Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Am luat deja niste smilgher pt masa... O sa mai cosmetizez, am de spalat si husele albe - ca fata asta avea o casa cam anticopii - dar tot mi-e rusine.

Si daca ridic vocea tot aia e. Nu stiu, cred ca-s cam multe restrictii pe capul lui deodata, am ridicat vocea cam des si in consecinta a intrat in firesc.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

pai da, daca starea ta permanenta e urlatoare, copilul s-a obisnuit cu ea :) nu mai e ceva deosebit, la care tre sa fie atent.
Nu stiu ce sa zic, sa ii confisti creioanele, sa il tina tac-su mai mult pe-afara si in casa sa nu mai fie "atractii" cu care poate strica.
Daca ai platit cautiune ti se pot opri toti banii daca sint prea multe daune si propretara naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mai, eu tre sa recunosc ca m-am bazat un pic pe antecedente cind am lasat-o acolo. Chiar daca lasatul nu a fost tocmai o decizie voluntara - ci, recunosc, una riscanta - a fost exact o inlantuire de-aia stupida de evenimente, in care reactionezi (adica io:D) ca o idioata patentata. O situatie pe care daca o privesti din afara, te intrebi Ce s.la calului a fost in mintea ei????

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

LOL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Simplyana e superb Luca, iti vine sa-l mananci..si cate prostioare faceeeeeeeee!

Ariana face mai rau dc ii spun de ex sa scoata hartia din gura, sa-mi dea genata , sa inchidem poarta, sa se imbrace etc...dc o iau asa ca la negociere si nu-i urlu sau ii ordon..ma mai asculta.
E foarte incapatanata, are niste nervisori in kuruletz.
Dar dc o las in banii ei adika vrea sa ma ia de mana sau in brate cand spal pe jos, se agita urla, si apoi vine la mine si vb frunmos, o intreb"ti-a trecut?' si ea zice "da", desi in timpul asta il striga pe tac-su , bunica, gepeto si hamu numai s-o scape careva sa-i ia apararea.

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Ce bine-mi pare ca s-a mai animat atmosfera pe aici, ati scris 3 pagini de aseara pana acum

Ieri seara ne-am salutat din mers(-ul masinii) cu Gazii, care erau in drum spre Sibiu la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Bine ca si-a revenit Gazulina, facuse o reactie alergica foarte urata la antibiotic.

Simply, foarte interesante filmuletele! Sper sa si retin ceva pana acasa Acum sint un pic bulversata: si mie mi-a ramas un pic de burta dupa sarcina, volumul careia variaza directo proportional cu volumul de mancare ingerata (mai ales seara), am diastaza? (si atunci abdomenele sunt interzise) sau e doar piele grasa care s-a intins extrem de mult in timpul sarcinii (am avut o burta imensa: eu pitica, Ianis 4 Kg la nastere)?...

Monn, la noi e dupa chef. In societate asculta, pe strada unde e vorba de masini obligatoriu de mana, stie asta, acasa variaza... Daca e obosit dupa gradi, are toane, nu asculta, functioneaza doar cu vorba buna (eu), tipetele lui tati au ca efect un comportament si mai inversunat. Daca e week-end si o odihnit, bine dispus, plimbat cu "das Auto" (are pretentia asta la fiecare iesire din casa), dus la "huta-huta!" locuri de joaca, la "Popii, popii!" si la "Adela, Ana, Ada, Kati, Vavid" intalnelile cu ghiocei, e super-cuminte, n-avem treaba cu el, ba din contra colaboreaza si incearca sa ne ajute: face ordine dupa ce mananca (imi aduce farfuria+lingura la bucatarie), se dezbraca si-si pune hainele la loc, imi aduce olita (plina!) la baie dupa ce face, pune jucariile la loc seara si zice "Liu-liu! Liu-liu jucaria!" (jucariile sa faca nani) etc. Hai ca l-am laudat destul... E foarte harnic si gospodar omul, dar la vorbit inca mai are pana s-o ajunga din urma pe Ada, zice propozitii scurte din 2-3 cuvinte, iar cuvintele ce le pocea pana acum incepe sa le pronunte mai corect.

Am vazut pozele din Parigi, ce bine le sta impreuna lui Injineru' Cristian cu madmoazeaua "dezinvolta, nonsalanta si eleganta" Anastasia

Manu, felicitari pentru panseluta Sa creasca mare si frumoasa si norocoasa!

Cocufan, si eu stiam ca la bebeii mai grasuti se incepe diversificarea cu fructe, dupa aceea legume, iar cerealele se evita pe cat posibil. Noi fiind mofturosi la mancare am inceput cu cereale

Magdyi, poate le dai un telefon sa fli decizia, ca sa nu te mai framanti atat... Te inteleg si pe tine si pe ei, starea ta sufleteasca dupa ce ai pierdut un copil dar si starea lor materiala si juvenila si instabila (ca servici, casa, familie, casatorie etc.) Tu nu poti decat sa le dai un sfat in privinta asta si sa-i ajuti in cazul in care pastreaza copilul (cu lucrusoare si sfaturi), dar decizia e a lor.... Il inteleg si pe fratele tau care la 21-23 ani nu vrea inca sa se lege la cap, si pe fata iubita lui care ar vrea sa pastreze copilul (daca el o ia in casatorie), si situatia lor materiala instabila Tare mi-e ca el o va convinge sa intrerupa sarcina, ea o va face (neavand alta solutie, decat sa creasca singura copilul, ceea ce nu cred ca va conform asteptarilor ei de la viata), si dupa aceea ei se vor desparti, ea ramanand cu sechele in suflet ca a trebuit sa omoare un suflet... Sper sa nu fie asa! Sa ne tii la curent, te rog....

Simonapro, imi pare rau pentru ce s-a intamplat si pentru ca ai o gramada de alergatura acum cu refacerea actelor....

Novus, ati iesit din spital? E bine Zambarici? Daca e doar cu o tuse, e foarte bine!

Olga, cum e David? Sper ca n-a mai facut febra in ultimele zile si a biruit infectia, sa se faca bine mai repede si sa mergeti la gradi!
Am vazut pozele cu voi din Grecia, ce frumusel e David si ce bine-i sta cu breton!!! Si noi l-am dus aseara la frizerie, l-a tuns dupa modelul lui taica-su, prea scurt dupa parerea mea, si azi noapte prin somn tot ii simteam cheliuta blonduta

Anca, imi pare rau de arab, intr-un fel prinsesem "drag" de el din povestirile tale Dar asa esti tu, daca n-ai parte de o relatie imposibila, plina de dramatism si suspans si adrenalina si actiune si sex, te plictisesti in doi timpi si trei miscari.

Si mai mult imi pare rau pentru relatia cu Vero.... "Viespea" si "copilul de aur" sunt amandoi ai lui Zari? Comportamentul rebel n-are nici o legatura cu psihiatrul, ci mai degraba cred ca ar trebui un pic de disciplina (mai "o mana de fier" asa..) Daca tot "te uraste" (o sa-i para rau peste ani) de ce nu sta un timp la taica-su? Inca ceva: cum zicea si Chato, ea ar trebui sa inteleaga, sau sa-i fie adus la cunostinta, ca tu nu esti servitoarea ei, si ca ii cumperi numai daca poti (financiar) si vrei si daca ea merita (rezultate bune la scoala + comportament cuviincios acasa).

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Eu sunt la birou, Ada doarme acasa asa ca suntem bine si cu branula pe mana pana luni si la tratament dimineata si seara dar e bine ca dormim in patutul nostru !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas, Ada in general asculta cand e vorba de siguranta ei adica mers de mana unde sunt masini (chiar prea precauta as zice la capitolul asta), umblat la prize, etc, in rest daca ii sp[un ca nu e voie, ii apare brusc zambetul smecheros pe fata si face lucrul interzis

Eu mai nou ma lovesc de o alta provocare : a inceput sa testeze cum e sa dea in noi, nu des dar suficient incat sa ma gandesc cum sa priceapa ca e NU, momentan cand incearca o prind de manuta si ii spun ca asa ceva nu e voie, nimeni nu loveste pe nimeni,
Clar testeaza limitele si vrea sa vada ce se intampla

Ai vostri au tendinte din astea ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Da, Ianis da, si ma tot intreb de unde meteahna asta...;(, de la gradi??? El era pacifist si n-a lovit niciodata nici un copil, ce i-a casunat acum pe noi?

Tocmai vroiam sa te sun, bine ca sunteti acasa!, o mare de

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ela, testeaza-te cum zice fata asta: http://www.youtube.com/watch?v=Mk7c1bOpUfo&feature=related sau fa echografie.

Bebeshtrumf, mercic ! Vad ca si Ariana de de'a nazdravana, dar mie mi se pare ca tie ti-e drag de treaba asta

Novus, ma bucur ca Ada e acasa si se simte bine !

