De Gustibus...
Raspunsuri - Pagina 3
giulia71 spune:
pepene verde cu paine
mar cu paine
mamaliga cu rosii (d'alea romanesti) cu sare
uneori gandesc prea mult....
bobocel_07 spune:
pepene rosu cu branza
ceai de zahar ars cu unt pe paine si peste unt multa sare
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
msl1 spune:
Mie nu mi se par ciudate preferintele voastre, aici am intilnit f des combinatia brinza- fructe, fructe in salata verde, piine dulce gen cozonac- chec in loc de piine normala la sandviciuri, iar in tarile nordice am intilnit combinatia peste-dulceata si muraturi cu miere...peste cu dulceata nu am incercat dar muraturile cu miere erau chiar bune
Rufus spune:
Sarmale cu piftie.
Multa lume se mira...mai putin oltenii.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Starlet spune:
HEHE!!!! cunosc si eu un oltean ce mananca sarmale+piftie+salata de beuf, toate odata, amestecate intr-o farfurie.
Carmena spune:
Dupa ce m-am crucit pe aci pe combinatii va plac am gasit-o si pe preferata mea multam Rufus, sarmale cu piftie e singura combinatie in care mananc fie sarmale, fie piftie (si asezonate binenteles cu o mamaliga fierbinte si un ardei iute iute)Si nu mica mi-a fost mirarea(eu asa mananc de cand ma stiu) sa constat la diverse mese ca se uita ciudat lumea la mine si ma intreaba cum pot manca rece cu fierbinte, dar nu sunt singura Si, da, sunt si olteanca...
Mai citesc...