Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna fetelor!

N-am apucat sa citesc totul din urma, am vazut doar ca roxy ne-a tras o sperietura. Mi s-a facut pielea de gaina. Apoi m-am gandit la prietena mea care a nascut la 35 sapt. iar fetita are acum deja un anisor si e sanatoasa si o scumpa si m-am mai calmat. Iti doresc roxy numai bine, sa mai stea printesa un picut, cat sa mai capete puteri. Iti tin pumnii si ma gandesc la voi. La fel si la tine Pufi!

Asa cum v-am scris ieri, am fost la eco morfologica, care a decurs f repede (spre dezamagirea mea), dar cu bebe totul e bine, cu cateva zile mai mare. Am fost cam ametita ieri si-am uitat sa intreb greutatea, dar dupa calculatoarele de pe net ar avea cam 1500 grame.

Acum cealalta problema, pt. care am fost ieri la medic, testul de toleranta la glucoza: se pare ca de ce ti-e frica, de aia ai parte. Asa ca se pare ca am si eu diabetul gestational. Amanunte nu stiu, pt. ca rezultatul l-am primit azi telefonic si abia luni merg la medic pt detalii. gheveronica, squirel, ma primiti si pe mine in randurile voastre? Acum nici nu stiu ce sa mananc pana luni, poate ma ajutati voi fetelor.

Ma duc sa ma linistesc putin, ca-s un pic bulversata. Pe mai incolo.
Va pe toate cu mult drag!

lulusor77 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor...scuze, azi am avut o zi tare tare ciudata. De fapt de ieri de cand tot au inceput aceste contractii BH. Ultimele 2 zile nu stiu ce a fost ca numai asa am. Sunt perioade si de liniste dar si perioade de 1 ora cand sunt numai si numai contractii.

Legat de spasme, clar nu e sughitul bebelului ci e ca si cum ai avea un efect de reflexie continua'la nivelul muschiului uterin, nu stiu cum sa ii spun. Si sunt clar legate de miscarile bblului. In fine, poate fi o reactie a uterului la asta, nu stiu.

Apoi cum misca el imediat dupa simt ca tot uterul se contracta pentru mai mult de cateva secunde...ma mai lasa, ma mai ia.
Unele chiar sunt dureroase, dar nu dureaza mult.

Cam asta e ce simt eu zilele astea. Ma simt aiurea, obosita din nimic si cu burtoiul piatra cam des. Nu am avut asa ceva la prima sarcina, adica simteam BH dar erau rare si nu asa de intense.

Cam atat am avut de spus... (Tocmai mi-a trecut un gand aiurea, dar nu cred ca e cazul sa ma gandesc la asa ceva). Nu inca in orice caz.

Felicia,de pui (Gabriel) si 30+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 10s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Fecian dar acolo nu gasesti ceva care sa corespunda gynipralului de aici, cum e vasosuprina in Italia? Sau nospa si scobutil fiole sa iti faci o injectie? Am facut si eu azi o injectie cu amestec litic, ca la fel ma incercau contractiile si ceva dureri si m-am linistit.

Lulusor. De ce ai facut testul, aveai ceva simptome, a iesit ceva la analize cu glicemia? Intreb pt ca mie nu mi-a pomenit nimic de acest test. La mine glicemia e in general mica.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Va doresc un week end placut si fara peripetii.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Salutari calduroase si la propriu si la figurat

Nu amevem de gand sa pregatim marjoretele dar venim cu pentru cele ce nu stau cuminti.

Nici eu nu am dormit prea bine azi noapte pe la 3 ma foiam prin pat dupa o serie de B-H aseara. Si mai am senzatia ca sunt mai 'aerisita' prin zona X.

Lulusor draga imi pare rau ca trebuie sa te primim in club. Din pacate diabetul gestational este ceva ce nu il poti preveni dar se poate controla/trata. Incearca sa te linistesti, stresul creste glicemia si ai incredere ca va fi bine. Iti trimit pm.

Azi e zis scurta la sot la servici, avem w-e lung si ii trimit pe baieti la pescuit. Vor manca ce vor prinde.

Va pup si fiti cumintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Buna fetelor!

Acum cealalta problema, pt. care am fost ieri la medic, testul de toleranta la glucoza: se pare ca de ce ti-e frica, de aia ai parte. Asa ca se pare ca am si eu diabetul gestational. Amanunte nu stiu, pt. ca rezultatul l-am primit azi telefonic si abia luni merg la medic pt detalii. gheveronica, squirel, ma primiti si pe mine in randurile voastre? Acum nici nu stiu ce sa mananc pana luni, poate ma ajutati voi fetelor.

lulusor imi pare rau ca ai intrat in club ...mie mi-a dat regim cu 180hc(adica 5mese//zi)si imparti 400g (cartofi mazare gris paste ) carne slaba 200g/zi si paine 100g/zi lactate 500g/zi pt mesele principale 3la numar ,iar pt 2 mese de fructe300gr fructe(fara banane prune)sau 600gr pepene cantarit cu coaja .legume la liber -salata ,rosii,fasole verde ,castraveti ,dovlecel etc.nu stiu daca m-am exprimat bine dar poate te ajuta pana luni...

