HELP! - Constituire PFA, pas cu pas
Raspunsuri - Pagina 2
lorellay spune:
Eu am trecut recent prin pasii pnetru SC..daca te intereseaza...numai ca nu stiu daca e la fel...
Nici taxele nu stiu daca sunt la fel..pfa cred ca-i mai ieftin...
Eu am specimenul de semnatura de la notar.
E putin aiurea ca cei de la ORC nu dau informatii..moca!
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
dicirstea spune:
Sigur ca ma intereseaza!
Chiar costurile!
Dau informatii...daca stai la o coada interminabila, iar mie mi-a venit randul cu 5' inainte de inchidere, duamna era deja cu dosarele in brate, in picioare, directia catre usa si nu a acceptat sa imi raspunda la intrebari ptr ca nu citisem hartiile.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
madau spune:
Dau informatii doar ref la actele necesare, in rest va trimit la biroul de consultanta, unde totul este contra cost . PFA-ul e mai ieftin decat un SC. Taxele de registru, cu tot cu cazier fiscal sunt cam 400 ron. Pt un PFA cred ca sunt cam 250
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Ramonika spune:
aici mai multe despre PFA: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128889
pe mine nu m-a costat nimic infiintarea.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
OanaP spune:
http://www.zf.ro/zf-utile/care-sunt-pasii-pe-care-trebuie-sa-i-faceti-pentru-a-deveni-pfa-8175107/