Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

nah ca nu ma abtin
cum intru la pozici fix jurnalul lui Roxy il deschid defiecare data...nu stiu de ce.dar Roxy sa il alimentezi mereu cu pozici noi
de tine ce sa zic..arati intr-un mare fel..ar trebui sa nu iti dea voie sa pui poze in comunitate
Micutza A este tati intreaga..gata am zis-o..daca pana ieri credeam ca seamna cu tine azi m-am sucit dupa ce ti-am vazut sotul
si ce peisaje pe la voi
Alexina balerina ce dulce ee si ce mare pare
Yasmi ce dovlecel mare ai ..doamne ce s-a schimbat..dar cu iasmi de ce nu ai pus pozica?
mai Luca pitesteanu de ce nu stai in caleasca ca-i asa de frumoasa..e ca a lui Alex de Ana , nu?...esti frumos ca un ingeras..de ce tot zice mami ca esti cantator rau..si mami insista cu tinultul in carut chiar daca plange ti-am zis ca asa face si finutza m,ea si apoi s-a obisnuit

Moama ce gagici am vazut..superrrr Simona si Andreea.Simo bravo ca mai ai timp sa te machezi asa perfect..eu acolo un creion daca dau si fond de ten uneori cand imi dau cu protectia solara sa nu fiu alba ca unchiul fester din fam adams de bb ei ce sa mai zic.. de bulaNE...intradevar Rares se vede ca-i mai gasunic , insa arsenie mi se pare mai mare mai lungan
a si andreea cred ca te-am vazut odata la semafor la biila...tu vii pe compoziorilor in parc nu???

Vai Mada ce mare s-a facut Cata..ptiu ptiu sa nu o deochi..doamne cand am vazut-o in carut si cu el rabatat mai sus nu imi vine sa cred
Cristian esti unscump ...ce de mare ajutor esti tu....imi imaginez cum ai ajutat-o pe mami la tuns gazonul
mama Mada si cum ii aveti impartiti..cristi leit tu si cata tati intreaga
Miki
si pe gogosica ta o admir decateori intru la pozici , dar nu am apucat sa zic nimic de ea...e o scumpete..a crescut asa frumos se vede ca a luat bine in greutate e schimbata mult de vlad ce sa zic...stii ca mereu iti spun ca are o fatuca de copil cuminte un ingeras. Felicitari pt lupta pe care o dai sa iti mentii lactatia

gata cu comenturile..mi s-au trezit fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata...

si noi matinali, de la 5.30 s-au trezit cu totii..de nervi am mancat paine si cascaval la cuptor - ca le facusem si lor...plus cereale cu lapte

Salo_sama, mi-era dor de tine. Petra e scumpica foc...sa va fie de bine crestinarea!!
Catank, puteai si sa astepti cu vaccinul, dar probabil cu te impacai cu decalarea lor....Chiar vrei sa-i faci si Rotarixul??Din experienta mea iti spun ca vaccinurile sunt mai mult nocive decat benefice....
Deea, ce rau imi pare de situatia asta..te inteleg perfect..Stefy nu poate merge singurica la scoala?? E prea micutza inca, nu??Sanatate socrului si sa vina repede tati acasa..
Ailed prin bucuresti nu veniti?? Mie mi-ar place o intalnire mare in bucuresti cu multe fete...
Cami, ma bucur ca si tu te descurci cu fetele si ca a dat si acolo caldura...sa te bucuri si tu..
Ally, ce dulce e printul tau...ce flacau va fi el!!! Parca mi-l inchipui.
Ina, frumosi sunteti ..sta super fain in sling...
Andreea, acum iti trimit poza, poate-mi trimiti si tu cele de la tine din aparat...Dc ajung si azi te sun daca esti si tu poate ne mai vedem inca o data...
Pisuc si Arsenie a facut umflatura si s-a inrosit locul intepaturii...Eu am scris chiar despre asta...dar probabil ca nu te interesa la momentul respectiv...Ma bucur ca totul e ok acum
Strumpfi e bine s-aud ca a decurs frumos controlul de 6 sapt, ca totul e in regula ...Piscotzica isi va regla programul, ai sa vezi...
Lalely, ce frumosi sunteti..ce s-a dolofanit David!!
Maduutza, superbi copilasii...si ce curte maricica aveti!
Stefy...te invidiez ce de laptic ai...cat despre vergeturi nu zice asa...kgmele le vei da jos, ai sa vezi...dar vergeturile raman totdeuna si te marcheaza...Mai bine putina burtica o perioada scurta acum decat vergeturi toata viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata, poate e ceva in atmosfera ca si casa mea e in picioare de la 5,45. N-am apucat sa citesc ieri, am avut o zi tare grea dupa o noapte nedormita, ma doare foarte rau piciorul, seara musafiri.
Astazi nu avem gradinita, cred ca ma duc cu ei pe strand.Sper sa ma descurc.

Deea imi pare rau de socrul tau si de tine ca ti-e greu singurica. Ma gandesc ca la voi e si mai greu cu dusul-adusul de la scoli activitati ca sunt distantele mari si aglomeratie pe masura. Sa-ti dea Dumnezeu putere.

Fug sa pregatesc bagajele

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Simona si Andreea...aratati superb..iar pe bebelusi i-as papa!!!Ce grasanei aveti voi acolo...Mie Arsenie mi pare mai mare..dar asta in poza!!!

Deea...fara miere am inteles,dar zahar merge???

Lavi...asa ma gandeam si eu,sa le combin.O sa iau si eu ceai de care zici tu..poate scap de colici!