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 34+ cu LUCA GABRIEL
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

gheveronica, squirrel, merci fetelor de raspunsuri. Sunteti niste dulci (sa fac fac haz de necaz) . Mi-am facut tura de plans, m-am descarcat si acum sunt bine, ma gandesc doar la ce am de facut in continuare. Habar n-aveam ca asa de strict va fi regimul, dar asta nu ma sperie. O sa trecem oricum cu bine peste, asa-i?

mamutz, mi-am facut testul pentru ca asa am vrut eu, din cauza ca m-am ingrasat fff mult, in ciuda faptului ca nu mancam mai mult decat inainte de sarcina. M-am tot gandit care ar fi cauza, si am ajuns la concluzia ca asta ar putea fi. Imi pare rau ca am avut dreptate, dar asta e. Nu e un test de rutina, si se face doar daca ai cazuri de diabet in familie, sau ai antecedente (din cate stiu eu), iar la mine nefiind cazul, nimeni nu s-a gandit sa-l fac. Stai tu linistita, daca n-ai motive de ingrijorare cum am avut eu, nu trebuie sa-ti faci testul.
Sper ca te simti mai bine.

fecian, lasa gandurile negre de-o parte si stai cumintica. Ia un No-spa si Magneziu, stai linistita in pat si vezi ce se intampla. Deocamdata cred ca nu ai motive de ingrijorare.

oxidoni, hehe, si eu mi-am cumparat ieri un sling. In fotografii arata f simplu, inca cand l-am desfacut mi-am prins urechile. Tre' sa-mi caut o papusa cu care sa exersez. Imi pare reu ca nu mi-am luat din cel cu inel, cum zicea parca anaemi ca are si e multumita.

Noi am mai facut ieri niste cumparaturi, o sa fac si eu poze sa le pun in picasa.

lulusor77 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna fetelor, eu sunt bine........ roxi si la fel o sa fii si tu ai sa vezi, daca strumfita vrea musai sa vina mai repede nu va fi chiar capat de tara, sunt atatea cazuri si bebeii sunt bine mersi, sanatosi.......asa ca fruntea sus ca doar tu erai optimista forumului .

Am stat cuminte astazi, doar pe la pranz am fost putin la nepotel in vizita ca mi-era dor tare de el.

Ma apuc de citit tot din urma si revin .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare burticute!
Ma bucur ca aud ca esti mai bine Roxy! Stai cuminte si nu dispera acum, ca noi suntem toate cu gandurile bune catre tine si Pufy! Sper ca si tu esti bine si lasa naiba curatenia!!!
Lissa, succes la service!
Felicitari pentru saptamani, AlyMih!
Cristelle, sigur va fi bine pana la urma! Doar a zis mama omida! :)
Ireth, sa folositi sanatosi toate produsele! sunt super...si la banii astia...sunt pomana!!
Alexia si las-o mai ushor!
Felicia sper sa te linistesti si tu! Imi pare rau ca ai o stare neplacuta
Oxidoni sa stapanesti sanatoasa sling-ul! sigur o sa te descurci! mai ales cu atatea maestre in zona
Lulushor, hai ca nu mai e mult! Treci tu si peste asta! Sanatate multa!
Si chiar asha, Florina unde umbli?? Trebuie sa ne ajuti cu starea zen!!
Babyblue ai fugit la mare?
Va pup pe toate toate!!!!

32+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Ariannamerci frumos, suntem bine!Am trecut insa prin niste momente groaznice, ne-au luat cu ambulantza ca-n filme nene si am petrecut o nopate intreaga aproape in spital...iar acum ma ucide spatele!
Gheveronica, squirrel si lulusorimi pare sincer rau pentru necazurile cu diabetul, eu am uitat sa va informez, dupa sperietura de rigoare am scapat totusi...la testul de 4 ore am fost ok, e adevarat ca tre sa stau departe de dulciuri pana nasc, dar nu va pot explica ce bolovan de pe inima mi s-a luat! Hai ca nu mai e mult, doua luni si scapati, si pe urma puteti da iama in torturile lisssei!
Lulusornu te panica inca, vezi ce spune docteurul luni, din cate spui cred ca n-ai facut decat testul de o ora....deci, este foarte posibil sa iti repete analizele si sa iti administreze si tie celebrul test de glicemie de 4 ore!
Cristelledraga mea, inteleg perfect prin ce treci...dupa acidentul de acum doua saptamani am fost anuntata ca placenta mea e low line si bebe e breech( asezat orizontal in burtihanul meu adicatelea) si cum fat-frumosul din burta e ditamai flacaul mi s-a spus sa iau in calcul cezariana...din fericire insa, sambata am fost sa ii vizionam moaca la eco 4D (poate reusesc totusi sa pun niste poze intr-o zi cu soare)si bucalatul era intors cu capul in jos, angajat sa decoleze....
Morala: nu te panica, se poate intoarce oricand cu capatana in jos, fa miscare si nu te stressa inutil! Exista metode de a intoarce bebeul daca nu o face el singur!Nu toti doctorii sunt trainuiti sa le execute, insa sunt convinsa ca gasesti pe cineva competent in domeniu daca va fi cazul!
Roxychiar asha tanti, revino la atitudinea zen caci altfel nu te mai laudam, te bumbacim!
Mamutzdraga doamna, la acest moment ai tensiune de aviator...adica perfecta...11 cu 7...celelelate doua valori sunt mici, mici de tot...nu ti-era frig tot timpul?Sper sa te simti mai bine, nu ma aventurez sa-ti dau vreun sfat vis-a-vis de starea ta caci n-am trecut prin asha ceva, sunt convinsa ca este doar una din "binefacerile " confuzante ale ultimului trimestru...

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +27 cu

Mergi la inceput