La cafteala ne inscriem si noi, si nu oricand, ci atunci cand ne e lumea mai draga si suntem mai relaxati - adica intinsi in pat, cred ca avem niste moace asa ademenitoare, si eu si tacsu', si le tinem fix la nivelul Lucosului asa, ostentativ, ca e deja regula sa ne trrezim cu niste palmite peste ochi, fix cand ii inchidem. Si daca experienta isi spune cuvantul si reusim sa ne ferim de prima, a doua, se invesuneaza si devine tare iritat, isista hotarat, trebuie imobilizat si convins cu binisorul ca momentul ar fi sa ne iubim, nu sa ne batem, si pana nu vine si ne pupa, nu e safe sa-i eliberam mainile Nu stiu cum ii vine si de ce ii vine, ieri a travesat hotarat parculetul de joaca cu tinta pusa pe un baietel (cam cat el sau mai mic, dar adevarul e ca tot aveau discutii cu impartitul unei mingi) si agitand in aer amenintator, pe mutzeste, o lopata de nisip (una maaare), si chiar daca eu strigam dupa el din ce in ce mai impacientata, nu l-am ajuns la timp...norocul a fost ca a lovit cu ea in pamant, langa victima, era doar asa, de intimidare! Si in general, nu renunta usor la ce-si propune. Tot ieri, l-am luat pe sus din parculete (se udase, normal), si cum el nu era de acord, s-a pus pe urlat, si a urlat, si a urlat, si am dat coltul, si urla, si cand ne-am apropiat de urmatorul colt, a tacut! Eu si tacsu contrariati. Cand ajungem la cel de-al doilea colt, Luca se zvarcolea sa se coboare din brate (tot pe mutzeste). Pentru ca noi descrisesem un L si mergeam tot inainte spre casa, iar daca Luca se dadea jos si facea stanga, facea un U si ajungea inapoi in parculete . Si cum nu l-am lasat jos si am trecut de coltul cu pricina, s-a pus iar pe urlat, de unde ramasese, ca el doar nu renuntase la intentia de a mai sta in parc, ci doar ii venise o idee

Gina, am vazut pozele cu Calin ! Sa stii ca si noi tot nevorbitori suntem. Extrem de putine cuvinte, multe onomatopee, face ca toate animalele, dar nu-l numeste pe niciunul. Si intelege, face tot ce-i ceri, atata timp cat nu-i suna lui a "comanda", ca atunci adio .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Novuselu', bine ca ati ajuns acasa, fie si cu bratara!

Io inteleg comportamentul asta dezorganizat al lui Chisti. Unele lucruri care acasa erau da au devenit dintr-o data nu. In plus, noi n-am calatorit prea mult cu el si sentimentul meu e ca schimbarea de loc ii produce o "regresie" in comportament. Abia se acomodase cu locul asta si am plecat saptamana aia la Paris, l-am dat peste cap. Acum au venit bunicii aici si na, daca are spectatori tre' sa produca si spectacol, nu? Deci de inteles inteleg, solutiile pe termen lung le cunosc, dar eu am nevoie de solutii imediate. Am gasit vreo doua fraze de bau-bau, dar incerc sa nu le folosesc prea des, mi se pare degradant pentru mine in primul rand sa apelez la asa ceva.

Simply, da' a muncit Luca ceva pt gaurile alea!

Si, Matzagri, esti norocoasa, nici al meu nu cred c-ar fi stat. De-aia si noi la masini mergem de mana, daca protesteaza il iau in brate sau in spinare, dar in niciun caz nu dau drumul. Fiindca imi stiu musteriul.

...si... nu mai stiu...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Da, daca e "comanda" adio, vorba ta Simply. Chiar ieri Calin a facut o criza de tavaleala pe jos, la 9 seara, din cauza ca trebuia sa intre in casa. Statuse de la 6 afara si de la 7.30 pe o bicicleta a unei fetite din vecini. Asa ca dupa ce i-am explicat frumos - si n-a vrut, evident - l-am luat pe sus si l-am bagat in casa. Unde da-i racnete (bai, dar se chinuia sa urle si sa planga), tavalit pe jos si... lovit pe mine, pe maica-mea. A, si cand se enerveaza asa cauta obiecte pe care sa le ia si sa le arunce...
M-am lasat pe vine, la nivelul lui (el urla si ma lovea), i-am spus ca nu imi place comportamentul lui, ca nu e normal sa faca asa pentru ca a stat afara destul si ca poate sa planga cat vrea ca nu o sa-l bag in seama. Si m-am ridicat si mi-am vazut de treaba. A luat niste jucarii si le-a aruncat, a urlat vreo 5 minute si dupa aia a inceput sa ma caute. Eu aranjam niste haine in camera lui. A venit urland si a intins mainile sa il iau in brate. I-am spus ca nu il iau pentru ca m-a suparat comportamentul lui. Moment in care si-a schimbat urletul in plans de copil abandonat. M-am lasat din nou la nivelul lui l-am luat in brate si l-am strans tare vreun minut, dar nespunandu-i nimic si... ca prin farmec, ca si cum nimic nu se intamplase a incetat si si-a vazut de drum.
Calin nu face des asa. Adica nu zilnic. Face asa de obicei cand isi doreste ceva foarte tare si noi chiar nu putem sa-i dam/lasam/cumparam etc. Dar ne-a facut si la Ikea, odata, asa. Ne-a facut o data si in parc asa. Si in mall cand l-am dat intr-un trenulet si el mai vroia de vreo 14 ori (cred!)... Pe mine ma terminau psihic chestiile astea, acum vreo 4-5 luni. Acum cred ca m-am obisnuit...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput