Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Salut fetelor si puiutilor! Stiu ca nu am mai scris de mult tare dar azi mi-a venit,asa... Novus imi pare rau sa citresc ca ati fost in spital, sper sa fie totul bine sa ne vedem la locul de joaca... am citit cateva pagini si vad ca se discuta despre neascultatul copiilor, noi avem o problema mare ,bine,nu suntem singurii vad, dar Eva mea nu ne asculta absolut deloc, parca vorbim cu peretii, m-am gandit ca nu aude dar nu e cazul...daca spunem nu sau ceva asemanator face si mai cu pofta,daca nu spunem nimic face oricum...ieri spunea o mamica ca poate ar trebui sa o pedepsim sau sa o facem cumva sa asculte doar ca aceasta mamica a avut un copil cu care s-a putut intelege devreme,in fine...sunt in faza in care nu mai stiu ce sa fac si simt nevoia sa aud si de la altii ce fac in aceasta situatie...va pupam, Eva si mamica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocufan

neata fetele!

azi sunt foarte fericia si ma gandeam sa o impartasesc cu voi desi ma simt total off topic avand in vedere problemele unor fete

DAR am dat jos 4,5 kg si ce e mai extraordinar

5 cm jos din talie
5 cm jos de peste fund

asta inseamna o masura buna la haine!!!!

inca 1 kg si scap de supraponderabilitate

Bine ai venit in club. Iti inteleg si traiasc fericirea.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simplyanna, admirat Lucosu' harnicosu' si frumosu'

Elena, abia astept sa venim la locul de joaca dar nu in wkd asta, nu de alta dar ne-a atentionat medicul sa nu cumva sa mergem si noi cu branula pe la petreceri ca alti copii

Din cate vad cam toti ghioceii au comportamente similare, cu lovitul m-am mai linistit daca ziceti ca a aparut si la ati pacifisti, si eu ma tot intrebam de unde si pana unde s-a gandit ea sa loveasca
Cu neascultatul clar e perioada asta a testatului limitelor cand descopera ei ce pot face sau nu
Si Ada cu cat ii spunem mai mult a nu faca ceva cu atat se inversuneaza mai tare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cocufan, felicitari pt kg date jos !! tine-o tot asa !!

Anaan, gata serenadele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Multumesc mult pentru sustinere

Aseara a plecat sotul meu in ancheta in zona,ca in baza politiei si dupa ceva cautari, mi-a gasit lucrurile aruncate prin boscheti si pe o cladire, nu au luat nimic in afara de bani si un card, probabil ca nu vor sa pastreze asupra lor probe. Eu am fost foarte bucuroasa, ca mi-am recapatat bunurile

cocufan: felicitari pentru kg in minus!

Admirat Lucosul cel serios

Novus: ma bucur ca sunteti mai bine

Lucian are momente cand e ascultator si momente cand nu te intelegi, vrea sa faca numai ca el.

Fug si eu acasa

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

relatez de acasa acum; mi-am incheiat misiunea la targ pentru astazi.

Simona, bine ca ai gasit ce te interesa.

Novus, ziceam eu fara bratara dar vad ca Ada e o adevarata domnisoara. Bine macar ca sunteti acasa.

La capitolul dat, da, si noi...de bucurie. Cand se bucura da din toate membrele inclusiv din cap.

De ascultat nu prea asculta. La gradinita e foarte ascultator si cooperant, dar cand il iau parca e turc.

O fi si asta o perioada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

ei, la lovit ne inscriem si noi...dar din bucurie, fericire, sai mai bine spus pe nepusa masa. De cate ori iti era bine si te dragalai cu el jap una peste ochi. o data, de doua ori dar apoi a inceput sa priceapa cand am inceput sa plang in fata lui (la hofa) Si a venit si m-a mangaiat, tot tacamul. A, am spus in gandul meu, deci...functioneaza. Si de atunci ce-o fi inteles el din plansul meu si din cuvinte ca nu e bine si frumos sa lovesti vom vedea cand altii il vor lovi.

Ca sa nu mai spun ca o vecina tampita hai sa se bage in seama cu Rares (rares era cu mama afara) si in "invata" sa boxeze Evident ca acasa copilul mi-e exemplificat sia tinut-o asa, incantat de noua achizitie ceva zile. Dai iar lupsa seculara cu el dar vreau sa spun ca de cate ori ne intalnim, sau se intalneste cu mama si rares, Rares isi aminteste si se loveste singur peste picior. Si retardata e asa de fericita ca isi aminteste copilul si a invatat ceva de la ea.
Mi-e imi vine sa mor. Ultima data i-am spus lui Rares de fata cu ea ca Nu este frumos nici in joaca sa nu lovesti pe nimeni. Daca mai vad o data vreo faza cred ca imi scot alte cuvinte si nu pt Rares ci pt ea. Dobitoaca.

o alta forma de exprimare a bucuriei si dragostei era ciupitul. valeu dar ne ciupea exact de zone cu piele fina de te pipi pe tine. Si acolo am lucrat mult, de fapt inca mai lucram.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Neata !!!

Noi am fost de dimineata la tratament, Ada s-a trezit fresh la 07.30 ca sa se joace cu jocariile ei iar acum ma sterge de praf

Mai pun de-o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pupici multi
ce e cu atatia bolnaviori???????? ia hai dati cu HUAAA la bacteriile astea nesuferite si la virusuri uracioase sa plece de aici !!!
Manu felicitaaaaaaaaari!!!! sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati de o viata de familie superba si implinita!!!!
Vad ca faza asta cu bataia e generala!! si mutzu ne cafteste uneori de' ne sar ochii, si culmea e ca ne-o da tot asa pe nepregatite.... incat nu avem timp sa reactionam; eu il pedepsesc, adica il duc la el in camera, ii explic frumos ca e foarte urat s adea, ca in el nu a dat nimeni niciodata, si daca e cazul il si cert uneori (aseara l-am certat rau pentru ca l-a luat pe Sasha de par). Habar nu am de unde vin manifestarile astea, adica mai dadea el in joaca uneori, dar niciodata nu l-am lasat; si nici nu e in contact cu copii batausi, cu mediu agitat... dimpotriva, se joaca numai cu copii calmi, care "nu leplezinta pelicol" (m-a auzit pe mine zicand asa si a memorat instant), si asta dupa indelungi tatonari si "STUDIU DE CAZ INDIVIDUAL". ma dispera cu frica asta, e atat de precautr sa nu-si ia bataie incat e in stare sa sara de pe tobogan daca vin copii spre el si nu-i cunoaste; oricum zilnic este dus la copii, si macar ca ne jucam pe langa ei, ne uitam la ei, ii explic tot ce fac.... si tot asa zi de zi.... si sper sa-i treaca; daca se imprieteneste cu coneva nu are nicio problema, se joaca impreuna.... dar este extrem de conservator in privinta asta. Asta se intampla in spatiile largi, ca de exemplu la groapa cu nisip sta la gramada numai sa se joace si el acolo. rar se intamp0la sa se ridice de acolo de frica copiilor, cand apare vreun "indian" vanjos care se apuca de 'zburatacit" toti pustii.
eu sunt disperata cu mamele din jur. e balamuc de cand a venit caldura: stau adunate in grup compact pe bancute si fumeaza ca tampitele in spatiul de joaca si mananca la seminte de e dezastru in jurul lor pe aleile parcurilor... si copii sunt nesupravegheati, fac toate tampeniile din lume, bat, imping, smulg jucariile din mana copiilor..... e teroare; eu mai stau langa al meu si nu las sa i se ia jucaria din mana orice ar fi. mai ales cand intentia e clar de "enervare a posesorului" si nimic mai mult.
oricum eu tot ce stiu eu fac si mi se rupe de comentariile lor idioate (ca nici nu-si tin gura), nici macar nu ma obosesc sa raspund sau sa le arunc vreo privire. eu imi apar copilul meu si punct!!!! daca asta inseamna sa-i fac pe ai lor plozi incredibil de violenti sa zbiere ... ghinion!!! mi-am cam schimbat parere generala ca toti copii sunt superbi!!! adica deja cand actiunile lor sunt repetate obsesiv si devin un pericol real pentru copilul meu.... nu ma mai pot uita la ei ca la niste victime ale idioatelor care stau si mananca seminte... si atunci trebuie sa iau masurile necesare sa nu ma trezesc cu vreun ochi scos. si da, copii ajung sa depaseasca muuulte limite si sa-si intipareasca comportamentul asta in fiecare actiune. diferentele fata de anul trecut cand erau mai mici sunt uriase si de neacceptat din punctul meu de vedere, deci selectia o fac mult mai radical!!! asta e parerea mea, si nu o sa-l transform pe mutzu intr-un mic monstrulet care-si face dreptate singur cu pumnul doar ca sa "intru in randul lumiii"!!!
hai ca m-am aprins!. gata, am terminat! eu sunt acasa acum , mutzu e cu tati afara; am ramas acasa pentru ca de vreo 2 saptamani sunt obosita ca naiba, la servici trebuie sa fiu in priza dar cand ajung acasa sunt rupta efectiv!!! adorm zilnic inantea lu' mutzu cand il duc la somn; il simt ca el se mai suceste, mai vorbeste, imi mai arata.... dar eu dorm in primele secunde de pus in pat; ma trezesc noaptea si ma mai mut la mine in pat, dorm pana dimineata, ca mutzu doarme absolut taota noaptea fara treziri.... si tot obosita ma trezesc!! azi dimineata efectiv am inceput sa plang pentru ca nu ma pot mobiliza nici macar sa ma apuc de o mancare pentru copil; si ma simt si ca naiba pentru ca nu prea am motiv s afiu asa; adica am avut luni la rand cu 7-8 trezirti pe noapte, cu stat 2-3 ore pe scaun sa-l dau in leagan... si n-am ajuns in halul asta!! si acuma???? cristi ma ajuta enorm de mult la treaba, a ajuns sa faca mai mult ca mine in casa, il scoate si pe mutzu seara la plimbare..... si tot eu sunt obosita rupta!!!!!!!! ma simt atat de vinovata cum nu va imaginati!! si cu toate astea abia ma tin pe picioare.
cred ca e cazul sa las plangaceala, sa fac niste analize, sa vad ce lipseste si sa iau masuri. ca deja se sare calul, adica sunt 2 saptamani de cand nu mai reusesc sa ies cu copilul seara la plimbare, doar stau pleostita intr-un fotoliu si nu-mi vine sa ma ridic nici la pipi.
ma duc totusi sa pun niste carnita la fiert, sa fac ciorbita pentru mutzu, si revin la o barfa, ca tare-mi e dor de voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Nu aruncati cu rosii pentru ca am liptit vre-o 2-3 sapt. , nu vin cu vesti precum as fi insarcinata (dar nici nu zic "nu" pana nu-mi vin rusii)...

Ma tot indemna sotul sa scriu pe forum despre faptul ca Stefan ne mai bate dar uite ca nu a fost nevoie sa deschid eu subiectul ca l-ati deschis voi, ne incadram si noi in tiparul prezentat mai sus.
Cat despre obraznicii Stefan e genul Lucosului, exceptie mazgalit pereti sau distrus mobila... cat priveste afara e un vulcan activ, alerg ca nebuna si nu am timp sa mananc seminte pe bancutza cu mamicile...
Nu ne jucam cu copii la nisip pentru ca aruncam nisip in capul lor asa ca singurel , sa-si toarne singur in cap (i-am explicat ca nu e bine dar nu merge si gata !)
Partea buna este ca nu bate copii, doar pe noi apoi ne pupa dupa ce ii aratam cum ne iubim eu si sotul... cred ca e o etapa a lor si sper sa treaca repede ...

In rest, plecati pe la rude, sotul mai are o luna pana isi ia zborul, ma gandesc cu groaza la acea zi, Stefan e f.atasat de el si plange mereu dupa cand iese pe usa... sper sa nu il afecteze plecarile astea pe termen lung sa ajung cu el mai tarziu pe la psihologi.

Pup si toti bolnaviorii si felicititari Manu !!!

Mergi la inceput