HELP! - Constituire PFA, pas cu pas

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu am trecut recent prin pasii pnetru SC..daca te intereseaza...numai ca nu stiu daca e la fel...
Nici taxele nu stiu daca sunt la fel..pfa cred ca-i mai ieftin...
Eu am specimenul de semnatura de la notar.
E putin aiurea ca cei de la ORC nu dau informatii..moca!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sigur ca ma intereseaza!
Chiar costurile!

Dau informatii...daca stai la o coada interminabila, iar mie mi-a venit randul cu 5' inainte de inchidere, duamna era deja cu dosarele in brate, in picioare, directia catre usa si nu a acceptat sa imi raspunda la intrebari ptr ca nu citisem hartiile.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dau informatii doar ref la actele necesare, in rest va trimit la biroul de consultanta, unde totul este contra cost . PFA-ul e mai ieftin decat un SC. Taxele de registru, cu tot cu cazier fiscal sunt cam 400 ron. Pt un PFA cred ca sunt cam 250

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

aici mai multe despre PFA: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128889

pe mine nu m-a costat nimic infiintarea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput
Mergi la inceput