Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 17
CRIXIA spune:
Nu suna Kim, e relativ devreme....noi am fost sunati la inceputul vacantei, undeva 20-25 iunie a avut loc prima intalnire.
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Angi felicitari pentru realizarile copiilor tai. Am vazut fimuletul (kim ), profesoara seamana cu antrenoare Alexandrei, daca nu este chiar ea, deci...cu o cheama.
Va doresc sanatate si numai bine!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
roxanaz spune:
neata doamnelor
Ghiulten, adica vine bb2???? felicitaaari!! sa fie intr-un ceas bun, sanatate si noroooc!!! is tare hepi
Crix uff, stau ca pe jar cu sunatul asta de la scoala
distractie placuta celor care au serbare azi.... si Patrick are, din pacate l-am lasat la locul de joaca si m-am intors la munca... ma bazez pe pozele altora
o zi frumoasa va doresc!
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis georgi, e tare frumos la scoica land si pt copii si pt adulti, dar cam scump intr-adevar. au niste papanasi buni |
Am inregistrat de papanasi... din pacate nu stiu daca o sa am 30 ron la mine... vad intai ce consuma Teo si apoi daca mai iau si eu ceva...
Eu tot la secretariat... abia astept duminica ca maine-s de munca... diseara la dansuri cu Mony si apoi la Scoica Land avem un program de zici ca ne fugaresc turcii... v-am citit si m-am deconectat cu voi si o zi buna!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Buna, dragelor!
Happy:felicitari pentru bebe, sa fie intr-un ceas bun!
Sebi are marti serbarea abecedarului si n-am cum sa-mi iau liber de la munca
Azi dau de baut sarbatorim 11 ani de casnicie
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
salutare,
acum ma aerisesc si eu dupa o zi infernala. au simtit cu totii ca sunt libera 4 zile si cred ca s-au razbunat pe mine, de la al' cel mare pana la ultimul schef
abia astept week-end-ul. sa dorm, sa stau degeaba si sa nu raspund la telefoane, sa nu vorbesc cu strainii, sa nu fac situatii &co.
cum va petreceti zilele libere, week-end-ul prelungit?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Leditia spune:
Weekend fain tuturor si spor la tot ce va propuneti sa faceti.Sper sa tina si vremea cu voi..io-s la inchisoare,nu merge liftul.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
CRIXIA spune:
Saraca Ledi, tot sus ca Rapunzel, fara lift! Rad, glumesc, dar tare greu trebuie sa-ti fie, doamneee, cand se repara liftul!?
Alexia face febra de ieri. Simptome nu prea are, decat un nas infundat( blocat), iar gandul meu fuge la varicela. Deja sunt in clasa la cazul nr.2, oare urmam noi?
Prb se pune ca nu concepe copila sa lipseasca luni de la serbare, asa ca fac matanii s anu fie varicela.
lulu77 spune:
citat din mesajul lui CRIXIA s anu fie varicela. Alexia & Ana |
doamne ajuta!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Ontica Camelia spune:
citat din mesajul lui happymumy Nuuu, dar abia ieri am aflat . Si , parca mi-e si teama sa ma bucur ca e inca ddevreme, astept sa ajung si la dr si sa mai creasca putin sa fiu sigura . |
Ghiulen lasa ca ne bucuram noi si pentru tine. Felicitari si sarcina usoara!
Crix lasa si tu varicele pentru cei 2 colegi, nu de alta da' sigur vine la pachet si la Ana.
Va doresc o minivacanta placuta!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia