Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Buna
Ca veni vb de asta si a mea o da intr-una cu TATA ,a zis MAMA vreo 2 zile pe la 7 luni dar inconstient cred ca de atunci ori nu poate ori nu vrea si imi zice BABA sau VAVA,constient adica se uita la mine si striga asa.Uneori incerc sa o fac sa zica repetandu-i dar nu-i iese.
In schimb zice:TATA,DA-DA,PAPA,ATE(lapte),BUBU,EE(bebe-o jucarie) si cea mai noua acbizitie APA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata delfinariu

Giuliano mi-a dat trezirea de la 7:20 -dar mi-a adormit ieri seara de la 20 -asa ca sunt multumita. I-am dat un pic de apa pe la 1 si la 3 mi-a mancat 150 lp. In principiu sunt multumita de cum doarme doar ca nu sunt multumita de faptul ca nu doarme in patut. Nu mai stiu ce metode sa aplic. Cand il pun in pat , dupa vre-o 30 min se misca si daca nu ma simte incepe sa planga , trebuie musai sa stau langa el. Il linistesc mergand la el si adoarme instant -asa il fentez in fiecare seara si mai pot sa ma uit si eu un pic la tv sau sa citesc ceva.Cand ma bag in pat nici nu ma simte dar isi pune picioarele pe burta mea si doarme linistit in continuare.
Am pregatit papa pentru pranz , am smotruit si acum ma uit un picut la tv. Giuliano doarme de vre-o 10 min. I-am dat fructe caisa +mar si i-a placut .
La pranz avem dovlecel+morcov +un tip de spanac (nu stiu cu se numeste in romana +vitel.
Giuliano zice doar tata , ciao , baba,danseaza dupa muzica (in fundulet bineinteles).

La multe lunite sarbatoritului zilei!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bravo Cristina
dupa ce ne intoarcem din concediu musai sa mai tin o tura de Dukan...

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetelor,
mutumim pt urari, nu imi vine sa creddd 11 luni deja:)
nu stiu inca ce facem la 1 an, probabil petrecere la curte
Mihnea merge tot mai bine, acum merge doar de o manuta , pt ca in cealalta trebuie sa care ceva, o sticla, sapca...orice..:)
si cateva poze recente:
https://picasaweb.google.com/oanasivilu/15mai_zoo#
V-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata delfinariu

doamne asa de mult imi place sa va citesc
sunteti o incantare pentru mine
cand is nevoasa cu voi ma relaxez

pupici la toti delfinii si la mamicile lor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata delfinariu

doamne asa de mult imi place sa va citesc
sunteti o incantare pentru mine
cand is nevoasa cu voi ma relaxez

pupici la toti delfinii si la mamicile lor

mirela, si eu ma bucur ca nu ne uiti si mai treci pe la noi. . cum te mai descurci cu atatia barbati in casa? motaneii sunt bine? cautai niste vitamine intr-o vreme, ai gasit? sau nu mai au nevoie?

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

m-am trezit la 5 jumate

mihai a mai dormit juma de ora pe la 8..si apoi eu am fost plecata cu stefan la orl, la gradi, prin oras o fuga..piti afara cu bona..pana am ajuns eu acasa aproape pe la 12 nu reusise inca sa il adoarma..pe la 12 jumate abia a adormit.

acum ma trezesc cu o cafeluta..

desi matinale rau, asa=s de frumoase diminetile cd nu ne grabim nicaieri (pana la 8 cd pleaca la gradi, avem timp) si eu lenevesc cu baietii in pat (cu astia mici ;)), stefan e cumintel dimineata, ne jucam cu mihai, avem grija sa nu cada din pat..chitaie la jucariile alea de bietii vecini de dedesubt ne injura cred de toate cele..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

s-a trezit iar..deci de la 5 jumate pana acum a dormit o ora...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu a facut nimeni capitol,nu?

fac imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput