Prietene la bine si la greu - 121
Raspunsuri - Pagina 10
Andrecluj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
|
dana n. spune:
Salutare!
Lili sa ai parte numai de lucruri bune alaturi de cei dragi!
Smaranditza, te asteptam cu vesti bune.
Diana, bine ai revenit! Frumos ne-ai structurat cum a evoluat puiul tau.
Dankutza, iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Magda, multa putere.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 14+
raluci_b spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andrecluj
Partea proasta e ca aici incapem toate. |
eu zic sa vedem partea plina, macar nu mai suntem singure ca-n butoi
weekend frumos va doresc si eu
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
Ancutza_Bro spune:
salut
am intrat sa-i transmit un calduros La multi ani Liloasei, sa fie mereu fericita si inconjurata de oameni deosebiti, sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de impliniri
ps: o pup si o imbratisez ca mi-e tare tare tare tare draga
bai burticilor, voi stiti ca se spune ca daca ti-e pofta de acrituri ai fetita la purtator, da? cel putin la mine s-a adeverit, eu mancam o punga de corcoduse pe seara, pana am terminat tot copacul (nu exagerez deloc)
eu ii spusesem Licuriciului ca are fetita, tare mi-e sa nu aiba o surpriza...cat despre Raluci, ii doresc , dar am o presimtire ca va avea
pup toate burticile, dankutza bafta, Magda felicitari pt reusita , Ionela felicitari pt , Dymomo felicitari si voua pt rezultatele bune de la analize, miany sper ca i-a trecut febra lui David, Dozz hai, ca poti sigur, sper ca esti mai bine, Smarandita ma rog sa fiti bine amandoua, fantomita mai trebuie sa stea la caldurica putin
atat am putut, trebuie sa fug, va pup pe toate
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Hai Magda capul sus! Iti amintesti cand spuneai ca daca apuci sa te plangi e de bine? |
Asta sigur, chiar e de bine cu TURBO - RARES !
Tocmai de aceea ma rasfat si eu cu smiorcaiala.
rares - living on the edge
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui raluci_b eu zic sa vedem partea plina, macar nu mai suntem singure ca-n butoi |
rares - living on the edge
laurairina13 spune:
Raluci, sper ca acu esti la programul de seara cu corcoduse, si mananci o portie si pt mineEu tocmai am halit o lamaie felii date prin zahar, cu gandu la acriturile tale
Ancutz, eu stiam exact pe invers, daca poftesti acrituri si de astea faci baiat, daca poftesti dulce e fetita. La mine cel putin asa a fost, la Amalia am ras dulciuri, acum rad acrituri la greu..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monis5 spune:
seara buna
Liloaso sper ca ai avut o zi minunata, prima dintr-un an pe care ti-l doresc fabulos!!!! sa traiesti mami, la multi ani si te imbratisez cu drag!!!!
va las si eu un www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0&feature=player_embedded" target="_blank">filmulet, apropos de mame si puiuti...
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
citat din mesajul lui monis5 seara buna Liloaso sper ca ai avut o zi minunata, prima dintr-un an pe care ti-l doresc fabulos!!!! sa traiesti mami, la multi ani si te imbratisez cu drag!!!! va las si eu un www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0&feature=player_embedded" target="_blank">filmulet, apropos de mame si puiuti... Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
M-a dat gata filmuletul, cata gingasie si dragoste, serios m-a emotionat pana la lacrimi.
laurairina13 spune:
Monis, eu as lua matzele alea in pat cu noi, asa de dragalase erau!!
Sa va zic ciudatenie, in sarcina trecuta nu mi-a iesit buricul afara, acum vad ca incepe sa se reliefeze ca un buton ...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU