Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Bambi, imi pare bine ca Matei a recuperat, e pacat ca i s-a pus diagnosticul gresit dar e bine ca acum e ok. La ce doctor ati fost cand v-a pus diacnosticul gresit? As vrea sa merg si eu cu al meu si sa nu cumva sa merg la el...

Prima vizita la ortopedie am facut-o la Ortoclinic, asta e undeva pe bd.Basarabia.Dr. care ne-a consultat atunci se numeste Valentina Contanu.Sincer, impresia mea inca de la inceput a fost ca "ni se baga pe gat" sedintele de kinetoterapie, avand in vedere ca la clinica respectiva au si cabinet pentru kineto..insa avand in vedere ca Matei statea cu capul vizibil intr-o parte, am mers cu el totusi la kineto, dar in alta parte din motive financiare.

Acum, eu nu stiu ce sa zic, poate si noi am gresit ca nu am cerut parerea unui alt ortoped mai devreme , insa dupa acest diagnostic am fost cu el pe la tot felul de medici: la Grigore Alexandrescu la dr.Thiery (recuperare medicala-kineto) unde diagnosticul nu a fost infirmat, am fost si la oftalmologie, si la neurologie si urma sa mergem si la ORL, asta pentru ca fiecare spunea "poate ar trebui sa il vada si un oftalmolog,ORL-ist etc".
Noroc ca dupa 2 luni de kineto m-am gandit sa ne vada din nou un ortoped, de data asta dr. Spataru Iulian de la Medlife care mie mi s-a parut super OK.Dansul ne-a recomandat sa lasam copilul in pace o perioada ca ... si iata ca a fost cea mai buna recomandare care ni s-a putut da.

Mergi la inceput