De Gustibus...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Of , Rufus ce faci tu.....imi suceti cutitul in inima, mi-ai adus aminte de vacantele la bunici, de mancarea pe care o facea mamaie cu sfindoc si mirosea pe "drum" ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Of , Rufus ce faci tu.....imi suceti cutitul in inima

Da...mi s-a mai spus pe-aici asa ceva, ca starnesc amintiri...culinare
Daca-s mancau...ce sa fac?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mamaliga rece cu gem

Alex mananca paine cu crema de branza si presarata cu tot felul de seminte - chimen, susan, mac, in etc.

Salata de castraveti + ghimbir + mar + somon + iaurt - suna ciudat, dar e reteta luata dintr-o carte de bucate

Paine cu pateu si mustar

Mie mi se pare ciudata ciorba/macarea de fasole (afumata) combinata cu ardei iute, pe aici prin sud. Eu o stiam cu ceapa rosie, din Ardeal

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Mama este din Rm Valcea si negresit in casa la noi, se gateste piftia impreuna cu sarmale in foi de varza murata(niciodata separate), si asa se si mananca. Si tata din Craiova, si el tot asa mananca...

In schimb la sot, in Arges de Paste se mananca oul rosu cu cozonac la aperitiv. Mie nu-mi place combinatie de ou cu dulce, dar la ei in zona toti mananca asa...in schimb sotul s-a adaptat la piftia cu sarmale, si la el acasa tot asa le cere impreuna.

Paine cu branza si gem mancam cand eram studenta, nu am mai incercat de atunci, dar stiu ca apreciam gustul la vremea aceea...

Mergi la inceput