Simona multumim de complimente!David a crescut si el bine zic eu pt alimentat exclusiv la san...Sper sa evoluam asa bine si in aceasta luna..caci eu incerc sa mananc mai putin si fara multe calorii...tb sa dau si eu jos!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_2010

Buna seara tuturor.
Am fost azi cu fiu-meu la dr, a doua oara, sa vada cum a evouluat cu diareea. Prima data am fost luni, si mi-a dat un alt tratament. S-a mai inchegat micutul si nici n-a scazut in greutate. Luni mi-a dat smecta, hidrasec, apa de orez si sumetrolim. Antibioticul nu i l-am dat, si azi m-a certat de numa'. O sa i-l dau, ce sa fac :-<, desi azi mi-a facut doar de 3 ori scaun, 2 au fost mai lichide. Of, la naiba cu atatea griji.

Somleac, o sa incerc propolisul glicol, sar'na pt sfat. Am oprit crema cu zinc de la sanosan si i-am dat cu galbenele. E ok sa amestec cu asta? sau cu aia cu zinc? Formula aia 24, nu stiu daca sa-i dau acum, dupa atitea medicamente cate ia micutul....

Deea, sorry ca raspund dupa atata timp, oricum nu te-as fi putut ajuta pentru ca eu n-am zis nimic de granule, cred ca te refereai la ce mi-a recomandat Somleac. Am scris mai sus.

Simona, ai dreptate, nu Anaxena, ci Alexina trebuia sa scriu. Am vazut ca mi-a raspuns, si ea tot in drumul taberei sta. N-am poze pe picassa, pentru ca n-am cont, nici parola. E drept ca nici n-am cerut, daca sant noua p-aci.....

AlexinA, si eu tot prin moghioros ma plimb, in jurul pranzului de obicei.

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

si eu am fost ieri la pranz dar am suferit rau de caldura asa ca ies de acum mai mult seara si daca ies la pranz fac bucla... eu am un carut bej si eu sunt blonda :) asta in cazul in care ma vezi sa ma recunosti:)
pup
a trecut funduletul?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetelor voi dati Baby Calm la bebei??

Eu am luat dar sigur in forma care este nu vrea sa il bea,cred ca tb sa ii pun zahar sau miere,stie vreuna dintre voi cum sa fac??

Ma dispera Baby Drink ca este prea dulce si ma gandeam sa incerc si Baby Calm,plus ca am vazut la Plafar ca au si sirop Baby Calm,ati folosit???Eu sunt tentata sa cumpar..ca si asa am stiva in casa..tot oi razbi in lupta cu colicile..

In rest..am iesit si pe seara pe afara si am intrat in casa la 20.30..era mai racoare,dar vad ca puiul a picat lat!!!Oricum a dormit si afara asa ca ma astept sa se trezeasca mai devreme...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

lalely- eu stiu ca e interzis zaharul si mierea pana la un an. mai bine ii dai baby drink diluat in 100ml..a mea asa bea sau alinan sau cumperi ceai granulat de care spunea yasmi!
baby calm nici Teea nu l-a acceptat :(
vrei sa-i dai ceai pt colici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

pupici fetele!

azi am stat toata ziua afara . Am intrat la 9 la baite . Sotul e plecat si a venit mama la noi. Pana sa vina ea m-am plimbat cu amandoi copilasii, am facut ceva cumparaturi la magazinele din zona, Catalina a facut furori pe acolo..toate vanzatoarele il intrebau pe Cristi daca o lasa pe surioara lui acolo, dar nu a lasat-o la nimeni . Cand a venit mama am tuns gazonul in curte, am maturat si spalat apoi toata curtea, Cristi evident a fost umbra mea . toata ziua l-am tinut in chilotei, i-am pus pampers numai la somn. evident ca a facut de 1000 de ori pe el, abia spre seara a stat cam 40 de min fara pipi. L-am pus sa faca cam la 40 min, daca bea mai multa apa si la 30 min. problema e de la pampersi ca s-a obisnuit sa faca mereu cate putin pipi. De dimineata a facut de 2 ori mult si mi-a spus dupa ce a facut.
Eu i-am tot spus sa-mi zica cand ii vine sa faca sa mergem la wc, iar el a venit mereu dupa, dar cu asa o viteza de zici ca atunci il trecea..
Oricum sunt multumita de prima zi. Problema e ca nu am curaj sa ies in parc fara pampers, am mers pana la cumparaturi aproape dar atat.

Catalina nu a mai facut mofturi la san, am cantarit-o si are 5900 gr. parca a vut o perioada de stagnare si acum a luat din nou avant

Am facut si cateva poze azi, am sa pun cateva pe picasa

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

pt amandoi copilasii, ce dulci si simpatici sunt! ce dolofanica e cata !
bv pt chilotei!

Mergi la inceput

scurt ca tre sa schimb kkaciosul

mada ai 2 copilasi minunatii!!!

lalely ce pozici frumoase ai pus!!!

hai mai deea...pai tu iti faci atatea griji cum te descurci cu 2 copilasi si Stefy e asa mare!!! pai ce sa zicem atunci de mamicile cu 2 copilasi mici!!! hai fruntea sus si pune o si pe stefy sa te ajute!!

salo, ina ce bebeii frumosi!!!

poop
revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Yasmi ce dovlecel mare ai ..doamne ce s-a schimbat..dar cu iasmi de ce nu ai pus pozica?

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

am sa pun.
daaa e mare dovlecelul...are app 7 kg!!!

Mergi la inceput