !!