Mamici inimoase de Constanta***151***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
Las cafa

Lulu sa-ti fie de bine noul look
Happy felicitari...
Cornelia imi pare rau dar nu te pot ajuta cu informatii

si va doresc o zi cum va doriti.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ma scuzati ca nu am mai scris..dar nu stiu de unde sa cumpar ceva timp
Va las un filmulet de la concursul de care povestea Vladis:

http://dl.transfer.ro/danssportivluca-transfer_RO-05jun-72d181.mp4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

"neata!

kim, sa ne traiasca dansatorii! bine ca ai postat aici filmuletul, l-am descarcat si salvat pt dady, multumesc ne vedem maine la serbare, sper sa tina vremea cu noi.
zapacilul meu este in stanga ecranului, pe randul din spate, cel care nu-si gasea locul la inceputul dansului

happy, ai absentele motivate suntem aici in galerie, sa dea DD sa fie totul bine

cornelia, uite cateva link-uri pt scoli de vara:
www.bonesimenajere.ro/agentii,882 Scoala_de_vara_la_Clubul_Istetilor_After_school_activitati_si_programe_timp_liber_copii_Constanta_Constanta.html" target="_blank">clubul istetilor
www.scolisigradinite.ro/catalog-lista/gradinite-particulare/constanta/scoala-de-vara-omnia_2344.html" target="_blank">omnia
www.gradiniteconstanta.ro/content/view/696/20/" target="_blank"> micul brancovean
in plus, am mai vazut un banner prin oras cu o scoala de vara prin zona flamanda, ma uit si iti spun.

o zi fara nori

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cornelia eu stiu o scoala de vara care tine 6 saptamani, costa 35 de lei (deci doar inscrierea) si fac si excursii, dans, origami etc... Este sustinuta de o asociatie confesionala, Fundatia Don Bosco se numeste, si este pe undeva prin kilometru 5. Incepe in fiecare zi la ora 8.30 si ii iei la ora 16 parca. Vecinica mea merge de doua veri la ei si e tare incantata. Primeste copii de la 5 ani in sus.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

salutare,

Luca e cu muci in continuare dar si conjunctivita- cica e la moda in Cta si ceva durere de urechi a acuzat azi noapte.am tras o fuga rapida la Sima de dimineatza.

eu...cu gatul in pioneze, cu stare nasoala, prevestitoare de un guturai/gripa, asta imi lipsea in plina vara si cu treaba enrom de multa la birou.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Angi maine ploua
Al meu este zapacila din dreapta (cel care avea se pare un arc sub fund )!
Lulu sanatate ..da stiu ca le raciti nu gluma!
la multi ani Mada!!!
Crix ai aratat superb la botez!!! (vezi va mai citesc din cand in cand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vadis, multumesc pt. link-uri!

Boti, cred ca despre asta imi spunea si Adinutza. Nu stiu ce implica. Iti trimit pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

kim, saru'mana, de vreo 2 luni si ceva nu a mai avut muci, s-a trezit acum in plina vara. bine ca se rezolva usor, si nu luam antibiotice.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!
Bantui printre pagini sa recuperez....greu cand lipsesti! Cine zicea ca vrea s acumpere timp...si eu, si eu! Parca nu e suficienta ziua luminata de la 5-6 pana sper ora 22....

Felicitari Mirunei! Luca si Vlad se misca, nu gluma! Bravos la ei!
Pisoi, felicitari pentru micul crestin!!!
Diana, intalnire fericita sambata!! scoatem agitatele de vineri, da!?
Lulu, arati super!

Luni avem serbare, mandra va fi Regina mama din Alba ca zapada. Are cineva o rochie dreapta( albastra, mov)??? La pelerina lucrez.

Rox, Kim, ceva vesti de clasa I??? Eu o sa revin cu bilantul de clasa I, de genul: 4-5 stilouri stricate.....

Si nu in ultimul rand: Happppppppppppppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!

Mergi la inceput

Crix nu am nici o veste ,pe de alta parte am avut telefonul stricat 2.5 luni chiar daca m-a sunat nu m-a gasit...as vrea sa sun azi dar...mi-e frica

Mergi la inceput